Wat te doen als je geen botox en fillers wil?

Pro aging - Rein Skin Institute Arnhem - vacature

Wat te doen als je geen botox en fillers wil?

Herken jij je hierin? Ik vroeg aan een cliënt die voor een Pro Age Check bij mij kwam, hoe ze het verouderen ervaarde. Ze vertelde dat ze tijdens een avond tv kijken, een presentatrice na lange tijd weer op de buis zag. Ze schrok ervan. Wat is ze oud geworden! Diepe rimpels en een verslapte huid. Ze dacht toen bij zichzelf: zo wil ik er niet uit zien over 15-20 jaar! Maar een strak hoofd van de botox en fillers wilde ze al helemaal niet!

Ze vroeg zich af… Ze deed eigenlijk al heel veel met haar huid. Ze gebruikt al een tijdje de meest luxe huidverzorgingsproducten van de parfumerie. Daarnaast doet ze af en toe een gezichtsbehandeling. Ze merkte dat het niet genoeg was en wilde meer nu ze een jaartje ouder wordt. Alleen waar moest ze beginnen én wat is goed voor haar huid? Botox en fillers vindt ze een stap te ver en ze wil graag haar natuurlijke schoonheid behouden.

 

Wat is Pro Aging

Voorkomen is beter dan genezen. Daarom zijn wij gespecialiseerd in Pro Aging. Een unieke methode, 100% afgestemd op jouw huid. Op die manier gaan we voor de langdurige totaal aanpak. Zo blijf je vitaal en stralend en is leeftijd slechts een getal!

De huid is niet alleen ons grootste orgaan maar ook het meest zichtbare. Daar wil je natuurlijk goed voor zorgen. Maar hoe doe je dat dan en hoe kun je huidveroudering tegengaan of voorkomen?

 

Hoe ontstaat huidveroudering?

Iedereen wil graag oud worden, zonder er ouder uit te zien. Het huidverouderingsproces is onvermijdelijk, dit begint vanaf je 25e levensjaar al. De collageen productie wordt minder, de huid vernieuwt zich langzamer en het weefsels en de structuren veranderen. Wil jij dat leeftijd slechts een getal blijft en je dit niet terug kunt zien in je huid? Daar helpen wij je graag bij als Pro Aging specialisten.

Wist je dat huidveroudering ontstaat door verschillende factoren? Je hebt het natuurlijke verouderingsproces, dat is een intrinsieke factor. Ook hebben we te maken met de invloeden van buitenaf die voor veroudering van de huid zorgen, de extrinsieke factoren. Deze extrinsieke factoren zorgen voor 80 tot 90% van de totale huidveroudering. Een goede reden om deze externe invloeden te minimaliseren!

Een voorbeeld van extrinsieke huidveroudering? Luchtvervuiling zorgt voor oxidatieprocessen in de huid. Door oxidatie ontstaat de vorming van vrije radicalen, die ervoor zorgen dat er schade in de cellen ontstaat. Dit resulteert in een versnelde veroudering van de huid. Zo zijn er nog veel meer vormen van extrinsieke huidveroudering. Wij helpen je graag bij het minimaliseren van deze invloeden.

Pro Age Check

Herken jij je in het probleem van onze cliënt of heb je andere huidproblemen waar je tegenaan loopt? Gelukkig zijn er gezonde en natuurlijke alternatieven op botox en fillers. Wij helpen je hier graag bij. Maak gerust een afspraak voor een Pro Age Check. Tijdens onze koffie date kijken we naar wat jij precies nodig hebt, zodat het lijkt alsof leeftijd geen vat op jou heeft!

In 45 minuten:

  • Kijken we in de diepte van je huid
  • Doen we een collageen check
  • Brengen we je cortisol, stress level en hormonen in kaart

Je krijgt zicht op hoe onder meer je levensstijl invloed heeft op je huid. Deze elementen zijn namelijk essentieel om van start te kunnen gaan met Pro Aging. Plan nu je afspraak voor je persoonlijke Pro Age Check Up tijdelijk voor €49 ipv €99.

 

* Ga je het Pro Aging traject aan? Dan is de check-up kosteloos!

Geen reactie's

Geef een reactie