Huidverbetering Arnhem

Wie zijn wij?

Kim Rengelink – Huidspecialiste en visagiste

Rein Skin & Beauty is een uniek concept, bedacht en uitgewerkt door Kim Rengelink, huidspecialiste, visagiste en eigenaresse van Rein Skin & Beauty. Rein staat voor totale vitaliteit van de huid en een gezond lichaam, want: schoonheid komt van binnenuit! En met hulp van buitenaf straal je nog meer.

Kim Rengelink heeft na 16 jaar een pak ervaring als huidspecialiste en visagiste.

De specialisaties van Kim zijn:

  • Microdermabrasie
  • Acne
  • Fruitzuurpeelings
  • Skin needling
  • Naaldloze mesotherapie
  • Bindweefselmassage
  • Medik8 skinspecialist
  • Visagie, bruidsmake-up
  • Basisopleiding dermatologie voor schoonheidspecialisten.

Kim Rengelink staat bij Rein Skin & Beauty voor kwaliteit en de beleving. Wij werken alleen met de meest hoogwaardige producten , uitsluitend vrij van parabenen, parfum, zeep en minerale olien. Advies voor thuis vinden wij erg belangrijk , zodat je elke dag een stralende huid kunt hebben!

 

De beleving staat hoog in het vaandel bij Rein Skin & Beauty, daarom houden wij er een rustige en vriendelijke werkwijze op na. En ontvangen wij jou graag met een biologische kop koffie of thee en een gezonde lekkernij.

Sigrid Huiskamp – Huidtherapeut

Huidtherapeut bij Rein Skin & Beauty.

 

Sigrid kan jou helpen om van je huidproblemen af te komen zoals, acne, pigmentvlekken, rimpels. Hiervoor gebruiken we o.a fruitzuurpeelings,

TCA peelings met verschillende sterktes aangepast aan jouw huidtype en huidprobleem.

Ook is Sigrid gespecialiseerd in definitieve ontharing doormiddel van laser en IPL.

Heb jij een huidprobleem of wil jij van je overbeharing af? Maak dan een afspraak bij Sigrid voor een gratis intake.

 

Dit kun je doen via ons contactformulier.

Anne Aaldering – Huidtherapeut, cosmetische- en medische tatoeage specialist

Als huidtherapeut behandel ik verschillende huidaandoeningen en huidbeschadigingen. Behandelingen zoals: acne, littekens, oedeem (veneus, lymfatisch, lipoedeem), couperose, rosacea, aanmeten therapeutisch elastische kousen (TEK), verwijderen goedaardige huidafwijkingen, wondzorg, nazorg van borstkanker, overbeharing, huidverbetering en niet chirurgische ooglidcorrecties. Naast huidthrapie ben ik gespecialiseerd in permanente make-up en medische tatoeages. Ik ben lid van de NVH en kwaliteitsgeregistreerd. Hierdoor komen mijn behandelingen in aanmerking voor vergoeding door uw zorgverzekeraar.

 

Dit kun je doen via ons contactformulier.

Beleving , ontspanning en huidverbetering

De behandelingen van Rein Skin & Beauty zijn gericht op structurele huidverbetering. Denk aan verjonging van de huid op celniveau, huidversteviging, maar ook het aanpakken van huidproblemen en oneffenheden. We beschikken over alle expertise én ervaring om voor iedere klant een persoonlijk behandelplan samen te stellen.

Naast de effectieve behandeling, willen we klanten een schoonheidsbeleving meegeven. Ontspanning speelt dan ook een grote rol tijdens de behandelingen. Onze salon ademt sfeer en onze professionals houden er een kalme, persoonlijke en vriendelijke werkwijze op na.

Huidverbetering
Huidverbetering
Huidverbetering

Persoonlijk

Iedereen is anders en zo ook iedere huid. Graag bekijken wij wat wij voor jou kunnen betekenen. Heb je een huidprobleem, wat zijn je verwachtingen en wat zijn je wensen? Graag bekijken we persoonlijk de conditie van jouw huid en maken hier een op maat gemaakt behandelplan voor. Zodat ook jij kan stralen!

 

Wat kunnen wij voor jou betekenen?

Huidverbetering
Huidverbetering