Nice To Treat You

Nice To Treat You

 

Wil jij graag jouw huid verbeteren en kom je voor het eerst bij ons? Wij verwelkomen jou graag met: Nice to treat you! Hierbij maken wij kennis met jou en jouw huid. Je krijgt een persoonlijk huidplan door middel van een gepersonaliseerd huidadvies met onze nieuwste huidcamera. We kunnen dan precies zien wat jouw huid nodig heeft en daarbij adviseren wij jou de juiste behandelingen en producten voor thuis, zodat we direct aan de slag kunnen om jouw huidconditie te verbeteren. Ook starten wij direct met jouw eerste gezichtsbehandeling die wij 100% op maat maken voor jou.

Meten is weten!

Met dit geavanceerde innovatieve huidanalyse apparaat kunnen we een wetenschappelijk onderbouwde huidanalyse uitvoeren in slechts 20 seconden. De RS Lightskin analyseert de verschillende en dieper liggende huidlagen en brengt deze gedetailleerd in beeld. Door middel van de huidscan kunnen we veel meer zien dan dat we met ons ” blote ”oog kunnen zien. Denk maar aan de zonbeschadiging die je misschien nog niet ziet maar al wel in de diepere lagen aanwezig is.

Veel huidproblemen ontstaan door het gebruik van ” verkeerde” huidverzorgingsproducten. Uit onderzoek is gebleken dat 4 op de 5 vrouwen niet de juiste huidverzorgingsproducten gebruikt, wat kan leiden tot jeuk, irritatie, eczeem, gevoelige huid, onzuivere huid of zelfs tot vroegtijdige huidveroudering. Wij helpen jou graag met het juiste advies zodat we samen kunnen werken naar een mooie, stralende huid.

Iedere huid is anders! Daarom werken wij altijd op maat!

Introductie arrangement Rein Skin Institute

Boek hier de Nice To Treat You!