Over ons

Op bezoek in ons instituut…

KDF_MG_7893

Kim Rengelink

Eigenaresse en Allround schoonheidsspecialist

Ik ben inmiddels alweer meer dan 23 jaar huidspecialiste en werk nog steeds met heel veel passie voor mijn vak.
Mijn passie voor de huid is al vroeg begonnen. Ik keek als klein meisje al mee bij mijn moeder in haar schoonheidssalon. Toen wist ik al: dit wil ik later ook gaan doen!

 

Na mijn opleiding ben ik als 18-jarig meisje direct als schoonheidsspecialiste aan het werk gegaan en deed ik veel ervaring op in verschillende instituten. Ik merkte al gauw dat ik de richting van huidverbetering op wilde. Toen had ik nog maar 1 droom: een eigen huidinstituut waar het totaalconcept klopt!
Ik ben mij gaan specialiseren in verschillende technieken met apparatuur, massagetechnieken en op zoek gegaan naar de beste producten zonder ‘schadelijke’ toevoegingen, die echt iets doen voor je huid.

5 jaar geleden is Rein Skin Institute geboren en inmiddels uitgegroeid tot een succesvol huidinstituut met een vakkundig team, met allemaal hetzelfde doel voor ogen: jouw huid gezond en stralend maken voor de lange termijn, zodat jouw natuurlijke schoonheid naar boven komt en je zelfverzekerd door het leven kan gaan!

 

Met slechts één enkele huidverbeterende behandeling op de lange termijn kom je niet tot een mooie, gezonde, jongere huid.  In de loop der jaren ben ik erachter gekomen wat nodig is voor een structureel, natuurlijk huidverbeterend effect. Daar wil ik je graag bij helpen, zodat jij voor de lange termijn een mooie huid kunt hebben en dat jij kunt stralen!

Mijn team en ik streven ernaar om jou te helpen naar een mooie, gezonde en stralende huid voor de lange termijn zonder cosmetische ingrepen en botox. We zetten jouw huid zelf aan het werk door middel van de juiste behandelingstechnieken en met onze professionele huidverzorgingsproducten voor thuisgebruik. Door de behandelingen structureel te herhalen en het resultaat thuis te onderhouden met onze producten samen met een gezonde levenstijl. We kijken naar het geheel, naar jou als persoon. Wat zijn jouw wensen, waar heb jij behoefte aan? Hoe voelt jouw huid vandaag?

We geven altijd een eerlijk advies en doen geen beloftes die we niet waar kunnen maken.

KDF_MG_7890

Chantal van de Wouw

Allround schoonheidsspecialist

Inmiddels ben ik ruim 15 jaar allround-schoonheidsspecialiste en in het bezit van diverse specialisaties. Werken als schoonheidsspecialiste was altijd al een grote passie van mij. Vooral het bezig zijn met huidverbetering vind ik een enorm leuke uitdaging.

 

Het laten genieten van jou als klant en het verbeteren van jouw huid geeft mij voldoening. Als jij met een glimlach de deur verlaat, heb ik een voldaan gevoel. Sinds jongs af aan ben ik bezig met make-up en mijn eigen huid. De vervolg stap was dan ook snel duidelijk. Na mijn opleiding als allround-schoonheidsspecialist heb ik veel werkervaring en kennis opgedaan bij verschillende huidinstituten.

Ik ben werkzaam op dinsdag, woensdag en donderdag.

Estel

Estel Cornelissen

 

Vanaf februari ben ik onderdeel van team Rein Skin Institute. Na mijn afstuderen in 2019 heb ik in de schoonheidsbranche verschillende ervaringen opgedaan, waarvan ook een periode als verkoopster in de wellness-branche. Maar werken aan huidverbetering en ontspanning in de salon is wat ik het liefste doe.

Ontspanning is een belangrijk onderdeel van elke behandeling. Dat ondersteun ik graag met massage, want dat zorgt naast ontspanning ook voor huidverbetering. Dat is waar mijn passies samenkomen. Op woensdag, vrijdag en zaterdag sta ik in de salon voor je klaar om je in de watten te leggen.

Wat kun je van mij verwachten? Ik geef je ruimte om je wensen kenbaar te maken. Heb eindeloos veel geduld, een luisterend oor en geef goudeerlijk advies over het verzorgen van je huid.

Ik kijk er naar uit om jouw huid alle aandacht te geven die het verdient.

AFSPRAAK MAKEN
Kayleigh

Kayleigh ten Barge

 

Mijn naam is Kayleigh ten Barge. Ik ben huidtherapeut bij Cosmetique Totale.
Ik haal veel voldoening uit het helpen van mensen bij hun huidproblemen.
Behandelingen die ik uitvoer zijn bijvoorbeeld: acne, pigment, couperose, ontharing en kalknagels.
Heb je vragen over je huid? Ik geef graag mijn advies!
Ik werk 1 keer per drie weken  op woensdag bij Rein Skin Institute
AFSPRAAK MAKEN

Huidverbetering

Rein Skin & Beauty heeft zich gespecialiseerd in natuurlijke huidverjongende en huidverbeterende behandelingen en gaat een stap verder dan de reguliere schoonheidssalon. Bij ons kun je professionele behandelingen verwachten met een kwaliteit van een kliniek maar dan in een ongedwongen sfeer van een schoonheidssalon. Met alleen een enkele gezichtsbehandeling bereik je geen huidverbetering en ook niet met alleen agressieve gezichtsbehandelingen.

In de loop der jaren ben ik erachter gekomen wat ervoor nodig is om een structureel, natuurlijk huidverbeterend effect te bereiken. Ook weet ik dat huidverbetering heel goed samengaat met tot rust komen en ontstressen. Dit gaat ervoor zorgen dat je eindelijk weer kunt genieten van een stralende, jeugdige huid met blijvend effect. Ik en mijn team gunnen jou een eerlijk advies en persoonlijke, vakkundige begeleiding. Samen pakken we jouw specifieke huidprobleem aan en reiken we je alles aan wat er voor nodig is om dit op te lossen en dit structureel zo te houden. Wij helpen jou naar een verbeterde huid op een natuurlijke manier zodat jij kan genieten van een blijvende stralende & jeugdige huid.

 

De behandelingen van Rein Skin & Beauty zijn gericht op structurele huidverbetering. Denk aan verjonging van de huid op celniveau, huidversteviging, maar ook het aanpakken van huidproblemen en oneffenheden. We beschikken over alle expertise én ervaring om voor iedere klant een persoonlijk behandelplan samen te stellen.

Persoonlijk

Iedereen is anders en zo ook iedere huid. Graag bekijken wij wat wij voor jou kunnen betekenen. Heb je een huidprobleem, wat zijn je verwachtingen en wat zijn je wensen? Graag bekijken we persoonlijk de conditie van jouw huid en maken hier een op maat gemaakt behandelplan voor. Zodat ook jij kan stralen!

Wat kunnen wij voor jou betekenen?

Maak nu een afspraak voor een vrijblijvend consult bij 1 van onze specialisten.

Gezichtsbehandelingen