Waarom wij fan zijn van Cosmedix

Waarom wij fan zijn van Cosmedix

Cosmedix: clean skincare met zichtbaar resultaat. Het merk met baanbrekende en wetenschappelijke methoden om hoge concentraties actieve stoffen in te kunnen zetten, zonder de huid te irriteren! In dit blogbericht vertel ik meer over Cosmedix en wat het voor jou kan beteken.

 

Bij Rein Skin Institute willen wij het beste voor jouw huid, op een natuurlijke manier. De producten van Cosmedix zijn altijd 100% vrij geweest van agressieve en irriterende ingrediënten zoals parabenen, minerale olie, vaseline, vervuilde PEG’s, natriumlaurylsulfaat, hydrochinon, glycolzuur en kunstmatige kleurstoffen en geurstoffen. De formules zijn ook nooit op dieren getest en zijn goedgekeurd door de Personal Care Products Council (PCPC) en de FDA.

 

Cosmedix voor elke huid

Elke huid is even belangrijk en moet worden verzorgd met de zachtste, meest effectieve en luxueuze ingrediënten. Daarom zijn de producten van Cosmedix ontworpen om met universele huidtinten te werken. Dus of je nou worstelt met hyperpigmentatie, donkere kringen onder de ogen, acne, roodheid, gevoelige huid, fijne lijntjes en rimpels of uitdroging, de producten van Cosmedix leveren echte resultaten, zonder harde bijwerkingen!

 

Hoge concentraties werkzame stoffen in huidproducten

Actieve stoffen zijn de ingrediënten in een product, die werkzaam zijn in de huid en zorgen voor de gewenste resultaten. Cosmedix heeft daarom met Nobelprijswinnende technologie een wetenschappelijk bewezen methode gevonden om hoge concentraties van deze werkzame stoffen in de producten te gebruiken, zonder dat deze de huid irriteren. Dit is waarom wij fan zijn van Cosmedix!

Nieuw: Cosmedix System Touch Treatment

Met veel plezier presenteren wij jou de Cosmedix System Touch Treatment! Dit is een huidbehandeling waarbij de focus ligt op het prikkelen van de onderhuidse bindweefsellaag (dermis). Deze prikkeling zorgt voor een intensieve interactie tussen de huid en het zenuwstelsel. De doorbloeding wordt gestimuleerd, waardoor het bindweefsel wordt aangezet tot de aanmaak van nieuwe cellen en de afvoer oude cellen en afvalstoffen. Het lichaam herstelt zich!

Gehydrateerd, soepeler, flexibeler, sterker en vitaler bindweefsel

Kenmerkend voor de Cosmedix System Touch Treatment is de rustige, statische en diepgaande compressie waarmee het bindweefsel in het gelaat en decolleté op rek wordt gebracht. Daar waar de rek op wordt uitgeoefend, wordt het zelf herstellend vermogen van het lichaam gestimuleerd. Deze technieken prikkelen het bindweefsel op vriendelijke wijze zonder schade aan te richten.

Met deze techniek stimuleren we het lichaam om meer levensenergie naar de huid toe te sturen. Deze toename van energie stimuleert de fibroblasten om meer hyaluronzuur aan te maken. Zo wordt het onderhuids bindweefsel intens gehydrateerd en dus soepeler, flexibeler, sterker en vitaler!

Nieuwste bindweefseltechnieken

Het concept Cosmedix System Touch koppelt de wetenschap aan de kracht van de natuur. De manuele (nieuwste) bindweefseltechnieken en de meest krachtige werkstoffen uit de natuur in de hoogst haalbare concentraties zijn gebaseerd op de meest actuele onderzoeken en inzichten afkomstig uit de medische wereld.

Door op deze manier behandeltechnieken en werkstoffen in 1 totaalconcept in te zetten wordt de cellulaire communicatie verbeterd. Of je nu worstelt met hyperpigmentatie, acne, roodheid, een gevoelige huid, fijne lijntjes en rimpels of uitdroging- het resulteert in zichtbare resultaten met een minimaal risico op bijwerkingen. Ook als je geen huidprobleem hebt werkt deze behandeling preventief op vroegtijdige huidveroudering en andere huidproblemen en is deze behandeling heel ontspannend!

Je ervaart harmonie, intensiteit & zichtbaar resultaat!

Als CosmedixTouch therapeut zijn wij in staat om zelfs de kleinste spanningen in het bindweefsel op te sporen en los te maken. Hierdoor de jouw behandeling veel effectiever.  De Cosmedix System Touch is combineren wij met onze Pro Age Treatments. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden.

Om bindweefselverklevingen in het gelaat te verminderen of op te heffen, is een kuur van meerdere behandelingen aan te raden. 4 tot 6 behandelingen in kuurverband met tussenpozen van 7 tot 14 dagen geven het beste resultaat!

Heb je vragen of ben je benieuwd of deze behandeling iets voor jou is? Neem dan gerust contact met ons op!

Geen reactie's

Geef een reactie