De leukste Moederdag cadeautips op een rij!

De leukste Moederdag cadeautips op een rij!

Moederdag is dé dag dat je als moeder extra in het zonnetje gezet wordt door je kind(eren), jong of oud. De dag waarop ze je laten weten dat ze blij zijn dat je er bent, altijd voor ze klaar staat, zo fijn kan knuffelen, zo spannend verhaaltjes kan vertellen, lekker in slaap kan zingen en dat ze jou eigenlijk ook graag in de buurt hebben (ook al zitten ze zelf misschien de hele dag op hun kamer).

 

Een heerlijke behandeling met fotoshoot?

Mei, Moederdagmaand! Hoe laat jij jouw moeder weten dat je aan haar denkt? Zou ze het niet te gek vinden als je sámen met haar een mooi portret laat maken? Een foto die voor altijd zegt, “mam, je bent de beste, liefste, leukste, gezelligste, grappigste, mooiste en stoerste vrouw die ik ken”.

Boek in mei samen met je moeder een Cosmedix gezichtsbehandeling bij Rein Skin Institute en ontvang één voucher voor een gratis fotoshoot bij Katja Diroen Fotografie ter waarde van €255!

Nice to treat your mom!

Hoor je jouw moeder ook wel eens over het ouder worden en de nieuwe lijntjes/ rimpeltjes? Wij verwelkomen haar graag met: Nice to treat you! Hierbij maken wij kennis met haar en haar huid. Ze krijgt een persoonlijk huidplan door middel van een gepersonaliseerd huidadvies met onze nieuwste huidcamera. We kunnen dan precies zien wat haar huid nodig heeft en daarbij adviseren we de juiste behandelingen en producten voor thuis aan. Ook starten we direct met haar eerste gezichtsbehandeling die wij 100% op maat voor haar maken.

 

Rein Giftcard

De Rein Giftcard is altijd een groot succes! Met het bedrag naar keuze kan jouw lieve moeder zelf kiezen wat ze ermee doet. Een heerlijke behandeling of toch haar favoriete product? Of misschien wel allebei?

 

Aanbiedingen in de maand mei

Deze maand hebben we ook een aantal mooie acties met onze merken Dr. Murad en Absolution. Hieronder staan ze voor jou op een rijtje:

  • Bij aankoop van een ‘Murad Retinol Youth Renewel Serum’ krijg je 50% korting op ‘Murad Collagen Infusion serum’!
  • Bij aankoop van een Absolution dagcreme bijvoorbeeld de ‘Creme Du Jour’ of de ‘Creme Du Temps’ krijg je 50% korting op Absolution Scrub (Creme Gommante) voor het gezicht!
  • Absolution Douchegel met de rijke hydraterende bodylotion nu samen voor €45,75 in plaats van €58. Ook ontvang je er een Konjac Spons ter waarde van €11,- bij!
  • Onze Medik8 producten voor 15% korting, deze gaan namelijk uit ons assortiment.

 

Kom langs in onze salon om gebruik te maken van onze aanbiedingen. We helpen jou graag!

 

Een afspraak boeken kan via: www.reinarnhem.nl/online-afspraak-maken/.

Geen reactie's

Geef een reactie