For men

Gezichtsbehandelingen voor mannen

Steeds meer mannen beseffen het belang van een goede huidverzorging. Een verzorgde huid draagt bij aan een zelfverzekerde uitstraling. Om aan de specifieke behoeften van de mannenhuid te voldoen, zijn er speciale For Men gezichtsbehandelingen ontwikkeld. De mannenhuid verschilt namelijk van de vrouwenhuid in structuur, gevoeligheid en talgproductie. Door dagelijks scheren, stress en andere factoren kan de huid droog en geïrriteerd aanvoelen. Gelukkig zijn er nu ook gezichtsbehandelingen die speciaal voor mannen zijn ontworpen!

Gezichtsbehandelingen alleen voor vrouwen? Zeker niet! Ook mannen verdienen een schone, frisse en gezonde huid. Eigentijdse mannen zorgen goed voor zichzelf en durven daar ook voor uit te komen!

Huidverbetering: Voor een zuivere en frisse huid

Mannen die op zoek zijn naar een zuivere, frisse en goed verzorgde huid zonder irritaties, kunnen bij Rein Skin institute terecht voor diverse For Men gezichtsbehandelingen. Deze behandelingen bieden huidverzorging op maat, zorgen voor een ontspannen moment en helpen bij het aanpakken van huidproblemen

For men

Harsen

Daarnaast is het mogelijk om jouw rug en schouders professioneel te laten harsen in combinatie met je gezichtsbehandeling. Door middel van hars verwijderen wij deskundig de overtollige haren inclusief de wortel. Dan ben je er 3 tot 6 weken van verlost! Wil jij definitief van je ongewenste haren af? Dan kun je ook kiezen voor definitief ontharen.

 

Investeer in je huid met gezichtsbehandelingen voor mannen

 

Gezichtsbehandelingen zijn niet langer enkel voor vrouwen. Mannen verdienen eveneens een schone, frisse en gezonde huid. Met speciaal ontwikkelde For Men gezichtsbehandelingen en kwalitatieve huidverzorgingsproducten voor thuis, zorg je voor een stralende en verzorgde huid. Gun jezelf de verzorging die je huid nodig heeft en geniet van een zelfverzekerde uitstraling.

Gezichtsbehandelingen For Men:

Producten

 

Ook voor de man raden wij goede gezichtsverzorging voor thuis aan.
Doordat wij jouw huid goed kunnen analyseren zullen wij jou een passend en op maat gemaakt huidverzorgingsadvies geven.