Natuurlijke huidverjonging zonder botox of fillers

Natuurlijke huidverjonging zonder botox of fillers – Pro Age Check

Misschien herken je jezelf hierin: je bent een ondersteunende partner, toegewijde moeder, een goede vriendin of een professional die haar carrière koestert. Door deze waardevolle rollen kan het gebeuren dat je jezelf uit het oog verliest.

 

In de spiegel zie je subtiele veranderingen… Meer vermoeidheid in je ogen en fijne lijntjes rond je mond. Misschien vind je jezelf er ouder uitzien dan je werkelijke leeftijd. Het kan zijn dat je de behoefte voelt om het verouderingsproces te vertragen. Waar moet je dan beginnen?

 

Uiterlijk is niet alles, maar het heeft wel invloed op hoe jij je voelt. Het verouderingsproces is onvermijdelijk. Gelukkig liggen binnen handbereik de stappen om vroegtijdige huidveroudering te vertragen en jouw huid vitaal en stralend te maken.

 

Wij hebben ons meest uitgebreide en complete Pro Age Traject voor de 40+ vrouw ontwikkeld, om jouw huid op een natuurlijke manier te verjongen en te laten stralen. En dat niet alleen! Je zal je ook vitaler en zelfverzekerder voelen, zodat je weer met veel plezier in de spiegel kijkt!

 

Wil jij dat jouw leeftijd niet terug te zien is in jouw huid? Start dan nu met de eerste stap en maak een afspraak voor de Pro Age Check t.w.v €97,- nu tijdelijk voor €49,-.

 

(Dit bedrag van 49 euro ontvang je retour wanneer je direct wilt starten met ons pro age traject.)

In 45 minuten:

Doen we een collageen check

Brengen we je leefstijl in kaart

Kijken we in de diepte van je huid

Je krijgt zicht op hoe onder meer je levensstijl invloed heeft op je huid. Zo kan jij je stralend en vitaal voelen en is leeftijd slechts een getal!

Kim Rengelink – Eigenaresse en gespecialiseerd in Pro Aging