Huidverbetering Arnhem

Wie zijn wij?

Wil jij ons team versterken? Dat kan! Wij bieden jou:

Zelfstandig werken in een mooie, rustige en professionele werkomgeving met de nieuwste apparatuur en behandeltechnieken.

We bieden je trainingen van onze merken en behandeltechnieken.

Mogelijkheid tot meer uren werken en doorgroei.

Meer weten?

Kim Rengelink – Huidspecialiste en visagiste

Kim Rengelink,  huidspecialiste en visagiste. Kim van Rein staat voor totale vitaliteit van de huid met zuivere, natuurlijk producten, fijne en op maat gemaakte behandelingen en een gezond lichaam, want: schoonheid komt van binnenuit! En met hulp van buitenaf straal je nog meer.

Kim Rengelink heeft  20 jaar ervaring als huidspecialiste en visagiste.

De specialisaties van Kim zijn:

 • Microdermabrasie
 • Acne
 • Fruitzuurpeelings
 • Skin needling
 • Naaldloze mesotherapie
 • Wellbeing gezichtsbehandelingen
 • Bindweefselmassage/ Wishpro
 • Medik8 skinspecialist
 • Visagie, bruidsmake-up
 • Basis dermatologie voor schoonheidspecialisten.

Esme Hutmacher – Allround schoonheidsspecialist

Mijn naam is Esmé Hutmacher en heb al 5 jaar ervaring in het prachtige vak van allround schoonheidsspecialiste – visagiste. Door mijn werkervaringen in verschillende salons beschik ik over de nodige kennis. Als schoonheidsspecialiste krijg je te maken met verschillenden huidtypes en huidproblemen. Mijn doel is dan ook om jouw huid mooier en beter te maken en weer te laten stralen. Maar om jouw huid net dat beetje extra te geven, hoort daar ook een stukje ontspanning bij. Dit vind ik dan ook erg belangrijk om in de behandelingen terug te laten komen.

Specialisaties van Esmé:

 

 • Acne
 • Microdermabrasie
 • Bindweefselmassage/ Wishpro
 • Visagie
 • Massage
 • Absolution gezichtsbehandelingen

 

Nadat je de gewenste behandeling hebt ervaren, geef ik graag een passend advies  om jouw huid in een goede conditie te houden.

De beleving staat hoog in het vaandel bij Rein Skin & Beauty, daarom houden wij er een rustige en vriendelijke werkwijze op na. En ontvangen wij jou graag met een biologische kop koffie of thee en een gezonde lekkernij.

Sigrid Huiskamp – Huidtherapeut

Huidtherapeut bij Rein Skin & Beauty.

 

Sigrid kan jou helpen om van je huidproblemen af te komen zoals, acne, pigmentvlekken, rimpels. Hiervoor gebruiken we o.a fruitzuurpeelings,

TCA peelings met verschillende sterktes aangepast aan jouw huidtype en huidprobleem.

Ook is Sigrid gespecialiseerd in definitieve ontharing doormiddel van laser en IPL.

Heb jij een huidprobleem of wil jij van je overbeharing af? Maak dan een afspraak bij Sigrid voor een gratis intake.

 

Dit kun je doen via ons contactformulier.

Anne Aaldering – Huidtherapeut, cosmetische- en medische tatoeage specialist

Als huidtherapeut behandel ik verschillende huidaandoeningen en huidbeschadigingen. Behandelingen zoals: acne, littekens, oedeem (veneus, lymfatisch, lipoedeem), couperose, rosacea, aanmeten therapeutisch elastische kousen (TEK), verwijderen goedaardige huidafwijkingen, wondzorg, nazorg van borstkanker, overbeharing, huidverbetering en niet chirurgische ooglidcorrecties. Naast huidthrapie ben ik gespecialiseerd in permanente make-up en medische tatoeages. Ik ben lid van de NVH en kwaliteitsgeregistreerd. Hierdoor komen mijn behandelingen in aanmerking voor vergoeding door uw zorgverzekeraar.

 

Dit kun je doen via ons contactformulier.

Beleving , ontspanning en huidverbetering

De behandelingen van Rein Skin & Beauty zijn gericht op structurele huidverbetering. Denk aan verjonging van de huid op celniveau, huidversteviging, maar ook het aanpakken van huidproblemen en oneffenheden. We beschikken over alle expertise én ervaring om voor iedere klant een persoonlijk behandelplan samen te stellen.

Naast de effectieve behandeling, willen we klanten een schoonheidsbeleving meegeven. Ontspanning speelt dan ook een grote rol tijdens de behandelingen. Onze salon ademt sfeer en onze professionals houden er een kalme, persoonlijke en vriendelijke werkwijze op na.

Huidverbetering
Huidverbetering
Huidverbetering

Persoonlijk

Iedereen is anders en zo ook iedere huid. Graag bekijken wij wat wij voor jou kunnen betekenen. Heb je een huidprobleem, wat zijn je verwachtingen en wat zijn je wensen? Graag bekijken we persoonlijk de conditie van jouw huid en maken hier een op maat gemaakt behandelplan voor. Zodat ook jij kan stralen!

 

Wat kunnen wij voor jou betekenen?

Huidverbetering
Huidverbetering