Biologische Huidverzorging in Arnhem met Absolution

REIN & Absolution

Jouw huid is uniek: zij weerspiegelt je emoties, je omgeving, je intimiteit. Net als jij, veranderen haar behoeften elke dag. Door te luisteren naar jouw huid en te voorzien in wat zij vraagt, houdt je haar in conditie en help je haar balans en schoonheid te herstellen.

 

Dit is waarom we Absolution hebben ontwikkeld. Gecertificeerd biologisch, anti-veroudering en unisex. Een huidverzorgingslijn op maat: makkelijk af te stemmen op de stemmingen en behoeften van jouw huid.

Absolution is vervaardigd van gecertificeerd biologische en wilde plantenextracten, mineralen en vitaminen, die essentieel zijn voor de jeugdigheid en de balans van uw huid. Het combineert zintuiglijke texturen en geuren, eenvoud in gebruik en natuurlijk … zeer effectieve ingrediënten.

 

Huidverbetering en Biologisch

Hoogwaardige biologische producten

Natuurlijk zijn al onze producten van Absolution biologisch gecertificeerd…en dat is het minste wat we voor jouw kunnen doen! We willen je het beste van het beste aanbieden, niet zomaar een huidverzorgingslijn, maar een lijn waarvan de producten biologische ingrediënten bevatten. Minstens 60% van de ingrediënten zijn afkomstig van biologische landbouw. Daarnaast is 99% van deze plantaardige ingrediënten biologisch, waarbij 10% hiervan gecertificeerd biologisch vervaardigd is.*

*Natural and organic cosmetic certified by Ecocert Greenlife according to Ecocert Standard available at http://cosmetics.ecocert.com

 

En…er is meer!

Het zou zonde zijn om producten te vervaardigen zonder geweldige en efficiënte producten als: wilde plantenextracten, mineralen en natuurlijke vitaminen, die niet kunnen worden gekweekt en daarom dus ook niet biologisch gecertificeerd kunnen worden. Absolution heeft ervoor gekozen om deze ingrediënten te integreren in alle formules. Absolution is een huidcosmeticamerk uit Frankrijk; ook de toeleveranciers zijn gevestigd in Frankrijk en samen zorgen we voor een duurzame ontwikkeling van de producten. Zelfs onze verpakkingen zijn duurzaam en worden gerecycled en/of zijn recyclebaar en bedrukt met plantaardige inkten. De non-aerosol verpakkingen zijn gemaakt van Polypropylene(PP) in plaats van glas, om te garanderen dat het product beschermd wordt tegen oxidatie en bacteriën, die de houdbaarheid van het product verminderen. Het gebruik van Polypropylene vermindert ook de ecologische impact op het transport. (transporteren van glas is veel kostbaarder) We werken er (bijna!) elke dag aan om de ecologische weg van de productie te minimaliseren.

Kom bij Rein Skin & Beauty genieten van een heerlijke biologische gezichtsbehandeling met de producten van Absolution.

Resultaat

Het resultaat is een jongere, gezonde en frisse uitstraling. Goed voor de huid én jouw zelfvertrouwen dus! Dat niet alleen, de producten van Absolution zijn ook nog eens dierproefvrij, 100 % natuurlijk en biologisch. Bovendien werken ze in de diepere huidlagen doordat je huid natuurlijke en biologische producten beter kan opnemen.

Ook profiteren van de werking van de biologische producten van Absolution?
Kom langs in onze salon!