High level huidverbetering

Stralende, jeugdige huid, met blijvend effect

Met 20 jaar ervaring als huidspecialiste weet Kim Rengelink dat je met alleen één enkele huidverbeterende behandeling niet tot een mooie, gezonde, jongere huid op lange termijn komt.

In de loop der jaren is Kim erachter gekomen hoe je een structureel, natuurlijk huidverbeterend effect kunt bereiken.

Dit gaat ervoor zorgen dat je eindelijk weer kunt genieten van een stralende, jeugdige huid, met blijvend effect. Zodat jij de wereld weer vol zelfvertrouwen aan kunt.

Eerlijk advies en vakkundige, persoonlijke begeleiding

Eerlijk advies en vakkundige, persoonlijke begeleiding: Ik gun jou een eerlijk advies en persoonlijke, vakkundige begeleiding. Samen pakken we jouw specifieke huidprobleem aan. Ik reik je alles aan wat er voor nodig is om dit te bereiken. Waarschijnlijk heb jij al veel behandelingen geprobeerd en is je huid toe aan meer. Daarom heb ik High Level huidverbetering voor jou bedacht. Daarbij combineer ik de allerbeste behandelingen en technieken in 1 behandeling, dat we een half jaar lang 1 x per maand herhalen. Hiervoor betaal je 1 vaste totaalprijs, zodat je niet voor verrassingen komt te staan.

Wat houdt dit pakket in?

6 x high level gezichtsbehandelingen, met high level Serum + starterspakket  met producten voor thuis en inclusief gratis intake en huidscan.

Introductiearrangement met huidscan

Ben jij nog nooit eerder bij ons geweest of ben je benieuwd welke behandelingen en producten het beste bij jou passen?

Boek dan nu ons introductiearrangement inclusief intake, huidscan en eerste behandeling.