Anti-Age gezichtsbehandeling Arnhem

REIN & Vitaal anti-age gezichtsbehandeling

Een jong ogende, gezonde en stralende huid is de basis voor een vitale uitstraling. Door middel van een anti-age gezichtsbehandeling zorgen we voor een goede conditie van jouw huid. En dat zie je!

Anti-age

Iedereen die ouder wordt krijgt er hier en daar wat rimpels bij. En tot op zekere hoogte is dat ook helemaal niet erg! Toch willen veel vrouwen én mannen de huid zo lang mogelijk strak houden, zonder ingrijpende en dure plastische chirurgie te ondergaan. De REIN & Vitaal anti-age gezichtsbehandeling is in dat geval de perfecte oplossing.

 

Anti-age gezichtsbehandeling

Huidverbetering

Wij zijn gespecialiseerd in huidverbetering. Onze anti-age behandeling gaat daarom net even iets dieper dan een reguliere behandeling. Door een fruitzuurpeeling en bindweefselmassage worden rimpels en fijne lijntjes minder zichtbaar en voelt de huid meteen strakker aan. Daarnaast dienen de hoge concentraties aan werkzame stoffen in onze producten ook nog eens als oplossing voor veel huidproblemen! De producten zijn bovendien vrij van zeep, parabenen, parfum en minerale oliën en kunnen de huid niet irriteren.

Persoonlijk anti-age behandelplan

Iedereen is anders, zo ook iedere huid. We starten daarom met een intakegesprek. Aan de hand daarvan stemmen we de behandeling af op jouw huidconditie, eventuele huidproblemen en jouw eigen wensen. Een persoonlijk en op maat gemaakt anti-age behandelplan, voor het beste resultaat!

Direct een frisse en stralende huid met de REIN & Vitaal anti-age gezichtsbehandeling!