Anti-aging

Anti-aging is mooi & gezond ouder worden!

De huid is niet alleen ons grootste orgaan maar ook het meest zichtbare. Daar wil je natuurlijk goed voor zorgen. Maar hoe doe je dat dan en hoe kun je vroegtijdige huidveroudering tegengaan of voorkomen?

Anti-aging betekent letterlijk “niet verouderen”. Natuurlijk …….het verouderingsproces kun je niet stop zetten, maar je kunt het wel vertragen.

Een huid met minder rimpels in het gezicht, een vitale uitstraling en beter in je vel zitten. Wie wil er nou niet jonger uit zien en zich ook zo voelen. Zo lang mogelijk vitaal en een gezonde, strakke huid, dat willen we toch allemaal? Er zijn steeds meer methodes en technieken om van je rimpels of huidprobleem af te komen. Helaas geven deze niet altijd de garantie je hierdoor ook echt beter te voelen. Wanneer je zo lang mogelijk vitaal en gezond blijft, zul je beter in je vel zitten en dit uitstralen.

Creëer een nieuwe kijk op gezondheid!

Zelf kun je een grote bijdrage leveren om het (huid)verouderingsproces te vertragen, zonder dat je daarbij gebruik hoeft te maken van cosmetische chirurgie, injectables of botox.

 

Gezondheidspreventie, ook die van je huid, begint bij jezelf. Een goede gezondheid levert de grootste bijdrage aan hoe we ons voelen. Wanneer we ziek zijn of ons niet lekker voelen, zullen we dit veelal ook onbewust uitstralen.

 

Een gezonde lifestyle zoals voldoende nachtrust, goede voeding, het gebruik van goede verzorgingsproducten, maar ook sporten en voldoende ontspanning staan aan de basis van een goede gezondheid en zullen je helpen vroegtijdige (huid)veroudering tegen te gaan of te voorkomen. Maar er is meer…..

 

Lees meer op het blog Anti-veroudering

De invloed van hormonen op de huid

Huidproblemen worden vaak veroorzaakt door onze lifestyle.

Er is de laatste jaren een enorme toename van zowel kinderen als volwassenen met een allergie. De laatste 10 jaar zijn er meer dan 100 studies geweest die een relatie hebben aangetoond tussen voeding en allergieën. Het eten van mineraal-en enzymarme voeding is hier debet aan. Een goede conditie van onze huid is afhankelijk van een goede huidverzorging en de voedingsstoffen die wij tot ons nemen. De huid groeit immers van binnenuit!

“De huid groeit van binnenuit en heeft de juiste nutrienten nodig om gezond te blijven”

Afgezien van veroudering door externe factoren, zoals UV licht, leefstijl en toxines, vindt de huidveroudering vooral plaats onder invloed van ons eigen orkest aan hormonen. Hormonen zijn chemische boodschappers die worden geproduceerd in organen zoals de eierstokken, bijnieren en schildklier en zijn van grote invloed op onze gezondheid, onze psychische gesteldheid maar ook onze huid.

 

Omdat we vanaf ons 25ste jaar jaarlijks ook nog eens collageen verliezen, vermindert ook het herstelproces en de elasticiteit van de huid. Onze huid heeft veel voedingsstoffen nodig zodat het voldoende collageen produceert en cel vernieuwing kan plaatsvinden.

“Werken aan Anti-aging geeft jouw en je huid weer een jonge en frisse uitstraling”

Een eerste eenvoudige stap naar een goede gezondheid van de huid is het gebruik van goede verzorgingsproducten (=vrij van minerale oliën) zonder onnodige toevoegingen te gebruiken en het weglaten van suiker bewerkte koolhydraten in voeding.

Daarnaast zal een regelmatige professionele detox (2x per jaar) zorgdragen voor het afvoeren van allerlei toxische stoffen waarna weer met een schone lei kan worden begonnen en voedingstoffen en de goede vetten weer goed door het lichaam kunnen worden opgenomen.

Vroegtijdige (huid)veroudering tegen gaan? Wat kun je nog meer doen?

Het lichaam is, net als je leven, een spiegel van al je gedachten en overtuigingen.

Elke cel in ons lichaam reageert op elke gedachte en woord dat je spreekt. Hierdoor bepalen patronen in denken dus in grote mate ook hoe we ons voelen.

 

Hoe beter je jouw lichaam leert kennen, hoe beter je ernaar luistert en hoe beter het je naar een goede gezondheid zal leiden, waarbij een gezonde lifestyle natuurlijk onontbeerlijk is. Met liefde en aandacht voor jezelf en de juiste mindset, kun je veel bereiken. Anti-aging is een samenspel van werken aan uiterlijke èn je innerlijke gezondheid en is leeftijdsonafhankelijk. Wat je voelt straal je nu eenmaal uit!

