Huidtips voor het najaar

Huidtips voor het najaar

De zomer is officieel voorbij. Een mooie tijd om te kijken hoe jij het beste voor jouw huid kan zorgen tijdens de herfst. Iedereen wil het beste resultaat voor zijn/ of haar huid, daar help ik je graag bij!

 

Tip 1: douche en badder niet te lang of te heet!

Wanneer je langdurig aan het badderen of douchen bent met (te) heet water, wordt er vocht onttrokken uit de huid waardoor het droog en trekkerig aan kan voelen.

Tip 2: exfoliëren, exfoliëren, exfoliëren

Doordat je je gezicht niet kunt beschermen tegen regen, wind, kou en de verwarming, zul je merken dat je huid droger aan kan voelen. Vaak probeert je huid zich daarvan te herstellen door extra talg aan te maken. Talg zorgt voor een natuurlijk beschermlaagje. Hoe fijn dat ook is, te veel talg kan ervoor zorgen dat je poriën verstopt raken. Het gevolg daarvan is puistjes. Daarom is het belangrijk om minimaal één keer per week een exfoliant te gebruiken. De dode huidcellen worden verwijderd en poriën worden ontstopt!

Een goed product hiervoor is de Cosmedix Refine, een nacht peeling met retinol!

Tip 3: de huid goed reinigen

Wat ook ontzettend belangrijk is: je huid goed reinigen! Kies voor een reiniging die de huid grondig schoon maakt, zonder dat het je huid uitdroogt en trekkerig aan laat voelen. Ben je benieuwd naar goede reinigingsproducten? Neem dan een kijkje op onze webshop!

Wil je advies over welke producten het beste aansluiten op de behoeften van jouw huid? Neem dan gerust contact met ons op!

Tip 4: gehydrateerde lippen

Doordat je lippen nauwelijks talgklieren hebben, is het vochtverlies van je lippen veel groter dan bij andere delen van jouw lichaam. Droge lippen voelen niet fijn en kunnen ook nog eens snel scheuren. Daarom raden wij aan om je lippen goed te verzorgen!

Met de Absolution Le Baume heb je gegarandeerd de hele dag een stralende glimlach. Deze lichtgewicht verzorging voor je lippen maakt de huid van je lippen en daaromheen direct gladder en verbetert de textuur van je lippen. Voor een hernieuwde en jeugdige look!

Welke behandelingen zijn het beste tijdens het najaar?

Het najaar is het perfecte seizoen om te starten met de PRX-T33 of de Dermapen 4. Graag vertel ik je hier meer over!

PRX-T33 No-needle-skin-booster

Voor als je op zoek bent naar een behandeling zonder dat je een ingrijpende cosmetische behandeling hoeft te ondergaan! De PRX-T33 is een nieuwe, unieke formule en werkt anders dan een peeling of algemeen gebruikte skin boosters. Dit komt door de gepatenteerde formule, een combinatie van TCA met waterstofperoxide, het geeft de huid direct een intense boost!

Deze skin booster revitaliseert de huid van binnenuit en geeft de huid een directe boost. Na één behandeling voelt de huid gladder en steviger aan. Het helpt de natuurlijke glans van de huid te herstellen.

Dermapen 4

Een goede manier om de huid te verbeteren is microneedling. Hierbij werken wij epidermaal (pigmentvlekken, grove poriën, huidteint en verbetering algehele huidconditie) of dermaal (behandelen van lijntjes en rimpels). Door middel van kleine prikjes wordt er onder de oppervlakte een proces in gang gezet: door de prikjes worden namelijk de celdeling en de aanmaak van collageen en elastine gestimuleerd, ook wordt de doorbloeding verbeterd. Als gevolg hiervan krijgt je huid niet alleen een betere structuur: hij oogt ook gladder en frisser!

Wij werken met de Dermapen 4. Dit is momenteel wereldwijd het meest geavanceerde Microneedling apparaat. De Dermapen 4 behandelingen zijn sneller en veiliger dan elk ander Microneedling apparaat en zorgen voor de meest optimale behandelresultaten!

Heb je vragen of ben je benieuwd welke behandeling het beste aansluit bij jouw huid? Neem dan gerust contact met ons op! Of maak gemakkelijk online een afspraak!

Geen reactie's

Geef een reactie