Naaldloze mesotherapie

Meso electroporatie (naaldloze mesotherapie)

Naarmate wij ouder worden verliest de huid zijn stevigheid doordat het collageen en elastine in de huid afnemen. Hierdoor ontstaan rimpels. Door invloeden van buitenaf, zoals bijv. zonlicht, komen er vlekjes op de huid. Deze tekenen van ouderdom kunnen zeer goed behandeld worden met Meso electroporatie.

Naaldloze Mesotherapie: huidverbetering zonder inspuitingen en met spectaculair resultaat!

Wat is Meso electroporatie?

Meso electroporatie, ook wel naaldloze mesotherapie genoemd, is een nieuwe techniek op gebied van huidverbetering met een snelle en diepe werking. Via deze methode kunnen we hoogwaardige werkstoffen bij de cel naar binnen brengen in diepere huidlagen (basaal-celmembraam), zonder dat we naalden gebruiken.

 

Afhankelijk van het op maat gekozen serum waarmee we werken is het een van de meeste krachtige anti-aging behandeling van dit moment. Ook werken we hiermee op de spierintensiteit, waarmee we de contouren in de huid verstevigen. Vanwege de snelle werking is deze behandeling zeer populair bij klanten die zich voorbereiden op een evenement. Anderzijds is de behandeling bijzonder interessant na een zomer- of wintervakantie om de huid een krachtige opfrisbeurt te geven. En het meest ideaal in combinatie met een medische peeling of microdermabrasie.

Huidtherapie

Is het geschikt voor mij?

Alle huidsoorten en -kleuren zijn met deze methode te behandelen. Mensen met een goede algemene gezondheid, een goede huidteint en realistische verwachtingen ten aanzien van het resultaat zijn uitstekende kandidaten voor Meso electroporatie.

Geschikt voor:

Meso electroporatie oftewel naaldloze mesotherapie kan worden toegepast bij diverse huidcondities en is heel succesvol gebleken bij:

Wanneer niet geschikt?

Meso electroporatie is niet geschikt voor mensen met de volgende indicaties:

  • Huidkanker
  • Zwangerschap
  • Hartritmestoornissen
  • Pace maker
  • Hoge bloeddruk
  • Aangezichtsverlamming
  • Auto-immuun afwijkingen
  • Ontstekingen in de kaak
  • Herpes simplex

Wat kan ik van een behandeling verwachten?

Voor een Meso electroporatie behandeling, Naaldloze mesotherapie, vindt er altijd eerst een intakegesprek plaats. Samen bespreken we je medische gegevens en je wensen voor huidverbetering. Zo beslissen we of Meso electroporatie een geschikte behandeling voor je is.

 

Tijdens de behandeling kun je lichte prikjes of schokjes in de huid voelen. We werken met zwak stroom en de spierintensiteit wordt geactiveerd.

 

De behandeling bestaat uit reiniging van de huid, enzymatische peeling of microdermabrasie, aanbrengen van een cocktail van serums (afgestemd op jouw huidtype), hierna begint de Meso electroporatie behandeling, we sluiten af met een voedend masker, tot slot wordt de huid verzorgd met een voedende creme en beschermende zonnebrandcreme spf 30.

Wat kan ik na een behandeling verwachten?

Meso electroporatie is een intensieve maar nagenoeg pijnloze behandeling. Na de behandeling is de opname van het serum in de huid gelijk goed te zien, een verbetering van de hydratatie. Ook is vrijwel gelijk zichtbaar dat de spierintensiteit is verbeterd, strakkere contouren en lifting rondom de ogen. Door thuis goed het verzorgingsadvies op te volgen zal snel een effectief resultaat te zien zijn.

 

Voor het beste resultaat adviseren we minimaal 6 behandelingen met een tussenpoos van maximaal 4 weken per behandeling. Ook is het belangrijk de geadviseerde producten voor thuis te gebruiken. Kom gerust langs voor een vrijblijvend advies en huidanalyse.