Prijslijst Rein Skin & Beauty

Rein & schoon

Reinigende behandeling 50 minuten
€ 55,00

Deze gezichtsbehandeling is gericht op het reinigen van je huid. Ideaal voor een onzuivere/acne huid. Voor een beter resultaat tegen acne adviseren we een extra acne peeling ( salicylzuur) in deze behandeling. Meerprijs € 25,00

Rein & Fris 30 minuten
€ 35,00

Snel weer een frisse huid in 30 minuten. Ervaar onze huidverbeterende merken Medik8 of Absolution (Ecologisch) Een ideale behandeling voor degene die wat minder tijd heeft.

Rein & Well- being Absolution 85 minuten
€ 99,00
Rein & Well- being Absolution 60 minuten
€ 69,00

Uitgebreide biologische gezichtsbehandeling inclusief reiniging, peeling, wenkbrauwen bijwerken,  Absolution drukpuntmassage en een hydraterend masker.

Rein & Well-being 85 minuten is hetzelfde als bovenstaande , met een uitgebreide massage en een speciaal thermomasker.

Rein & Samen 90 min.
€ 139,00

Biologische Well- being gezichtsbehandeling met 2 personen tegelijk. Geniet samen met je moeder, zus, vriendin of partner van een heerlijk ontspannen gezichtsbehandeling. Deze behandeling is inclusief welkomstdrankje met een biologische lekkernij, reiniging, wenkbrauwen bijwerken, huidanalyse , peeling,  gezichtsmassage , masker en eventueel een lichte dag make-up .

Rein & Man 60 min.
€ 69,00

Gezichtsbehandeling speciaal voor de man.

Huidverbetering

Rein & Fruitzuurpeeling 30 minuten.
€ 75,00

Bij deze behandeling gebruiken wij verschillende zuren zoals salicylzuur, amandelzuur, glycolzuur en melkzuur in verschillende sterktes. De peeling die wij gebruiken is afhankelijk van het huidtype/ huidprobleem.

 

Rein & Detox refining 60 minuten.
€ 99,00

Een behandeling speciaal voor de vette, onzuivere huid. Met een Detox refining masker.

Rein & Vitaal 75 min.
€ 99,00

Anti-aging gezichtsbehandeling met een fruitzuurpeeling en bindweefselmassage. Zorgt direct voor een frisse en stralende huid!

Rein & Microdermabrasie 75 min.
€ 99,00

Voor direct een gladde en frisse huid. Een gezichtsbehandeling met een mechanische peeling doormiddel van microdermabrasie.

(microdermabrasie los 30 minuten binnen 4 weken € 75,00)

Rein & Microneedling  60 min.
€ 150,00

Door middel van kleine prikjes wordt een vloeistof met werkzame stoffen ( serum) in de middelste huidlaag gebracht. De basis hiervan is hyaluronzuur. Deze stof zorgt voor soepelheid en vochtbinding . Door Microneedling worden alle huidfuncties geactiveerd. Het stimuleert de natuurlijke aanmaak van collageen en elastine. De huid wordt sterker, soepeler en egaler van kleur. De doorbloeding verbetert. Ideaal voor een huid met rimpels, fijne lijntjes, grauwe huid, grove poriën en littekens. Voor het beste resultaat 3 tot 4 behandelingen met een tussenpoos van 4 weken.

Rein & Wishpro 60 min.
€ 120,00

Inclusief wenkbrauwen epileren en een reinigende natuurlijke scrub. Ervaar deze allernieuwste behandeling gericht op het verstevigen van de huid. Het verbetert je huid en tegelijkertijd geniet je van een heerlijke gezichtsbehandeling! Tot wel 4 weken resultaat na 1 behandeling!

Rein & Wishpro 30 minuten.
€ 75,00

Zonder epileren en de natuurlijke scrub. Deze behandeling adviseren wij als kuur. 6 behandeling elke 1/2weken.

Tip: De Wishpro behandeling kun je heel goed combineren met elke andere behandeling. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden.
(meerprijs € 40,00 geldig bij een behandeling vanaf 75 Euro)

Rein & Skinfitness 90 minuten.
€ 115,00

Inclusief anti aging oogcontour behandeling!

Deze behandeling geeft het beste resultaat in kuurverband en samen met het thuis gebruiken van de volgende producten: Le Crème du Temps + Le Booster LIFT van Absolution.

REIN & Murad

Murad behandeling LEVEL 1 60 minuten
€ 75,00

Ontspanningsritueel, huidanalyse, wenkbrauwen bijwerken, reiniging, AHA/BHA peeling, onzuiverheden verwijderen, murad glycolzuur peeling, gezichts-nek en schouders massage, masker, serum, oogcrème, dag/nachtcrème.

Murad behandeling LEVEL 2 60/75 minuten
€ 85,00

Ontspanningsritueel, huidanalyse, wenkbrauwen bijwerken, reiniging, AHA/BHA peeling, onzuiverheden verwijderen, murad ip5 fruitzuur peeling, gezichts-nek en schouders massage, masker, serum, oogcrème, dag/nachtcrème.

Murad behandeling LEVEL 3 74-90 minuten
€ 115,00

Ontspanningsritueel, huidanalyse, wenkbrauwen bijwerken, reiniging, AHA/BHA peeling, onzuiverheden verwijderen, retinol dual-power peel, gezichts-nek en schouders massage, masker, serum, oogcrème, dag/nacht verzorging.

Murad upgrade

Eye Lift firming masker in de behandeling Lijntjes rondom de ogen worden opgevuld, de huid verstevigd, verstrakt en wordt gelift.
€ 15,00
Verstevigend face anti-aging masker in de behandeling Verhoogt de stevigheid van de huid met 42% waardoor rimpels verminderen. Hierdoor ziet je huid er beter en jeugdiger uit en blijft jouw huid langer in goede conditie.
€ 20,00
Intensief kalmerend/hydraterend masker in de behandeling.
€ 20,00

Losse modules te combineren met alle Rein behandelingen:

Vanaf
€ 15,00

Keuze uit: Een speciaal masker, aha peeling, oogmasker, wimpers of wenkbrauwen verven, bovenlip en kin harsen.

 

Vanaf
€ 20,00

Paraffine handpakking, decolleté behandeling inclusief massage, dag make-up, wimpers en wenkbrauwen verven.

 

Vanaf
€ 25,00

Bindweefselmassage , manicure basis.

Rein & Zo:

 

Rugbehandeling 50 minuten
€ 55,00
Hammam bodyscrub 25 minuten
€ 30,00
Harsen onderbenen vanaf
€ 29,00
Harsen hele benen vanaf
€ 60,00
Harsen oksels vanaf
€ 25,00
Harsen schouders rug nek vanaf
€ 35,00
Wimpers en wenkbrauwen verven inclusief epileren
€ 40,00
Wimpers of wenkbrauwen verven
€ 20,00
Wenkbrauwen epileren of harsen
Onderhoud binnen 5 weken
€ 20,00
€ 15.00
Makeup vanaf
€ 45,00
Bruids makeup vanaf
€ 150,00