Haar- en huidverzorging van binnenuit

Haar- en huidverzorging van binnenuit

Het nieuwe jaar is begonnen, tijd om het beste te geven aan jouw huid en lichaam. Een mooie huid, haarvolume, natuurlijke huidverjonging… wie wilt dat niet? Met Sckin Nutrition werk je met één product aan meerdere oplossingen tegelijkertijd. Ben je benieuwd naar het merk, alle voordelen en wil je 7 lifestyle tips voor huidverbetering? Lees dan verder.

 

Sckin Nutrition biedt mogelijkheden voor: een mooie huid, haarvolume, natuurlijke huidverjonging, energiegebrek, vegan detox programma, het ondersteunen van het immuunsysteem, afvallen en een fit lichaam. Het merk is in 2018 ontwikkeld door Caroline de Haas. Vanuit haar achtergrond als huidspecialist, orthomoleculair en kpni therapeut heeft ze zich sinds 1995 bezig gehouden met huidproblemen en de oplossing van binnenuit. Vanuit deze passie is Sckin Nutrition geboren om extra mooie huidresultaten te behalen.

Een mooie huid van binnenuit!

Een gezonde huid heeft voeding nodig. Studies hebben aangetoond dat slechts 1 procent van de vitaminen die we via de voeding binnen krijgen en opnemen, daadwerkelijk de huidcellen bereiken. Het gevolg is dat de huid een chronisch tekort heeft aan al die essentiële stoffen die ze, net als onze andere organen, zo hard nodig heeft om goed te kunnen functioneren. Vitamines zijn van essentieel belang voor de instandhouding van het leven. We hebben vitamines nodig omdat het lichaam deze, met uitzondering van Vitamine D en K (in onvoldoende mate) niet zelf kan aanmaken. We moeten dus zorgen dat we voldoende vitaminen via onze voeding binnen krijgen. Lukt dit gedurende lange tijd niet of onvoldoende, dan krijgen we te maken met bepaalde medische condities als gevolg van dit tekort. Voor de huid kan dit leiden tot een onnodig vale, vermoeide uitstraling, vroegtijdig verlies van collageen en elasticiteit, rimpels en een overgevoeligheid voor allerlei invloeden van buitenaf.

Voedingsstoffen die in het bloed worden opgenomen, worden het eerst afgegeven aan de meest belangrijke lichaamsprocessen en organen (hart, lever en hersenen). De huid wordt pas als laatste voorzien van voedingsstoffen, indien er dan nog wat resteert. Hoewel de huid het grootste orgaan van ons lichaam is, is het tegelijkertijd het minst vitale orgaan ten aanzien van de opname van vitaminen, mineralen en andere voedingsstoffen. Ongeacht hoeveel vitaminen en mineralen die je binnenkrijgt, feit blijft dat slechts een zeer klein percentage de huidcellen bereikt. Hoog gedoseerde natuurlijke nutricosmetics (= voeding voor de huid) zoals die van Sckin Nutrition kunnen de huidcellen bereiken.

Een gezond lichaam van binnen, straalt van buiten. Gezondheid van binnen komt altijd eerst, want zodra je je daarop focust, ondersteun je jouw lijf in zijn lichaamseigen processen en zul je als gevolg daarvan o.a. een stralende, egale en gezonde huid krijgen.

Waarom hebben wij gekozen voor Sckin Nutrition in ons instituut?

Zoals jullie weten ben ik (Kim) altijd op zoek naar de beste producten en behandelingen voor huidverbetering, die doen wat ze beloven en veilig zijn voor je huid en gezondheid. Omdat ik zelf erg let op mijn voeding (biologisch en onbewerkte voeding), zoek ik dit dus ook in de voedingssupplementen voor mijn huid. Ik ben al een tijd op zoek geweest naar speciale voedingssupplementen die heel zuiver en hoog gedoseerd en compleet zijn. Dit heb ik nu gevonden in de hoogwaardige supplementen van Sckin Nutrition.

Op dit moment gebruik ik zelf de Collageen + en de zuivere visolie om mijn huid te ondersteunen van binnenuit. Samen met het gebruik van onze huidverzorgingsproducten en het ondergaan van onze intensieve gezichtsbehandelingen, zorgt dit ervoor dat je huid op een natuurlijke manier zelf aan het werk wordt gezet en onder andere meer collageen gaat aanmaken.

