Biologische behandelingen

Biologische behandelingen

Bij deze behandelingen gebruiken wij de hoogwaardige biologische producten van Absolution. We maken de behandeling op maat, naar behoefte van jouw huidconditie zodat jouw huid weer optimaal straalt!

 

Natuurlijk zijn al onze producten van Absolution biologisch gecertificeerd…en dat is het minste wat we voor jouw kunnen doen! We willen je het beste van het beste aanbieden, niet zomaar een huidverzorgingslijn, maar een lijn waarvan de producten biologische ingrediënten bevatten. Minstens 60% van de ingrediënten zijn afkomstig van biologische landbouw. Daarnaast is 99% van deze plantaardige ingrediënten biologisch, waarbij 10% hiervan gecertificeerd biologisch vervaardigd is.*

 

*Natural and organic cosmetic certified by Ecocert Greenlife according to Ecocert Standard available at http://cosmetics.ecocert.com.

Skin Needling

Jouw huid is uniek: zij weerspiegelt je emoties, je omgeving, je intimiteit. Net als jij, veranderen haar behoeften elke dag. Door te luisteren naar jouw huid en te voorzien in wat zij vraagt…

Lees meer
homepage-002

Gezichtsbehandelingen alleen voor vrouwen? Niet meer! Ook mannen verdienen een schone, frisse en gezonde huid. Eigentijdse mannen zorgen goed voor zichzelf en durven daar ook voor uit te komen!

Lees meer
samen ban

Maak van een gezichtsbehandeling een uitje! Geniet samen met jouw moeder, zus, vriendin of partner van een ontspannende gezichtsbehandeling. Gun jezelf een moment van rust!

Lees meer
Gezichtsbehandeling

We bieden als professionele schoonheidssalon verschillende gezichtsbehandelingen aan, gericht op huidverbetering…

Lees meer
Visagie

Op jouw bruiloft of op een bijzonder feest, wil je er natuurlijk op je mooist uitzien. Maar ook in het dagelijkse leven…

Lees meer
hammam body scrub

Je bij ons ook genieten van een heerlijke Hammam Bodyscrub .  Wij gebruiken hiervoor de biologische wellness producten van Absolution !

Lees meer