Voor het eerst een schoonheidsbehandeling!

Introductie arrangement Rein Skin Institute

Voor het eerst een schoonheidsbehandeling!

“Voorkomen is beter dan genezen” wordt vaak gezegd. Dat is de reden dat ik naar Rein Skin Institute besloot te gaan. Laten we bij het begin beginnen: mijn naam is Femke en ik ben momenteel 21 jaar oud (of jong). Vanaf ongeveer mijn 16e begon ik met het verzorgen van mijn huid. Ik heb verschillende merken gebruikt, van goedkoop naar wat duurder. Nu vond ik het toch wel tijd om te kijken hoe mijn huid ervoor staat met aanvullend mijn eerste schoonheidsbehandeling! Hoe dat ging en wat de uitkomsten waren? Dat lees je hier!

 

Hoe verzorgde ik mijn huid?

Als ik een nieuwe (oog) crème kocht, deed ik dat vaak online. Als het tegen een droge huid was, dan kocht ik het vaak al. Elke ochtend en avond reinigde ik mijn huid met een mousse cleanser en daarna smeerde ik mijn gezicht in met de crèmes die ik op dat moment had. Dat allemaal al vanaf mijn 16e. Je zou denken dat ik een super goed gehydrateerde huid zou hebben, zeker omdat ik relatief jong was toen ik begon met het verzorgen van mijn huid.

 

Het introductie arrangement van Rein Skin Insitute

Ik had het introductiearrangement geboekt omdat ik echt geen idee had van welke behandeling goed zou zijn voor mijn huid. Bij het introductie arrangement zit ook een huidscan. Dat leek mij ideaal, dan weet je meteen hoe je huid ervoor staat en wat het beste is voor je huid.

 

De huidscan

 

Na het invullen van een aantal gegevens werd mijn huid gescand. Ze hebben een mooi en futuristisch apparaat wat de foto’s maakt van je huid. Het apparaat kan in de diepere huidlagen kijken en ziet dus van alles wat je met het blote oog niet kan zien. Zo zie je onder andere waar je pigment beschadiging hebt door bijvoorbeeld de zon of zonnebank. Ook zie je precies waar je huid niet goed gehydrateerd is. Samen met Chantal namen we alle resultaten door. De uitkomst was: mijn huid staat er opzich goed voor, alleen het komt mijn huid vochttekort. Het apparaat laat ook zien welke leeftijd de huid heeft. Overal zat ik netjes op de 21 jaar, behalve bij de hydratatie, daar heb ik de huid van een 23-jarige.

 

 

De gezichtsbehandeling

Het was tijd voor de gezichtsbehandeling. De salon is een royale en rustige ruimte met een grote behandelstoel (eigenlijk is het gewoon een bed haha!). Chantal zorgde ervoor dat mij niks ontbrak. Ik lag heerlijk met een dekentje over mij heen. Tijdens de behandeling werd mijn huid uitgebreid gereinigd, kreeg ik een uitgebreide bindweefselmassage, een fruitzuurpeeling en een heerlijk kalmerend masker. Terwijl bijvoorbeeld het masker zijn werk deed, masseerde Chantal mijn nek en schouders, dat werkt zo heerlijk ontspannend! Ik heb wel eens verhalen gehoord over de bindweefselmassage, dat het zo’n pijn zou doen. Gelukkig heb ik dit niet zo ervaren. Dat komt doordat Chantal de bindweefselmassage rustig opbouwde!

 

De skincare set voor thuis

Het leuke aan het introductie arrangement is: je gaat niet met lege handen naar huis! Je krijgt nog een skincare set mee voor thuis. Omdat ze precies weten wat je huid nodig heeft, geven ze de skincare set mee die het beste is voor jouw huid. Ik vind het nu echt een feest om mijn huid te verzorgen. De producten staan alleen al zo mooi!

 

De weken na de behandeling

Ondertussen is het drie weken geleden dat ik de behandeling heb gehad. Mijn huid voelt zo zacht en strak! Eén van de grote verschillen die ik merk is: wanneer ik per ongelijk langs mijn gezicht schaaf met bijvoorbeeld mijn nagel, wordt het niet meer zo rood en gevoelig als eerst! Binnenkort ga ik weer voor de tweede behandeling. Ik kan nu al niet wachten!

 

Wil jij ook een introductie arrangement inplannen? Dat kan hier!

Geen reactie's

Geef een reactie