Gezichtsbehandeling Arnhem

Gezichtsbehandeling

REIN & Gezichtsbehandeling

We bieden als professionele huidverbeteringssalon verschillende gezichtsbehandelingen aan. Bij elk van onderstaande behandelingen staat een effectieve reiniging van de huid voorop. Wil je weten wat voor jouw huid beste optie is? Neem gerust contact op, we adviseren je graag.

REIN Skin & Beauty staat voor beleving. Uiteraard verzorgen wij jouw huid op een deskundige manier, maar we gunnen jou vooral een ontspannen moment. De fijne ambiance in onze salon en onze kalme werkwijze dragen daar onder andere aan bij. Relax & enjoy!

REIN & Fris – 30 minuten

Deze korte en krachtige behandeling zorgt snel voor een frisse huid. Ideaal als je waarde hecht aan een goed verzorgde en gezonde huid, maar daar niet altijd de tijd voor kan nemen.

REIN & Schoon – 45 minuten

Een gezichtsbehandeling die de huid diep reinigt. Geschikt voor de normale en gemengde huid, maar ook een uitstekende behandeling voor de onzuivere huid of tegen acne.

REIN & Wellbeing – 60 of 85 minuten

Gun jezelf een moment van rust met deze luxe gezichtsbehandelingen! We gaan bij deze behandeling verder dan reinigen alleen. We doen een huidanalyse en geven de huid een peeling. Je wenkbrauwen worden in vorm gebracht middels epileren of harsen en er wordt uitgebreid de tijd genomen om onzuiverheden te verwijderen. Om het helemaal af te maken geniet je van een huidverbeterend masker én een ontspannende massage. Tevens een prachtig cadeau om weg te geven!

Een schone huid is de basis van een goede huidverzorging.