Merken

Onze verschillende merken

Cosmedix

Cosmedix

Wij zijn altijd op zoek naar de beste producten: geweldig resultaat en zo zuiver mogelijk. Dit is beter voor je huid én ook voor het milieu! Wij hebben deze eigenschappen gevonden in Cosmedix!

LEES MEER
Well-aging

Ayuna Well-aging Rejuvenating Facial Experience

De Ayuna Well-aging Rejuvenating Facial Experience is gebaseerd op mindfulness om de lymfe te stimuleren en bevat onder andere een speciale Ayuna liftende massage techniek. Al na één behandeling is de geest gekalmeerd, de huid tot rust gekomen en zal je huid er frisser, gezonder en jeugdiger uitzien!

De behandelingen van Ayuna zijn ware ceremonies, waarbij ieder zintuig geprikkeld wordt en naast ultiem ontspannen de behandeling aanvoelt als een dagje in een kuuroord. Wanneer je weer ontwaakt, is je geest ontspannen, je huid verzacht en zit je weer vol energie voor de dag die komen gaat.

LEES MEER
Absolution-overzicht

Absolution 60 of 90 min

Weg met die doffe en vale huid! Bekijk hier onze behandelingen die ervoor zorgen dat je huid weer nieuwe energie krijgt.

LEES MEER
Sckin Nutrition 1

Sckin Nutrition

Met Sckin Nutrition werk je met één product aan meerdere oplossingen tegelijkertijd. Ben je benieuwd naar het merk, alle voordelen en wil je 7 lifestyle tips voor huidverbetering? Lees dan verder.

LEES MEER