Anti-aging behandelingen

Bij alle anti-aging behandelingen die wij aanbieden gaan wij werken op het stimuleren van de huidvernieuwing op een natuurlijke manier. Wij adviseren deze behandelingen eerst in kuurvorm te doen en daarna als onderhoud 1x per 4 tot 6 weken. Maar alleen met de behandelingen kom je er niet. Het gebruik van de producten thuis (onze klinische producten zorgen voor de juiste werkstoffen in hoge concentraties) in combinatie met supplementen voor je huid (denk aan collageen van Laviesage) die zorgen uiteindelijk voor een langdurig resultaat.

Onze verschillende anti-aging behandelingen

Bij elke behandeling kijken wij weer opnieuw naar je huid welke behandeling het beste bij jouw huid past. Onze behandelingen zijn maatwerk!

Cosmedix

Cosmedix

Wij zijn altijd op zoek naar de beste producten: geweldig resultaat en zo zuiver mogelijk. Dit is beter voor je huid én ook voor het milieu! Wij hebben deze eigenschappen gevonden in Cosmedix!

LEES MEER
Murad-overzicht

Murad behandeling met fruitzuurpeeling level 1, 2 of 3

Huidverslapping en rimpels zijn het gevolg van volumeverlies van de huid. Bekijk hier onze Anti-aging behandelingen tegen rimpels en huidverslapping.

LEES MEER
Retinol Power Peel

Murad Retinol Power Peel

De peeling van Murad zet de huid aan het werk en zorgt ervoor dat de huid een optimale activiteit bereikt. De celdeling wordt gestimuleerd waardoor je zowel op korte als op langere termijn (tot 3 weken na de behandeling) nog kunt profiteren van een zachte en gladde huid en een frisse en gezonde uitstraling.

LEES MEER
Absolution-overzicht

Absolution 60 of 90 min

Weg met die doffe en vale huid! Bekijk hier onze behandelingen die ervoor zorgen dat je huid weer nieuwe energie krijgt.

LEES MEER

Bindweefselmassage

Bindweefselmassage is goed voor iedereen die huidverbetering wenst. Het is namelijk de perfecte manier om de huidconditie te verbeteren. Deze behandeling is zeer effectief tegen rimpels en littekens en het verstevigt de huid.

LEES MEER

Skinfitness

Skinfittness is een unieke massagetechniek die zich richt op het spierweefsel van de huid. Door de krachtige massagegrepen verhoogt de spiertonus van het gelaat.

LEES MEER

PRX-T33 No-Needle-Skin-Booster

Ben jij op zoek naar een behandeling die direct resultaat geeft maar wil je geen ingrijpende cosmetische behandelingen ondergaan?

LEES MEER

WishPro magnetic infusion therapie

WISHPro maakt gebruik van Magnetic Infusion Technology en lichttherapie, een geavanceerde technologie die gebruik maakt van krachtige magneten. Dit stimuleert de elastine- en collageenproductie, levert voedingsstoffen, ondersteunt de spiervezels en verbetert de huidhydratatie.

LEES MEER

Naaldloze mesotherapie

Meso electroporatie, ook wel naaldloze mesotherapie genoemd, is een nieuwe techniek op gebied van huidverbetering met een snelle en diepe werking. Via deze methode kunnen we hoogwaardige werkstoffen bij de cel naar binnen brengen in diepere huidlagen (basaal-celmembraam), zonder dat we naalden gebruiken.

LEES MEER

Microdermabrasie

Direct weer een frisse gladde huid met microdermabrasie! Wil jij van een vale huid, rimpels, pigmentvlekken en oneffenheden af of kan jouw huid een flinke boost gebruiken. Een microdermabrasie behandeling biedt de oplossing!

LEES MEER

Microneedling

Bij Microneedling wordt de lederhuid, de middelste huidlaag, met heel kleine naaldjes licht beschadigd. Dit klinkt enger dan het is, want het laat geen zichtbare gaatjes achter in je opperhuid. Onder de oppervlakte wordt echter wel een proces in gang gezet: door de prikjes worden namelijk de celdeling en de aanmaak van collageen en elastine gestimuleerd en de doorbloeding verbeterd.

LEES MEER
Carboxy Oxygel Therapie

Oxygeneo Zuurstofbehandeling en milde Microdermabrasie

Oxygeneo is een 3-in-1 gezichtsbehandeling die fijne lijntjes verzacht en de huidtextuur verbetert.

LEES MEER