Waarom kiest Rein voor Absolution?

Waarom kiest Rein voor Absolution?

Bij Rein Skin gaan wij voor het beste voor jouw huid.  Jouw huid is uniek en daarom hebben wij verschillende merken in ons assortiment, die de gezondheid van de huid bevorderen! Pure producten, resultaatgericht zonder de huid te irriteren. In deze blog vertel ik meer over Absolution en waarom ik voor dit merk heb gekozen.

 

Absolution is gecertificeerd biologisch, zowel huidverbeterend als huidverzorgend en uniseks. Een huidverzorgingslijn op maat: makkelijk af te stemmen op de behoeften van jouw huid.

 

Skincare uit Frankrijk

Laten we beginnen met wat achtergrond informatie: Absolution is een huid-cosmeticamerk uit Frankrijk en vervaardigd met gecertificeerd biologische en wilde plantenextracten, mineralen en vitaminen, die essentieel zijn voor de jeugdigheid en de balans van jouw huid.

Jouw huid is uniek: zij weerspiegelt je emoties, je omgeving, je intimiteit. Net als jij veranderen haar behoeften elke dag. Door te luisteren naar jouw huid en haar te voorzien in wat zij vraagt, houd je haar in conditie en help je haar balans en schoonheid te herstellen.

Het resultaat is een jongere, gezonde en frisse uitstraling. Goed voor de huid én jouw zelfvertrouwen dus! Absolution producten werken in de diepere huidlagen, doordat je huid natuurlijke en biologische producten beter kan opnemen. Word jij hier ook zo enthousiast van?

 

Skincare afstemmen op de behoeftes van jouw huid

Noem het een revolutie. Een verademing. Een nieuwe benadering van schoonheid. Een ding is zeker: het Franse cosmeticahuis Absolution is verrassend anders. Zowel qua uiterlijk als inhoud. Minimalistisch, individueel, biologisch, zo puur als de natuur zelf en verkrijgbaar bij ons!

Huidverzorging in de meeste pure zin van het woord. Effectief uiteraard en tegelijk een genot om te gebruiken. En vooral ook: persoonlijk, dus af te stemmen op de specifieke behoefte van jouw huid. Producten met een ziel. Samengesteld uit alleen de beste ingrediënten – direct uit de natuur of biologisch geteeld.

 

Het design van Absolution

Het eerste wat opvalt aan Absolution is de minimalistische, organische vormgeving. Kunstzinnige design en verrassende vormen. Ingenieus in zijn eenvoud. Discreet en tegelijk chic. Anders dan welk ander merk dan ook. Dat geldt ook voor de inhoud. Een compact, overzichtelijk assortiment met producten die zijn aan te passen op de dagelijkse behoeften en stemmingen van de huid. Altijd een antwoord op maat – voor hem en haar, voor elke leeftijd. Met als alles overtreffend doel: de schoonheid van de huid behouden! En laten we eerlijk zijn, je huid verzorgen wordt extra leuk door het prachtige design van Absolution!

 

Biologische skincare

Natuurlijk zijn alle Absolution producten biologisch gecertificeerd… We willen jou het beste van het beste aanbieden, niet zomaar een huidverzorgingslijn, maar een lijn waarvan de producten biologische ingrediënten bevatten. Absolution bevat 99,9% natuurlijke ingrediënten. 96% hiervan zijn medicinale planten. 52% van de ingrediënten zijn afkomstig van biologische landbouw.

Geen huidbelasting maar huidverbetering! Biologisch is écht beter Het is geen fabeltje, geen marketingtruc: biologische producten zijn werkelijk beter voor de huid. Waarom? Omdat de huid natuurlijke ingrediënten makkelijker herkent, opneemt en verwerkt dan chemische bestanddelen. En: waar biologische ingrediënten de natuurlijke functies van de huid ondersteunen en versterken, kunnen kunstmatige bestanddelen deze juist verstoren. Biologische ingrediënten worden geteeld zonder giftige pesticiden en chemische meststoffen. De producten van Absolution zijn bovendien vrij van siliconen, minerale oliën, GGO, sulfaten, hormoon verstorende stoffen, parabenen, PEG, Ftalaten, synthetische kleurstoffen en parfum. Dat is waarom wij als een blok voor Absolution zijn gevallen!

En… ben jij ook helemaal om? Ervaar de magie van Absolution zelf! Gemakkelijk online te bestellen via onze webshop en natuurlijk ook bij ons in de winkel!

Binnenkort meer over onze andere merken: Cosmedix en Murad. Wat maakt deze merken zo bijzonder en waarom hebben wij hiervoor gekozen…

Geen reactie's

Geef een reactie