Maak kennis met ons nieuwe merk: Ayuna

Maak kennis met ons nieuwe merk: Ayuna

Met trots vertel ik je graag meer over het nieuwe merk waar wij met veel plezier mee werken. Ayuna is een merk wat helemaal draait om natuurlijke schoonheid, zonder in te leveren op luxe en resultaat!

Een natuurlijke basis

Jaren lang is de mens opzoek naar manieren om er goed uit te zien. Vroeger kwam alles uit de natuur. De opkomst van de wetenschap en technologische ontwikkelingen heeft dat veranderd. Tegenwoordig maakt een groot deel van de mensheid steeds bewustere keuzes en vermijden we synthetische middelen en methodes. De moderne technologie van nu, kunnen we op een positieve manier benutten om natuurlijke en effectieve skincare te ontwikkelen.

Een natuurlijke basis, met huidverbeterende eigenschappen: dat is Ayuna. Een merk wat voorloopt in technologie, schone formules en inspeelt op de wens van de consumenten én professionals om de huid op een natuurlijke manier te verbeteren en verjongen.

Ayuna: less is beauty

Ayuna is het voorbeeld van een modern, eco luxury merk waarbij geen concessies worden gedaan op natuurlijk-, luxe en resultaatgericht vlak. Er worden technologieën gebruikt die jaren onder intensief onderzoek staan met de meest prestigieuze laboratoria. De natuurlijke ingrediënten die met een uniek proces gewonnen worden, is de reden waarom de producten zo goed werken.

Aynua gaat verder dan een klassiek molecuul: in de basis wordt gewerkt met de stamcellen van het ingrediënt. Deze worden in een laboratorium 24 uur per dag, 7 dagen in de week, continu, onder meest optimale condities gestimuleerd. Zo wordt de natuur nagebootst. Hierdoor is Ayuna zelfs in staat om nóg een stap verder te gaan: vanuit de stamcel gebruiken we alleen die onderdelen die het verschil maken in de producten. Per ingrediënt worden alleen specifieke heilzame onderdelen gebruikt zoals vetten, eiwitten (peptides) of andere boosters.

Hoe natuurlijker, hoe beter. Ayuna is hierin een trendsetter. De basis van de producten voor zowel thuis als in het instituut zijn op basis van citroen-, muscat druiven of zelfs kersenwater wat gewonnen wordt door upcycling. Dit betekent dat de hele vrucht wordt gebruikt zonder verspilling waarbij de effectiviteit zeer hoog blijft.

Kortom: het Spaanse merk Ayuna geeft de huid precies wat het nodig heeft, zonder een overdosis of over stimulatie. En dat op een natuurlijke manier!

 

Huidvasten met Ayuna

 

In lijn met hun duurzame visie, laat Ayuna alle overbodige ingrediënten weg uit producten. Voor jouw huid alleen die werkzame stoffen die het echt nodig heeft, oftewel huidvasten. Dankzij deze complete reset, wordt de huid gestimuleerd om zichzelf optimaal te herstellen.
Ayuna Well-aging Rejuvenating Facial Expierince

Naast de producten voor thuisgebruik, werken wij ontzettend graag met Ayuna in de salons! De Ayuna Well-aging Rejuvenating Facial Experience is gebaseerd op mindfulness om de lymfe te stimuleren en bevat onder andere een speciale Ayuna liftende massage techniek. Al na één behandeling is de geest gekalmeerd, de huid tot rust gekomen en zal je huid er frisser, gezonder en jeugdiger uitzien!

De behandeling duurt 75 minuten en bestaat uit:
🤍 Reiniging met 1 van de Soaps
🤍 Aromatherapie
🤍 Carboxygenatie & exfoliatie
🤍 Liftende massage
🤍 Masker
🤍 Cream
🤍 Aromatherapie

Bij je eerste Ayuna Well-aging Rejuvenating Facial ontvang je een luxe Ayuna miniatuur gratis!

Klik hier om een afspraak te maken!

1 Reactie
  • Cobi Eeuwes
    Geplaatst op 13:17h, 30 november Beantwoorden

    Hallo Kim, ik wil graag vrijdag de Ayuna behandeling in de plaats waarvoor ik afgesproken heb.Groetjes Cobi

Geef een reactie