Microdermabrasie

Probleemhuid? Microdermabrasie biedt de oplossing!

Naarmate je ouder wordt, wordt ook de celdeling van jouw huid trager, met als gevolg dat er een ophoping plaatsvindt van dode huidcellen. Daarnaast nemen de celfuncties af, waardoor je huid droger kan worden, ruwer kan aanvoelen en er meer lijntjes en rimpels en pigmentvlekken kunnen ontstaan. Microdermabrasie is dé manier om jouw huid er beter en frisser te laten uitzien, of je nu jong of oud bent, vrouw of man.

Direct weer een frisse gladde huid met microdermabrasie! Wil jij van een vale huid, rimpels, pigmentvlekken en oneffenheden af of kan jouw huid een flinke boost gebruiken. Een microdermabrasie behandeling biedt de oplossing!

Betere opname van producten

Microdermabrasie is een mechanische peeling. Het microdermabrasieapparaat zuigt jouw huid vacuüm en spuit tegelijkertijd microfijne kristallen op je huid. Door deze microkristallen wordt 50 tot 60% meer van de bovenste dode huidcellen verwijderd dan bij andere peelings. Hierdoor ontstaat een betere opname van de producten. De microdermabrasiebehandeling zorgt voor een direct zichtbare verbetering van de huid, zoals verfijning van de poriën. Ook zorgt het voor de activering van huideigen collageen en elastineproductie. Voor een probleemhuid, zoals acne, pigmentverstoring, littekens, een vale huid en een rokershuid, geeft microdermabrasie in een kuurverband een geweldig resultaat. Een microdermabrasie behandeling kan heel goed in combinatie met een fruitzuurpeeling, bindweefselmassage of naaldloze mesotherapie.

Kuur

Je kunt natuurlijk een enkele behandeling ondergaan voor een opfrisbeurt voor je huid. Als je erg veel last hebt van een huidprobleem, is het aan te raden om een kuur af te nemen. Je gaat dan wekelijks gedurende een aantal weken langs bij huidspecialist Kim Rengelink van Rein Skin Institute voor een behandeling, en werkt met Kim aan de oplossing van het probleem. De kuurvorm zorgt er ook nog eens voor dat het resultaat langer behouden blijft.

Jouw verwenmoment

Iedereen is anders en zo ook iedere huid. Heb jij last van huidproblemen of wil jij je huid herstellen voor in het najaar? Kom eens langs bij Rein Skin Institute voor de behandeling die bij jou past. Er wordt gewerkt met hoogwaardige producten met een hoge concentratie aan werkstoffen, zoals vitamine C, A, E en mineralen, maar zonder het gebruik van minerale oliën, zeep, parfum en parabenen. Bij elke behandeling word je hartelijk ontvangen door Kim met een heerlijke biologische thee of vers gebrande koffie en een gezonde lekkernij. Kom helemaal tot ontspanning tijdens jouw huidverbeteringsmoment!