Over ons

Op bezoek in ons instituut…

Over ons - Rein Skin Institute

Kim Rengelink

Eigenaresse en gespecialiseerd in Pro Aging. Orthomoleculair huidexpert (in opleiding)
Met meer dan 25  jaar ervaring waarin Kim zich blijvend blijft bijscholen, is Kim expert in het tegengaan van vroegtijdige huidveroudering.

 

In ons huidinstituut Rein Skin Institute doe ik nog bijna dagelijks mijn ervaringen op en dat doe ik inmiddels meer dan 25 jaar met heel veel plezier. Het onderhouden en verzorgen van je huid is een dagelijks terugkerend fenomeen. Het gebruik van cosmetica is zeker geen overbodige luxe en voor het vertragen  van het vroegtijdige verouderingsproces is vaak meer nodig dan alleen het verzorgen van de binnenkant.

 

Hier heb ik mijn passie van gemaakt: vrouwen helpen om het verouderingsproces op een natuurlijke en diepgaande manier af te remmen, zodat ze er stralend uit blijven zien en zich vitaal blijven voelen. Leeftijd is slechts een getal!

 

Mijn passie werd nog meer aangewakkerd toen ik bij mijn klanten zag wat het verschil in resultaat is, op zowel de huid als op het algemene vitaliteitsniveau wanneer ik met lange termijn Pro Aging Trajecten (totaalaanpak) ging werken.

 

Hierin kan ik al mijn expertise inzetten en onze klanten op de meest innovatieve manier helpen. De transformatie zien bij mijn klanten is ook na al die jaren nog steeds mijn grootste plezier.

 

Met slechts af en toe een enkele huidverbeterende behandeling kom je niet tot een mooie, gezonde, jongere huid. In de loop der jaren ben ik erachter gekomen wat nodig is voor een structureel, natuurlijk huidverbeterend effect. Daar wil ik je graag bij helpen, zodat jij voor de lange termijn een mooie huid kunt hebben en kunt stralen zonder het gebruik van Botox of Fillers! Het gaat om de totaalaanpak, daarom beginnen wij aan de binnenkant, waarbij wij ons richten op een algehele gezonde levensstijl.

AFSPRAAK MAKEN
Over ons - Rein Skin Institute

Chantal van de Wouw

Huidexpert en Assistent Salonmanager

Inmiddels ben ik ruim 15 jaar Huidexpert en in het bezit van diverse specialisaties. Werken als huidexpert was altijd al een grote passie van mij. Vooral het bezig zijn met huidverbetering vind ik een enorm leuke uitdaging.

 

Het laten genieten van jou als klant en het optimaal verbeteren van jouw huid waarin ik al mijn expertise kan inzetten, geeft mij veel voldoening. Als jij met een glimlach de deur uit gaat, heb ik een voldaan gevoel. Van jongs af aan ben ik bezig met uiterlijke verzorging en mijn eigen huid. De vervolg stap was dan ook snel duidelijk. Na mijn opleiding als allround-schoonheidsspecialist heb ik veel werkervaring en kennis opgedaan bij verschillende huidinstituten.

 

Ik ben gespecialiseerd in Pro Aging en werkzaam op dinsdag, woensdag en donderdag.

AFSPRAAK MAKEN
Over ons - Rein Skin Institute

Estel Cornelissen

 

Vanaf februari 2023 ben ik onderdeel van team Rein Skin Institute. Na mijn afstuderen in 2019 heb ik in de schoonheidsbranche verschillende ervaringen opgedaan, waarvan ook een periode als verkoopster in de wellness-branche. Maar werken aan huidverbetering en ontspanning in de salon is wat ik het liefste doe.

 

Ontspanning is een belangrijk onderdeel van elke behandeling. Dat ondersteun ik graag met massage, want dat zorgt naast ontspanning ook voor huidverbetering. Dat is waar mijn passies samenkomen. Op woensdag, vrijdag en zaterdag sta ik in de salon voor je klaar om je in de watten te leggen.

 

Wat kun je van mij verwachten? Ik geef je ruimte om je wensen kenbaar te maken. Heb eindeloos veel geduld, een luisterend oor en geef goudeerlijk advies over het verzorgen van je huid.

 

Ik kijk ernaar uit om jouw huid alle aandacht te geven die het verdient!

AFSPRAAK MAKEN
Over ons - Rein Skin Institute

Femke Swanborn – Muller

 

Sinds 2020 werk ik vanuit Studio Fems met veel plezier voor Rein Skin Institute! Ik ondersteun Kim met het maken van de nieuwsbrieven, blog berichten, het onderhoud aan de site en de social media kanalen. Ben jij al ingeschreven voor de maandelijkse nieuwsbrief?
Zo kan het team van Rein Skin Institute zich focussen op de totaal aanpak van jouw huid én hou ik jou op de hoogte van de nieuwste én leukste ontwikkelingen!
AFSPRAAK MAKEN

Huidverbetering

Rein Skin & Beauty heeft zich gespecialiseerd in natuurlijke huidverjongende en huidverbeterende behandelingen en gaat een stap verder dan de reguliere schoonheidssalon. Bij ons kun je professionele behandelingen verwachten met een kwaliteit van een kliniek maar dan in een ongedwongen sfeer van een schoonheidssalon. Met alleen een enkele gezichtsbehandeling bereik je geen huidverbetering en ook niet met alleen agressieve gezichtsbehandelingen.

In de loop der jaren ben ik erachter gekomen wat ervoor nodig is om een structureel, natuurlijk huidverbeterend effect te bereiken. Ook weet ik dat huidverbetering heel goed samengaat met tot rust komen en ontstressen. Dit gaat ervoor zorgen dat je eindelijk weer kunt genieten van een stralende, jeugdige huid met blijvend effect. Ik en mijn team gunnen jou een eerlijk advies en persoonlijke, vakkundige begeleiding. Samen pakken we jouw specifieke huidprobleem aan en reiken we je alles aan wat er voor nodig is om dit op te lossen en dit structureel zo te houden. Wij helpen jou naar een verbeterde huid op een natuurlijke manier zodat jij kan genieten van een blijvende stralende & jeugdige huid.

 

De behandelingen van Rein Skin & Beauty zijn gericht op structurele huidverbetering. Denk aan verjonging van de huid op celniveau, huidversteviging, maar ook het aanpakken van huidproblemen en oneffenheden. We beschikken over alle expertise én ervaring om voor iedere klant een persoonlijk behandelplan samen te stellen.

Persoonlijk

Iedereen is anders en zo ook iedere huid. Graag bekijken wij wat wij voor jou kunnen betekenen. Heb je een huidprobleem, wat zijn je verwachtingen en wat zijn je wensen? Graag bekijken we persoonlijk de conditie van jouw huid en maken hier een op maat gemaakt behandelplan voor. Zodat ook jij kan stralen!

Wat kunnen wij voor jou betekenen?

Maak nu een afspraak voor een vrijblijvend consult bij 1 van onze specialisten.

Gezichtsbehandelingen