Over ons

KimRengelink

Kim Rengelink

Eigenaresse en Allround schoonheidsspecialist.

Ik ben inmiddels alweer 22 jaar huidspecialiste en werk nog steeds met heel veel passie voor mijn vak.
Mijn passie voor de huid is al vroeg begonnen. Ik keek als klein meisje al mee bij mijn moeder in haar schoonheidssalon. Toen wist ik al: dit wil ik later ook gaan doen!

 

Na mijn opleiding ben ik als 18-jarig meisje direct als schoonheidsspecialiste aan het werk gegaan en deed ik veel ervaring op in verschillende instituten. Ik merkte al gauw dat ik de richting van huidverbetering op wilde. Zo kan ik jou helpen naar jouw mooiste huid! Mijn missie is om jou te laten stralen.
Ik ben mij gaan specialiseren in verschillende technieken met apparatuur, massagetechnieken en op zoek gegaan naar de beste producten, die echt iets doen voor je huid.

 

Met slechts één enkele huidverbeterende behandeling op de lange termijn kom je niet tot een mooie, gezonde, jongere huid.  In de loop der jaren ben ik erachter gekomen wat nodig is voor een structureel, natuurlijk huidverbeterend effect. Daar wil ik je graag bij helpen, zodat jij voor de lange termijn een mooie huid kunt hebben en dat jij kunt stralen!

Mijn team en ik streven ernaar om jou te helpen naar een mooie, gezonde en stralende huid voor de lange termijn zonder cosmetische ingrepen en botox. We zetten jouw huid zelf aan het werk door middel van de juiste behandelingstechnieken en met onze professionele huidverzorgingsproducten. Door de behandelingen structureel te herhalen en het resultaat thuis te onderhouden met onze producten samen met een gezonde levenstijl. We kijken naar het geheel, naar jou als persoon. Wat zijn jouw wensen, waar heb jij behoefte aan? Hoe voelt jouw huid vandaag?

foto-Chantal

Chantal van de Wouw

Allround-schoonheidsspecialiste

Inmiddels ben ik ruim 15 jaar allround-schoonheidsspecialiste en in het bezit van diverse specialisaties. Werken als schoonheidsspecialiste was altijd al een grote passie van mij. Vooral het bezig zijn met huidverbetering vind ik een enorm leuke uitdaging.

 

Het laten genieten van jou als klant en het verbeteren van jouw huid geeft mij voldoening. Als jij met een glimlach de deur verlaat, heb ik een voldaan gevoel. Sinds jongs af aan ben ik bezig met make-up en mijn eigen huid. De vervolg stap was dan ook snel duidelijk. Na mijn opleiding als allround-schoonheidsspecialist heb ik veel werkervaring en kennis opgedaan bij verschillende huidinstituten.

Ik ben werkzaam op dinsdag, woensdag en donderdag.

foto-Denise

Denise Grotenhuis

Allround-schoonheidsspecialiste

Ik ben allround-schoonheidsspecialiste en zal vooral werkzaam zijn op vrijdag en zaterdag. Ik ben gespecialiseerd in het geven van bindweefselmassages en in acne huiden!

foto-Nadia

Nadia Folmer

 Allround-schoonheidsspecialiste in opleiding

Sinds september 2020 loop ik stage bij Rein Skin Instituut. Mijn specialiteit op dit moment is het behandelen van de wenkbrauwen. Omdat de wenkbrauwen zeer bepalend zijn voor een gezicht vind ik het super leuk om dit tot in de puntjes bij klanten te verzorgen en hierin advies te geven. Inmiddels heb ik de basisopleiding schoonheidsspecialist gehaald en ben ik mij aan het specialiseren voor bindweefsel en acné. Deze opleiding is mij op het lijf geschreven. Ik vind het geweldig om mensen te helpen, adviseren en ze laten stralen! Dit alles kan ik in vele schoonheidsbehandelingen doen, met prachtige producten.

Ik ben werkzaam op woensdag en zaterdag.

 

 

Rosa Rein Skin Institute

Rosa van Rossum

Allround-schoonheidsspecialiste in opleiding

Sinds juli 2020 loop ik stage bij Rein Skin Institute. Ik heb mijn basis al geleerd en ben nu verder aan het leren voor bindweefselmassage en acne specialisaties. Al vanaf jongs af aan ben ik geïnteresseerd in uiterlijke verzorging, met name de huid en hoe je deze zo mooi mogelijk kan houden. Ik vind het vak fantastisch en kijk er naar uit om me bij Rein Skin Institute verder te ontwikkelen!

Ik ben werkzaam op donderdag en vrijdag.

Dionne

Dionne Smits

Huidtherapeut

Al enige tijd ben ik huidtherapeute bij Cosmetique Totale. Ik werk 1x per 3 weken op woensdag bij Rein Skin Institute waar ik onder andere laserbehandelingen uitvoer.

Heb jij een huidprobleem of wil jij van je overbeharing af? Maak dan een afspraak bij mij voor een gratis intake.

 

Dit kun je doen via ons contactformulier.

AFSPRAAK MAKEN

Huidverbetering

Rein Skin & Beauty heeft zich gespecialiseerd in natuurlijke huidverjongende en huidverbeterende behandelingen en gaat een stap verder dan de reguliere schoonheidssalon. Bij ons kun je professionele behandelingen verwachten met een kwaliteit van een kliniek maar dan in een ongedwongen sfeer van een schoonheidssalon. Met alleen een enkele gezichtsbehandeling bereik je geen huidverbetering en ook niet met alleen agressieve gezichtsbehandelingen.

In de loop der jaren ben ik erachter gekomen wat ervoor nodig is om een structureel, natuurlijk huidverbeterend effect te bereiken. Ook weet ik dat huidverbetering heel goed samengaat met tot rust komen en ontstressen. Dit gaat ervoor zorgen dat je eindelijk weer kunt genieten van een stralende, jeugdige huid met blijvend effect. Ik en mijn team gunnen jou een eerlijk advies en persoonlijke, vakkundige begeleiding. Samen pakken we jouw specifieke huidprobleem aan en reiken we je alles aan wat er voor nodig is om dit op te lossen en dit structureel zo te houden. Wij helpen jou naar een verbeterde huid op een natuurlijke manier zodat jij kan genieten van een blijvende stralende & jeugdige huid.

 

De behandelingen van Rein Skin & Beauty zijn gericht op structurele huidverbetering. Denk aan verjonging van de huid op celniveau, huidversteviging, maar ook het aanpakken van huidproblemen en oneffenheden. We beschikken over alle expertise én ervaring om voor iedere klant een persoonlijk behandelplan samen te stellen.

Persoonlijk

Iedereen is anders en zo ook iedere huid. Graag bekijken wij wat wij voor jou kunnen betekenen. Heb je een huidprobleem, wat zijn je verwachtingen en wat zijn je wensen? Graag bekijken we persoonlijk de conditie van jouw huid en maken hier een op maat gemaakt behandelplan voor. Zodat ook jij kan stralen!

Wat kunnen wij voor jou betekenen?

Maak nu een afspraak voor een vrijblijvend consult bij 1 van onze specialisten.

Gezichtsbehandelingen