Nice To Treat You

Nice To Treat You

 

Wil jij graag jouw huid verbeteren en kom je voor het eerst bij ons? Ben je op zoek naar een huidspecialist die écht weet wat jouw huid nodig heeft? Wij verwelkomen jou graag met: Nice to treat you! Hierbij maken wij kennis met jou en jouw huid. Je krijgt een persoonlijk huidplan door middel van een gepersonaliseerd huidadvies met onze nieuwste huidcamera. We kunnen dan precies zien wat jouw huid nodig heeft en daarbij adviseren wij jou de juiste behandelingen en producten voor thuis, zodat we direct aan de slag kunnen om jouw huidconditie te verbeteren. Ook starten wij direct met jouw eerste gezichtsbehandeling die wij 100% op maat maken voor jou.

 

Nice To Treat You:

 

Om te zien wat wij met onze behandelingen en producten voor jou kunnen betekenen hebben we een hele  speciale kennismakingsaanbieding, in deze aanbieding kun je bijvoorbeeld al aan de slag gaan met het meest krachtige ingrediënt om snelle resultaten te kunnen behalen, namelijk: RETINOL. Samen met jouw huidspecialist kijken wij welk RETINOL voor jou het meest geschikt is. Er zijn 7 verschillende starterskits, voor iedere wens en huid een geschikte set:

Bijvoorbeeld:
• Roodheid en/of droogte verminderen
• De huid egaliseren en structuur verbeteren
• Onzuiverheden verminderen
• Ouderdomsvlekken, pigment of zonschade aanpakken
• Lijnen en rimpels verminderen
• De huid die gezonde glans terug geven

 

INTAKE & HUIDSCAN, BEHANDELINGEN + 4 WEKEN THUIS- VERZORGING = RESULTAAT EN DE PERFECTE START:

Wat zit er in het pakket?:

• Intake en huidanalyse/ meting
• Starterskit voor 4 weken skincare routine (reiniging, serum, (retinol), creme)
• Behandelingen van 60 minuten, aangepast aan wens en behoefte

Nu voor €175-

 

Onze huidspecialisten zijn gespecialiseerd in huidverbeterende gezichtsbehandelingen. Dit doen wij op een natuurlijke wijze en met bewezen behandelmethoden en inventieve technieken. Wij geven altijd persoonlijk en eerlijk advies. We beloven geen wonderen maar we weten wat werkt. Naast effectieve producten en behandelingen, is persoonlijke aandacht het belangrijkste element bij ons. Tijdens de behandelingen
zorgen wij ervoor dat je heerlijk tot rust komt. Zo verlaat je ontspannen
ons huidinstituut, mét een stralende huid en met de juiste huidverzorgingsproducten voor thuisgebruik.

Meten is weten!

Met ons geavanceerde innovatieve huidanalyse apparaat kunnen we een wetenschappelijk onderbouwde huidanalyse uitvoeren. Door middel van de huidscan/ huidmeting kunnen we veel meer zien dan dat we met ons ” blote ”oog kunnen zien. Denk maar aan de zonbeschadiging die je misschien nog niet ziet maar al wel in de diepere lagen aanwezig is.

Veel huidproblemen ontstaan door het gebruik van ” verkeerde” huidverzorgingsproducten. Uit onderzoek is gebleken dat 4 op de 5 vrouwen niet de juiste huidverzorgingsproducten gebruikt, wat kan leiden tot jeuk, irritatie, eczeem, gevoelige huid, onzuivere huid of zelfs tot vroegtijdige huidveroudering. Wij helpen jou graag met het juiste advies zodat we samen kunnen werken naar een mooie, stralende huid.

Iedere huid is anders! Daarom werken wij altijd op maat

Introductie arrangement Rein Skin Institute

Boek hier de Nice To Treat You!