Gezichtsbehandeling voor mannen Arnhem

REIN & Man gezichtsbehandeling

Gezichtsbehandelingen alleen voor vrouwen? Niet meer! Ook mannen verdienen een schone, frisse en gezonde huid. Eigentijdse mannen zorgen goed voor zichzelf en durven daar ook voor uit te komen!

Gezichtsbehandeling voor mannen

Bij een verzorgde uitstraling hoort een verzorgde huid. Niet voor niets hebben wij de speciaal voor mannen ontwikkelde REIN & Man gezichtsbehandeling in het leven geroepen. Speciaal ontwikkeld ja, want de huid van de man is anders qua structuur, gevoeligheid en talgproductie. Maar helaas kan ook deze huid, door het dagelijks scheren, stress en andere factoren, droog en geïrriteerd aanvoelen.

Gezichtsbehandeling voor mannen Arnhem

Huidverbetering

Voor een zuivere, frisse en goed verzorgde huid zonder irritaties, kunnen mannen zich bij ons schaamteloos even lekker in de watten laten leggen! We geven jouw huid de verzorging die het nodig heeft, zorgen voor een ontspannen moment voor jezelf én kunnen je verder helpen als je kampt met huidproblemen.

Harsen

Daarnaast is het mogelijk om jouw rug en schouders professioneel te laten harsen. Door middel van hars verwijderen wij deskundig de overtollige haren inclusief de wortel. Dan ben je er 3 tot 6 weken van verlost! Wil jij definitief van je ongewenste haren af? Dan kun je ook kiezen voor definitief ontharen.

Jij wilt als man toch ook kunnen stralen?