DR. Murad bij Rein Skin Institute

DR. Murad bij Rein Skin Institute

Bij Rein Skin Institute willen wij het beste voor jouw huid, want jouw huid is uniek! Daarom hebben wij verschillende merken in ons assortiment die de gezondheid van jouw huid bevorderen. In dit blogbericht vertel ik meer over Dr. Murad en waarom wij hiervoor hebben gekozen.

 

De drie thema’s van Dr. Murad

Dr. Murad is ontwikkeld door dermatoloog Dr. Howard Murad. Hij begon met de ontwikkeling van zijn uiterlijke en ook innerlijke verzorgingsformules omdat hij zijn patiënten wilde helpen. Hij is begonnen met drie thema’s voor een gezonde huid.

Hydratoren: ingrediënten die het vermogen van de huid verbeteren om water aan te trekken en dat de huid water vast kan houden.

Ontstekingsremmer: deze ingrediënten zorgen ervoor dat de huid wordt verzacht en ook gekalmeerd.

Antioxidanten: de antioxidanten zorgen ervoor dat de huid een bescherming krijgt tegen celbeschadiging.

Inclusive Health levensstijl

Dr. Murad deed onderzoek naar de processen waardoor het lichaam en ook de huid kwetsbaar worden voor ziektes en veroudering. Hierin ontdekte hij dat alle huidverouderingen een overeenkomst hebben: het verlies van haar cellulaire kracht. Deze onderzoeken hebben geleid naar de welbekende inclusive Health levensstijl van Murad, waarbij je werkt aan je externe gezondheid, je interne gezondheid en je geestelijke gezondheid. Wanneer iemand zich volledig houdt aan de Inclusieve Health levensstijl en ook de producten van Murad gebruikt, zal hij/zij een jongere versie van zichzelf creëren. Dit noemt Dr. Murad: Youth Building. Het overtreft andere simpele anti-aging strategieën en bereikt een huid met een jeugdige uitstraling en betere gezondheid.

Een jongere, gezondere en gelukkigere versie van jezelf

Elk product van MURAD heeft de kracht om de huid te transformeren, niet alleen door de uitzonderlijke zorg die ze in elke formule stoppen of de kwaliteit van de ingrediënten, maar omdat ze deel uitmaken van de Connected Beauty® benadering. Deze benadering helpt om een jongere, gezondere en gelukkigere ‘versie van jezelf te bouwen’ en met het bevorderen van de gezondheid van je lichaam helemaal tot het celniveau.

Lenteschoonmaak van de huid met Dr. Murad

Momenteel hebben wij een hele fijne Murad Lente Treatment! De Murad Vitamine C Glow Treatment inclusief Murad Eye Cream spf 15. De normale prijs is €177,- en nu voor maar €125,-.

Deze treatment is te upgraden naar meer anti-aging met het Firming mask voor €15,- extra (normaal €35,-)

De Vitamine C zorgt voor een betere bescherming van de huid tegen vrije radicalen zoals bijvoorbeeld zonlicht. De grauwe huid maakt plaats voor een mooie, stralende en gezonde huid. Om het resultaat van deze behandeling goed bij te houden, hebben wij een mooie actie op de Vitamine C lijn van Murad: Bij aankoop van een reiniging of peeling, serum en crème ontvang je de hydro dynamic of de Collagen Infusion ter waarde van €99,- gratis!

En… ben jij ook helemaal om? Ervaar de magie van Dr. Murad zelf! Gemakkelijk online te bestellen via onze webshop en natuurlijk ook bij ons in de winkel!

Binnenkort meer over onze andere merken. Wat maakt deze merken zo bijzonder en waarom hebben wij hiervoor gekozen…

Ben je toe aan een lenteschoonmaak van jouw huid? Maak dan gemakkelijk online jouw afspraak!

Geen reactie's

Geef een reactie