De camera die je vertelt wat je huid écht nodig heeft!

De camera die je vertelt wat je huid écht nodig heeft!

Een mooie gezonde huid begint met een juiste analyse en advies. Dit innovatieve en geavanceerde huidanalyse apparaat scant je huid en laat de conditie zien. In slechts 20 seconden kunnen we een wetenschappelijk onderbouwde huidanalyse uitvoeren, zodat wij je een optimaal en gepersonaliseerd advies kunnen geven. Ben je benieuwd hoe zo’n huidanalyse te werk gaat? Lees dan verder!

 

Afbeelding met persoon, binnen, venster

Automatisch gegenereerde beschrijvingMeten is weten!

De RS-Lightskin analyseert de verschillende en dieperliggende huidlagen en brengt deze gedetailleerd in beeld. Met het apparaat kunnen we mogelijke huidaandoeningen al detecteren voordat ze zichtbaar worden! Mogelijke huidproblemen die de camera analyseert zijn o.a.

– fijne en grove poriën
– algemene vlekjes en plekjes
– fijne lijntjes en rimpels
– huidtextuur verbetering
– vocht
– gevoelige gebieden in het gelaat – pigmentatie
– zonneschade

Door middel van de huidscan kunnen we veel meer zien dan dat we met ons ” blote ”oog kunnen zien. Denk maar aan de zonbeschadiging die je misschien nog niet ziet maar al wel in de diepere lagen aanwezig is. Veel huidproblemen ontstaan door het gebruik van ” verkeerde” huidverzorgingsproducten. Uit onderzoek is gebleken dat 4 op de 5 vrouwen niet de juiste huidverzorgingsproducten gebruikt, wat kan leiden tot jeuk, irritatie, eczeem, gevoelige huid, onzuivere huid of zelfs tot vroegtijdige huidveroudering. Wij helpen jou graag met het juiste advies zodat we samen kunnen werken naar een mooie, stralende huid. Iedere huid is anders! Daarom werken wij altijd op maat!

 

Afbeelding met persoon

Automatisch gegenereerde beschrijvingWat heeft jouw huid nu echt nodig?

Hoe meer wij inzicht krijgen in de conditie van jouw huid, des te beter kunnen wij jou als beautyprofessional vertellen welke resultaatgerichte behandeling(en) en producten voor jou op dit moment het meest geschikt zijn.

Op deze manier helpen wij je om jouw huid op een natuurlijke manier, mooi en gezond te krijgen én te houden. Ook geven wij jou een eerlijk advies en persoonlijke, vakkundige begeleiding.

Ben je enthousiast en wil je weten wat jouw huid nodig heeft, maak online een afspraak voor een introductiearrangement en start direct met de eerste behandeling die 100% voor jou op maat gemaakt is.

Geen reactie's

Geef een reactie