Definitief ontharen Arnhem

Definitief ontharen in Arnhem

Ben je op zoek naar de mogelijkheden voor definitief ontharen in Arnhem? Maak kennis met REIN Skin & Beauty, dé expert op het gebied van definitieve lichaamsontharing.

Definitief ontharen in ArnhemExperts op het gebied van definitief ontharen in Arnhem

Lichaamsbeharing is in veel gevallen ongewenst. Je wilt er dan ook snel vanaf, maar wel op een manier die vriendelijk is voor de huid en effectief de haren weghaalt. Kim en Sigrid van REIN Skin & Beauty weten als geen ander hoe om te gaan met hardnekkige beharing. We zijn in het bezit van de allernieuwste apparatuur, waardoor we op een veilige en verantwoorde wijze kunnen ontharen.

De voordelen van definitief ontharen

Stel je eens voor: geen geklungel met scheermesjes meer. Met de ontharingsbehandelingen van REIN Skin & Beauty ben je er zeker van dat het gedoe met scheermesjes verleden tijd is. Ook jeuk, een geïrriteerde huid en ingegroeide haren zijn klachten waar je geen last meer van hebt na de behandelingen. Wanneer je definitief onthaard bent, is je huid zacht, glad en haarvrij.

Hoe werkt definitief ontharen bij Rein Skin & Beauty?

De wijze van effectief ontharen hangt af van jouw huidtype en haren. Onze huidtherapeuten hebben uitstekende kennis en adviseren je graag over welke methode het meest geschikt voor je is. We werken met de volgende twee methoden:

  • Laserontharen
  • IPL ontharen

 

Ontharen met laser

Het ontharen met een laser is één van de meest bekende manieren voor definitief ontharen in Arnhem. We maken hierbij gebruik van de ELOS methode. Een behandeling met ELOS is nauwelijks gevoelig voor de huid. In een aantal behandelingen (meestal 6 tot 8) ben je van je overbeharing af. In tegenstelling tot de traditionele laser ontharing methodes, verspreidt het licht van de ELOS laser over de huid en wordt er gebruik gemaakt van radiofrequente energie. Dit zorgt ervoor dat de haarzakjes helemaal schoon worden gemaakt, waardoor haren niet meer terug kunnen groeien.

 

Ontharen met IPL

IPL staat voor Intense Pulsed Light. De behandeling kenmerkt zich door intensieve lichtpulsen en werkt volgens hetzelfde principe als de normale laser behandeling. Het enige verschil is dat bij IPL gebruik wordt gemaakt van verschillende golflengtes in dezelfde tijd, terwijl bij de normale laser methode gebruik wordt gemaakt van één specifieke golflengte.

Is definitief ontharen ook voor mij geschikt?

Definitief ontharen in Arnhem bij REIN Skin & Beauty is voor iedereen een uitkomst. We werken met diverse apparatuur waardoor het ontharen van grijze, rode en blonde haren ook mogelijk is. We zijn specialist op het gebied van het ontharen van verschillende haarkleuren en huidtypes. Ook voor ontharen op een donkere huid kun je dus bij ons terecht. Onze huidspecialisten hebben allen een speciale HBO-opleiding gevolgd en zijn kwaliteitsgeregistreerd en lid van de NVH. Tevens volgen zij regelmatig cursussen en trainingen om hun kennis up to date te houden.

Je bent welkom.

Wil je meer te weten komen over definitief ontharen in Arnhem? We ontvangen je graag in onze salon in Arnhem. De prijzen en behandelingen van definitief ontharen en huidtherapie zijn op aanvraag. Stuur ons een bericht via het contactformulier voor al je vragen, of voor het inplannen van een gratis intake bij onze huidtherapeut.