Microdermabrasie gezichtsbehandeling Arnhem

REIN & Microdermabrasie

Wil jij af van een vale of vermoeide huid, rimpels, pigmentvlekken, oneffenheden of kan jouw huid wel een flinke boost gebruiken? Dan biedt onze microdermabrasie behandeling dé oplossing!

Microdermabrasie

Tijdens de microdermabrasie behandeling wordt een dun laagje van de opperhuid verwijdert met behulp van een mechanische peeling. Zuivere microkristallen worden onder vacuümdruk op de huid geblazen en weer afgezogen. Dit zorgt ervoor dat de huid diep wordt gereinigd en zich gaat vernieuwen. Vlekjes en verkleuringen vervagen en rimpels en littekens verminderen.

Complete behandeling

Naast het bovengenoemde proces, bestaat de REIN & Microdermabrasie behandeling uit meerdere stappen. We reinigen de huid intensief en verwijderen onzuiverheden. Daarnaast gebruiken we diverse serums en een masker en eindigen we de behandeling met het aanbrengen van een dagcrème. Tot slot krijg je een persoonlijk huidadvies!

Direct resultaat

Na de behandeling is de huid direct glad en fris. We geven je enkele tips mee om het effect van microdermabrasie te versterken, zoals het vermijden van zwemmen in chloorwater direct na de behandeling. Meer weten? Bel gerust eens!

Jouw huid weer als nieuw, met REIN & Microdermabrasie!