Huidtherapie bij Rein Skin & Beauty

Huid- en Laser therapie

Heb jij pigmentvlekken, rode adertjes, couperose, steelwratjes , acne of overbeharing? Dan is een behandeling bij onze huidtherapeut een oplossing! Op woensdag 12 juni en 3 juli  is huidtherapeut Sigrid van Cosmetique totale weer aanwezig  bij Rein Skin & Beauty. Maak nu alvast je afspraak via ons contactformulier.

Definitief ontharen

Veilig en effectief ontharen is absoluut maatwerk. Onze HBO huidtherapeut heeft zich gespecialiseerd in definitieve ontharing. Met de Elos methodeDiodelaserIPLAlexandrite laseren Nd: Yag laser hebben we de beste technieken in huis om elk huidtype en elke haarkleur effectief te behandelen. Dus ook voor het definitief ontharen van blond, grijs en vlassig haar en de donkere huid!

 

Huidverbetering : acne, acne littekens, couperose, pigment

Huidverbetering: Huidtherapeuten werken nauw samen met diversen artsen en dermatologen zodat je verzekerd bent van een gedegen professionele huidverbeterings-behandeling. Naast anti-aging behandelingen voor rimpels, behandelen wij ook de beschadigde huid zoals acne, littekens, pigment en couperose Meer informatie:

huidverbetering

 

Ematrix laserbehandeling (gezien op RTL of SBS6)

Onze huidtherapeut heeft alles op medisch en cosmetisch gebied in huis om ook jouw huid weer jong, fris en strak te maken. HBO-huidtherapeuten behandelen bovendien met de nieuwe eMatrix methode. Deze laserbehandeling is ook geschikt voor de donkere huidtypes. Meer informatie over de eMatrix en de TV kortings-actie :

bekijk aflevering

  • Acne / acne littekens
  • Definitief ontharen
  • Couperose
  • Pigmentvlekken
  • Ouderdomsvlekken
  • Huidverjonging / Rimpelbehandeling
  • Huidverstrakking
  • Littekenbehandeling
  • Kalknagels
  • Striae

Cosmetique Totale werkt uitsluitend met HBO geschoolde en BIG geregistreerde huidtherapeuten, die tevens lid zijn van de beroepsvereniging NVH. Zo maken wij het mogelijk dat je voor veel behandelingen in aanmerking kunt komen voor vergoeding door jouw zorgverzekeraar.

Voor de behandeling van bovenstaande huidklachten maakt de huidtherapeut gebruik van de meest vernieuwde behandeltechnieken, zoals de Elos, Ematrix, Cosmopeel en Melapeel.

Voor en na foto’s

Huidtherapie
Huidtherapie
Huidtherapie

Interesse?

Ben je nieuwsgierig geworden en zou je graag willen weten welke behandeling bij jou mogelijk is? Vraag dan nu bij ons Rein Skin & Beauty een gratis en vrijblijvend consult aan met de huidtherapeut van Cosmetique Totale. Zij kan je precies vertellen welke behandeling bij jouw huidklacht geschikt is en of jij in aanmerking komt voor vergoeding van jouw zorgverzekeraar.

Huidtherapie