Helpt het om collageen in te nemen?

Helpt het om collageen in te nemen?

Collageen poeders en drankjes zijn de laatste tijd een hot item. En wat zijn nou goede collageen producten om te gebruiken? En de huid verstevigen van binnenuit, kan dat eigenlijk wel? Met producten en behandelingen kun je de huid verbeteren en de aanmaak van collageen in de huid stimuleren, maar ook door de toevoegingen van ‘ voeding van binnenuit ‘ kunnen er betere, mooiere en voor de lange termijn resultaten worden bereikt.

 

Wat is nou een goed collageen supplement?

 

Collageen is het meeste voorkomende eiwit van het lichaam. Collageen is heel belangrijk en zorgt o.a voor de stevigheid.  Vanaf ongeveer de leeftijd van 25 jaar neemt de aanmaak van lichaamseigen collageenproductie af.  Uiteindelijk kun je dit gaan zien aan je huid zoals verslapping, rimpels die steeds zichtbaarder worden en kan je huid er wat doffer uit gaan zien.

Het extra toevoegen van collageen type 1 helpt om je lichaam extra te ondersteunen en huidveroudering zo optimaal mogelijk te laten verlopen. De werkzame hoeveelheid voor het innemen van collageen type 1 voor dagelijks gebruik zit tussen de 3 en 10 mg. Let erop dat het collageen supplement van goede kwaliteit is en zuiver is. Vis ( wild gevangen en uit Scandinavische landen), komt het meest overeen met het menselijk collageen.

Door mijn 25+ jaar ervaring als huidexpert weet ik hoe belangrijk voeding van binnenuit is om het huidverouderingsproces zo optimaal mogelijk te laten verlopen en vroegtijdige huidveroudering zoveel mogelijk te kunnen vertragen. Zelf heb ik al verschillende soorten collageen drankjes en poeders geprobeerd. Toch bleef ik altijd zoeken naar een nog beter product met zichtbare resultaten.

Onlangs ben ik ben fan geworden van de Collagen Elixir! Nadat ik het product een maand zelf gebruikt had, merkte ik duidelijk verschil aan mijn huid en haar.

 

Voordelen Collageen Elixir:

 

  • Helpt fijne lijntjes en rimpels te verminderen
  • Verbetert de elasticiteit en hydratatie van de huid
  • 5 gram duurzaam gewonnen marine collageen (wild gevangen vis) peptiden
  • Uitstekende bron van zink en biotine
  • Geeft een gezonde glans met een krachtige schoonheidsmix van superfoods
  • Heerlijke smaak van wilde bessen en botanische ingrediënten

 

Wat is de samenstelling van Collagen Elixir?

 Collagen Elixir bevat een Marine peptide collageen, oftewel een viscollageen. In elk flesje zit 5 gram collageen type 1. Naast het collageen zelf bevat het elixir ook Acerola en Goji bes, dit is een natuurlijke vitamine C bom. Kamille en Aloë vera, die verzachtend werken op de huid,  Biotine en Zink geven een boost aan haar, huid en nagels, gewrichten.

Werkt Collagen Elixir echt?

Collageen Elixer is het resultaat van 10 jaar lang onderzoek door meer dan 200 wetenschappers. Dit product is ook volledig goedgekeurd volgens de wetgeving. In het Collageen Elixer is een dubbele nutritechnologie toegepast, dat wil zeggen dat er een soort beschermcapsule om het collageen zit waardoor het product het maagzuur kan overwinnen en uiteindelijk bij de dunne darm terecht komt en dus zijn werking kan doen, doordat het volledig wordt opgenomen in je lichaam. Dit is volledig anders dan bij alle andere collageen supplementen. Daarnaast heb je vaak bij de poeders en gels te maken met oxidatie van het collageen door het openen van de verpakking – de Collagen Elixir waar wij zo enthousiast over zijn, is een heerlijk kant en klaar drankje! Het glas waar het drankje in zit, is 100% recyclebaar. Het collageen wordt binnen 0.15 seconden in het glazen flesje gegoten, hierdoor komt het vrijwel niet in aanmerking met zuurstof waardoor het collageen zo goed mogelijk bewaard is! Ook is de Elixir door Elle magazine en Marie Claire is Collagen Elixir genomineerd tot het beste collageen op de markt!

 

Wanneer moet je extra collageen innemen?

 

Vanaf je 25e levensjaar wordt collageen steeds minder aangemaakt door je lichaam. De elixer vult het aan én stimuleert het lichaam voor de aanmaak van collageen! Na één of twee maanden kan je al een enorm resultaat zien, uiteraard is het afhankelijk van hoe goed jouw lichaam op het collageen reageert en wat je doeleinde is. Je kan het als een kuur gebruiken of het blijven innemen voor het beste resultaat!

TIP: Het is belangrijk om eerst goede voorfoto’s te gaan nemen voordat je start, zodat je het resultaat goed kunt opvolgen.

Neem gerust contact op als je vragen hebt of als je het graag wilt bestellen!

Geen reactie's

Geef een reactie