Waarom Sckin Nutition?

– Voor het oplossen van huidproblemen
– Voor het verbeteren van de huid
– Voor verjongen van de huid
– Het voorkomen van te snelle huidveroudering
– Anti-aging van binnenuit
– Ondersteunt de aanmaak van collageen- & elastinevezels en aanmaak van nieuw bindweefsel.
– Sckin zit vol bouwstoffen, vitamines, mineralen, essentiële vetten, darmondersteuning en immuun ondersteunende stoffen gebaseerd op
wetenschappelijk onderzoek.

Het aanbod van Sckin Nutrition

 • Collageen +: 32 ingrediënten die op alle huidlagen werken in heel je lichaam. In te zetten als anti-aging product.
 • Barrier +: voor mensen met een open barrières, met extreme eczeem vormen, ichthyosis en psoriasis. Voor huid, darm, sporters, wondgenezing en infecties.
 • Super Greens +: 55 ingrediënten met een enorm breed werkingsmechanisme. Je kunt deze inzetten bij stress, hormoonklachten, energietekort, ontgiften en herstellen na ziekte of operatie. Dit product is volledig vegan!
 • Vitamin C+: Bevat vitamine C als calcium ascorbaat. Dit is een goed opneembare vorm, zoals het ook in de natuur voorkomt.
 • Control +: om effectief ontstekingen aan te pakken. Goed voor huid, haar, nagels en super voor acne. Ook ondersteunt het de lever en nieren.
 • Omega +: topkwaliteit visolie met keurmerk. Het heeft hoge EPA en DHA waardes (500 mg en 375 mg per capsule)
 • Vegan Detox programma van 10 dagen: een detox programma waarbij je juist veel moet eten. Je krijgt er energie van, valt er van af, is super om in te zetten bij acne, voert giftstoffen af die anders nooit je lichaam verlaten en zorgt voor een blijvend betere gifstof-uitstoot-stofwisseling.
 • Fatburning programma van 7 dagen: het is een trainingsmethode waarbij het lichaam de metabole switch van suiker- naar vetverbranding gaat maken. Deze switch zorgt voor een gezonder gewicht, een betere conditie en meer vitaliteit. Het gewichtsverlies tijdens de kuur is gemiddeld 2 tot 4 kilogram bij vrouwen en 3 tot 6 bij mannen. 3 tot 7 cm omvangverlies op het buikgebied!

 

7 lifestyle tips voor huidverbetering

 1. Stop met roken en vermijdt stress. Roken en stress verhogen het aantal vrije radicalen en daarmee de afbraak van collageen. Bovendien remt dit het herstelproces en zo ook de celvernieuwing en de aanmaak van nieuw collageen na een huidverbeterende behandeling.
 2. Gebruik dagelijks zonbescherming en vermijd de zonnebank. Ook dit stimuleert vrije radicalen en breekt collageen versneld af. Bovendien verhoogt het risico op ongewenste pigmentvlekken en huidkanker.
 3. Drink voldoende water. Water faciliteert de aanvoer van voedingsstoffen om collageen en elastine aan te maken, elimineert afvalstoffen en helpt bij vorming van hyaluronzuur en collageen.
 4. Matig alcohol gebruik. Alcohol droogt de huid uit en remt de aanmaak van collageen, verhoogt de zichtbaarheid van bloedvaatjes en versnelt huidveroudering.
 5. Eet gevarieerd. Zorg voor voldoende eiwitten en goede vetten, beperk koolhydraten en vermijd snelle suikers om glycatie te voorkomen. Eet gevarieerd voor een goede hormoonbalans en darmflora.
 6. Neem supplementen. De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid (ADH) is opgesteld om gezondheidsrisico’s te vermijden. Optimale niveaus liggen op het gebied van micronutriënten. Zorg voor een goede balans in omega 3 en 6 vetzuren. De Omega High van Sckin Nutrition helpt hierbij.
 7. Goede dagverzorging is een must! Belangrijk is dat de dagverzorging afgestemd is op jouw huidconditie. De huidspecialisten van Rein Skin Institute geven je altijd een huidverzorgingsadvies op maat mee.

 

Ben jij benieuwd naar Sckin Nutrition of heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op!

Geen reactie's

Geef een reactie