Pro Age Kick start

Tijdens de Pro Age Kick start maak je in 6 weken de start met Pro Aging. Het is een proevertje indien je nog niet (helemaal) klaar bent om de stap naar een intens lange termijn traject van 3, 6 of 12 maanden te maken. In deze 6 weken werken we met de 3 pijlers van onze Rein Arnhem Pro Aging methode.

Collageen versterkend van binnenuit

Huidverbetering met de nieuwste, meest innovatieve behandelmethoden

We geven inzicht in je levensstijl

Na 6 weken zie je merkbaar verschil in de structuur van je huid én voel je je merkelijk beter in je vel omdat je huid straalt! 

De Pro Age Kick start bestaat uit de volgende stappen:

 

Stap 1: Intake en consult. We stellen vragen over je voeding en leefstijl, zodat we een persoonlijk en passend advies kunnen geven.

Stap 2: Je krijgt een huidmeting en collageen check, zo weten we precies hoe jouw huid ervoor staat en wat het nodig heeft.

Stap 3: We gaan starten met de eerste behandeling om de huidbarrière in balans te brengen. We zorgen ervoor dat je huid in een goede conditie en in top vorm komt. Het hydratatie- en zuurstof niveau van de huid wordt hierbij op pijl gebracht.

Stap 4: We stellen jouw persoonlijke thuisverzorging samen, dit heeft namelijk voor 70% invloed op jouw huid. Ook starten we met het gebruik van collageen van binnenuit.

Stap 5: De tweede behandeling. Deze is van hogere intensiteit. Dit kan nu omdat de huid goed voorbereid is.

Stap 6: Vanuit hier kijken we verder. We maken de balans op, bespreken de prachtige resultaten en kijken samen naar het (eventueel) verdere, op maat gemaakte traject.

Heb je vragen of wil je een persoonlijk advies? Neem gerust contact met ons op!
Pro Age Kick Start - Rein Skin Institute - Arnhem