Alles over liftende gezichtsmassages

Alles over liftende gezichtsmassages

Een gezichtsmassage kan wonderen doen voor jouw huid. Het zorgt voor een stralende huid, stimuleert de bloedsomloop én de aanmaak van collageen. In dit blogbericht vertel ik meer over de Jade roller, de Gua sha steen en bindweefselmassage, inclusief tips!

Gezichtsmassage met de Jade roller

Wanneer de huid gereinigd is, kan je je favoriete serum, masker en/ of dagcréme aanbrengen. In combinatie met de Jade roller worden alle werkstoffen extra goed opgenomen in de huid. Bij alle massagetools en technieken is het belangrijk dat je jouw gezicht vanaf het midden naar buiten masseert. Dit is om je lymfesysteem te helpen met het afvoeren van afvalstoffen. Ook masseer je altijd van beneden naar boven om liftend te werken. Bijvoorbeeld: begin met de Jade roller bij de kin en volg je lijn van je kaak naar boven. Bekijk de afbeelding voor alle rol richtingen met de Jade roller. De Jade roller kan je elke dag gebruiken en vergeet je hals niet mee te nemen!

Gezichtsmassage met de Gua sha

De Gua sha is een steen met verschillende hoeken die je gezicht masseert. Het is een eeuwenoude huidschraap-methode uit China. Door de verschillende hoeken van de steen kun je de spieren nog beter aanpakken. Hierdoor kun je dieper op de spier masseren en trigger points aanpakken. De fijne lijntjes vervagen en je doorbloeding wordt gestimuleerd. Ook bij de Gua sha gebruik je je favoriete serum, masker en/ of dagcréme op een gereinigde huid. De Gua sha kan je ook voor je hals en nekspieren gebruiken.

Doordat een gezichtsmassage met de Gua sha intensiever is dan met een Jade roller, raad ik aan om de Gua sha één tot twee keer per week te gebruiken.

 

Belangrijk om te weten over de Jade roller en Gua sha

Zorg ervoor dat je de Jade roller en Gua sha steen goed schoon houdt. Dit kan je doen door ze te wassen met zeep en daarna de stenen af te spoelen met koud water. Ook kun je de Jade roller en Gua sha in de koelkast leggen, zodat ze lekker koud en verfrissend aanvoelen!

Perfecte producten in combinatie met de Jade roller of Gua sha steen

 

Een heerlijk serum is de Absolution Le Booster Protection. Het beschermt je huid tegen de schadelijke invloeden van buitenaf en verhoogt de interne weerstand. Het is een natuurlijk revitaliserend serum.

Een goede dagcrème is de Cosmedix peptide-rich defense met SPF 50. Deze dagcrème is een next level dagcrème qua hydratatie en bescherming. Een intense vochtverzorging met een SPF 50!

Bindweefselmassage en de voordelen

Bij een bindweefselmassage is het van belang dat het op de professionele manier wordt uitgevoerd, anders kan het vervelende gevolgen hebben. Een bindweefselmassage is een stevige massage, het stimuleert de doorbloeding van de huid, werkt op verbetering van de huidstructuur, reductie van blokkades en het verstevigen van het bindweefsel. Door de huid goed te doorbloeden, is de huid ook beter in staat om voedingsstoffen uit huidverbeterende producten op te nemen.

Bij Rein Skin Institute kan je gemakkelijk een afspraak maken voor een bindweefselmassage. Ook hebben wij uitgebreidere behandelingen waar de bindweefselmassage bij zit, bijvoorbeeld:

Collageen boost: Een bindweefselmassage in combinatie met het LED-gezichtsmasker. Het verhoogt onder and

ere de productie van collageen en elastine.

Skin Vital gezichtsbehandeling: Een uitgebreide gezichtsbehandeling met een level 1 peeling, bindweefselmassage en het LED-gezichtsmaker.

Coming soon…

Vanaf midden november hebben wij een nieuw en ecologisch merk bij Rein Skin Institute. Bij dit merk hoort ook een nieuwe behandeling. Bij deze behandeling staat een liftende massage en de beleving centraal. Houd onze social media kanalen in de gaten om als eerste op de hoogte te zijn van deze geweldige nieuwe behandeling!

Geen reactie's

Geef een reactie