Ontdek de kracht van essentiële oliën

Ontdek de kracht van essentiële oliën

Essentiele oliën zijn al heel oud! Ongeveer 6500 jaar geleden wist men al wat ze allemaal met deze oliën konden doen. Het werd gebruikt voor allerlei kwaaltjes en ook voor gezichtsverzorging. Door de therapeutische werking kon men dit als medicijn gebruiken. Langzaam komen de essentiële oliën weer terug in huishoudens, op het werk en tijdens het sporten. Ben jij benieuwd naar wat essentiële oliën voor jou kunnen betekenen? Lees dan verder!

 

Wat zijn essentiële oliën?

 

Essentiële olie is een natuurlijk product. In feite is het de levensenergie van planten. Het zijn namelijk aromatische vloeistoffen die in vele struiken, bloemen, bomen, wortels en zaden zitten. Essentiële oliën worden gewonnen door stoomdestillatie of door middel van compressie, hierdoor zijn ze wel 100 tot 10.000 keer geconcentreerder dan de oorspronkelijke plant.

Bij essentiële oliën zitten grote prijsverschillen. Dit heeft met een aantal oorzaken te maken. Etherische oliën worden tegenwoordig op veel plekken aangeboden, maar er zit een groot verschil in kwaliteit. Zo worden er veel oliën aangeboden die niet 100% natuurlijk zijn en bijvoorbeeld maar 5% essentiële olie bevatten. Wist je dat als je een rozenolie wil, je al gauw zo’n 10 kilo aan rozenblaadjes nodig hebt?

Wat is het effect van essentiële olie?

 

De chemische structuur van de essentiële oliën zit zo in elkaar, dat ze snel door de celmembranen heen kunnen dringen, bloed en weefsel kunnen passeren en de cellulaire functie kunnen verbeteren. De geurmoleculen van een olie bereiken binnen 22 seconden de hersenen, binnen 2 minuten is de olie in het bloed waar te nemen en na 20 minuten hebben de moleculen elke cel in het lichaam bereikt. Binnen 20 minuten is de olie dus in elke cel in het lichaam opgenomen!

Het verhaal van Synchronic

 

Nieuw in het assortiment van Rein Skin Institute, Synchronic aroma therapie! Synchronic wil met zijn filosofie en producten een Synchronic Aroma Therapiegroter bewustzijn ontwikkelen bij mensen, wat bijdraagt aan een verbeterd fysiek en mentaal welzijn. Ieder Synchronic product is gemaakt met liefde voor het leven en de planeet én dient op een positieve wijze bij te dragen aan het welzijn van beide.

Vanaf nu verkrijgbaar!

Het gebruik van essentiële oliën

 

Door het gebruik van essentiële oliën, kun je de lucht van je huis sterk verbeteren. Wist je dat het ook kan bijdragen aan je lichamelijke en geestelijke welzijn? Omdat het nieuw in ons assortiment is, willen we jou er graag kennis mee laten maken. Daarom starten we voor de behandeling met het uitzoeken van jouw favoriete geur. Deze gebruiken we tijdens de behandeling! Dit draagt ook bij aan nog meer ontspanning tijdens de behandeling.

Veel mensen hebben helaas last van chronische stress en weinig rustmomenten op een dag. Hierdoor kan je zenuwstelsel eigenlijk niet tot rust komen. Dit kan veel problemen geven op lichamelijk gebied én je kan dit ook terug zien in je huid. Doordat de huid niet goed kan herstellen, kan dit zorgen voor het krijgen of verergeren van verschillende huidproblemen zoals acne, rosacea, eczeem en vroegtijdige huidveroudering. De essentiële oliën van Synchronic kunnen bijdragen aan meer tot rust komen!

De essentiële oliën van Synchronic zijn een echte aanrader! Wanneer kom jij kennis maken?

Liefs, Kim

Geen reactie's

Geef een reactie