Gezichtsbehandelingen

Gezichtsbehandelingen

Verberg jij je huid onder een laag make-up, is je huid onrustig, gevoelig of droog, vertoont deze kleine rimpels? Heb je al van alles geprobeerd om je huidprobleem onder controle te krijgen?

Wil jij graag een structureel verbeterde huid op een natuurlijke manier?

Het kan zijn dat je al een tijdje de verkeerde producten gebruikt of behandelingen ondergaat die te agressief zijn voor jouw huid.

Gezichtsbehandelingen

Onze visie

Onze visie: Alleen met een enkele gezichtsbehandeling kom je niet tot het gewenste resultaat. Na meer dan 20 jaar ervaring op het gebied van huidverzorging, ben ik erachter gekomen hoe je een structureel, natuurlijk huidverbeterend effect kunt bereiken. Ook weet ik dat huidverbetering heel goed samengaat met rust en ontstressen.

Dit gaat ervoor zorgen dat je weer kunt genieten van een stralende, jeugdige huid met blijvend effect. Mijn team en ik gunnen jou een eerlijk advies en persoonlijke, vakkundige begeleiding. Samen pakken we jouw specifieke huidprobleem aan en reiken we je alles aan wat er voor nodig is om dit op te lossen en je huid structureel gezond te houden. Wij helpen jou op een natuurlijke manier naar een verbeterde huid, zodat jij kunt genieten van een blijvende stralende en jeugdige huid!

 

We bieden als huidinstituut verschillende gezichtsbehandelingen op hoog niveau aan. Bij elk van deze behandelingen staat het oplossen van jouw huidprobleem voorop. Elke gezichtsbehandeling is uit te breiden met een upgrade, zoals wimpers en wenkbrauwen verven, harsen, bindweefselmassage, microdermabrasie, fruitzuurpeeling, microcurrent & led of een speciaal masker. We maken de behandeling voor jou op maat.

Wil jij graag een structureel verbeterde huid op een natuurlijke manier? Wil je weten wat voor jouw huid de beste optie is? Neem gerust contact op, we adviseren je graag.

 

Uiteraard verbeteren wij jouw huid op een deskundige manier, maar we gunnen jou vooral een ontspannen moment. De fijne ambiance in onze salon en onze kalme werkwijze dragen daaraan bij. Relax & enjoy!