La Cure Peau Nette – Absolution

Detox behandeling – La Cure Peau Nette

Een perfecte huid in 15 dagen La Cure Peau Nette is de wonderkuur van Absolution. Ideaal voor een huid die snel reageert, vatbaar is voor onvolkomenheden zoals mee-eters, vlekjes en roodheid. La Cure Peau Nette reinigt, herstelt de balans van de huid en normaliseert de talgproductie. De formule kalmeert roodheid, vermindert overmatig glimmen, verkleint de poriën en elimineert oneffenheden. Zelfs vlekjes verdwijnen of worden minder. Bij dagelijks gebruik herstelt de huid zich binnen twee weken. Die is zichtbaar egaler, gladder en ziet er fris en stralend uit. Zilver en basilicum Net als alle andere verzorgende producten van Absolution is La Cure Peau Nette samengesteld uit hoog geconcentreerde, actieve, organische en hoogwaardige ingrediënten voor een optimale synergie met de huid. Zoals micronized silver, die een natuurlijke bescherming biedt en de microflora van de huid stabiliseert en reguleert. En tulsi (heilige balisilicum), een uit India afkomstige plant die bekend staat om zijn reinigende, antibacteriële en ontsmettende kwaliteiten.  

 

Ook voor de meest gevoelige en rode huid hebben wij deze speciale detox behandeling samengesteld. Hierbij gebruiken wij de La cure peau calme, die je dan thuis zelf aanbrengt gedurende 14 dagen.

La Cure Peau Calme

La Cure Peau Calme is een exclusieve cocktail van natuurlijke ingrediënten die ontstekingen reguleert, de natuurlijke barrière van de huid herstelt en de ongemakken van een reactieve huid – jeuk, roodheid, strak gevoel en irritatie – verzacht. Gebruik een ampul per dag(een halve ‘s ochtends, een halve ‘s avonds) en in slechts 15 dagen is het resultaat duidelijk zichtbaaren merkbaar. Uit een test bij 24 mensen met een reactieve huid blijkt dat het werkt: 79% van de testers constateerde een vermindering van de reactiviteit van de huid, 79% vond dat de huid minder roodheid vertoonde en 83% heeft geen jeuk meer

Speciale actie!

Absolution behandeling van 45 minuten inclusief kuur voor thuis.
Het product voor thuis heeft een waarde van € 57,-