Nieuw! Dermapen 4

Nieuw! Dermapen 4

Al 6 jaar lang zijn wij thuis in de Micro Needling behandelingen. Wij zijn altijd opzoek naar het beste én veiligste voor jouw huid: een geweldig resultaat op een zo natuurlijk mogelijke manier. Zo kwamen wij uit bij de Dermapen 4. De Dermapen 4 is de grootste doorbraak van de afgelopen tien jaar! Wij zijn super enthousiast, wil jij weten waarom? Lees dan verder.

 

Wat is Micro Needling?

Wanneer de huid ouder wordt, wordt de huid ook minder elastisch. Dit komt doordat de huid in de loop der jaren minder collageen en elastine produceert. De huid wordt slapper, krijgt meer rimpels en verliest volume. Om de huid jong en fris te krijgen, wordt Micro Needling vaak toegepast. Hierbij wordt er gebruik gemaakt van zeer fijne naaldjes. Deze naaldjes vibreren op een hoog tempo in de huid. Wij leggen uit hoe dat precies te werk gaat met de Dermapen 4.

 

Wat is een Dermapen 4 behandeling?

De Dermapen 4 heeft de meest geavanceerde naaldcartridge innovatie. Deze wordt gebruikt om de huid verticaal te penetreren door middel van minuscule naaldjes. De Dermapen 4 glijdt als het ware over de huid en creëert daarmee miljoenen minuscule kanaaltjes. Door deze kanaaltjes kunnen tot wel 80% meer topische voedingsstoffen dieper in de huid opgenomen worden. De reactie van de huid hierop, is een natuurlijk herstelproces. Het gevolg is een verhoogde productie van collageen en elastine. Ook de herstructurering wordt verhoogd, wat zorgt voor een totale verjonging van de huid. Deze techniek is ook toepasbaar op moeilijk te bereiken locaties zoals rond de ogen, oogleden, oorlellen, hals, lippen en neus.

 

Is de Dermapen 4 behandeling pijnlijk?

De traditionele dermaroller technieken zijn vaak bloederig en pijnlijk. De Dermapen 4 laat dit gelukkig ver achter zich! Dit is namelijk de meest comfortabele en pijnloze Micro Needling op de markt. De Dermapen 4 behandeling is zo comfortabel, dat je gewoon lekker kunt gaan liggen en kan genieten van de verbluffende resultaten. Dat maakt ons enthousiast!

 

Hoeveel Dermapen 4 behandelingen worden aangeraden?

De Dermapen 4 is in te zetten bij verschillende huidproblemen.

Verjonging 3 tot 6 behandelingen Met intervallen van 6 tot 8 weken
Acné littekens 4 tot 6 behandelingen Met intervallen van 6 tot 8 weken
Striae 4 tot 8 behandelingen Met intervallen van 6 tot 8 weken
Pigmentatie 4 tot 6 behandelingen Met intervallen van 2 tot 4 weken

Aan de hand van jouw huid, geven wij een persoonlijk advies voor het beste resultaat.

 

Hoelang duurt het voordat ik resultaten kan zien?

Normaal gesproken zie je resultaten na de eerste behandeling. Blijvende en duidelijkere resultaten zullen zichtbaar worden na 3 tot 6 behandelingen. Je huid zal blijven verbeteren gedurende de volgende 6 tot 12 maanden na een reeks behandelingen.

 

Waar kan de Dermapen 4 voor worden gebruikt?

  • Fijne lijntjes en rimpels
  • Acné
  • Littekens
  • Huidverjonging
  • Striae
  • Pigmentatie
  • Vergrote poriën
  • Haarverlies

 

Is de Dermapen 4 iets voor jou?

Uiteraard vindt er voor de behandeling eerst een uitgebreid intakegesprek plaats. Daarin nemen we alle behandelopties, het te verwachten effect, de voordelen en de risico’s door. Neem gerust contact met ons op voor het intakegesprek. Tijdelijk ter introductie is de Dermapen 4 behandeling te boeken voor het oude tarief van €150 i.p.v. €175.

 

Geen reactie's

Geef een reactie