Team Rein

Wie zijn wij?

Kim Rengelink – Huidspecialiste en visagiste

Kim Rengelink,  huidspecialiste en visagiste. Kim mag zich met haar 19 jaar ervaring een zeer ervaren huidspecialiste noemen. Ze beheerst vele specialisaties en blijft diverse opleidingen en cursussen volgen om onze specialisaties verder uit te breiden en up to date te houden. Kim is expert in natuurlijke anti-ageing en samen met haar team kan ze jou begeleiden naar een gezonde, frisse en stralende huid!

De specialisaties van Kim zijn:

 • Microdermabrasie
 • Acne
 • Fruitzuurpeelings
 • Skin needling
 • Naaldloze mesotherapie
 • Wellbeing gezichtsbehandelingen
 • Bindweefselmassage/ Wishpro
 • Medik8 skinspecialist
 • Murad technoceutical specialist
 • Visagie, bruidsmake-up
 • Basis dermatologie voor schoonheidspecialisten.

Rein Skin & Beauty heeft zich gespecialiseerd in natuurlijke huidverjongende en huidverbeterende behandelingen en gaat een stap verder dan de reguliere schoonheidssalon. Bij ons kun je professionele behandelingen verwachten met een kwaliteit van een kliniek maar dan in een ongedwongen sfeer van een schoonheidssalon. We werken met krachtige behandelingen, intensieve natuurlijke (biologische) en semi- medische producten die veilig zijn voor je huid. Indien nodig zetten wij onze geavanceerde en resultaatgerichte apparatuur in en werken wij met oplossingen die de huid zelf tot activiteit aanzetten.  Ook de beleving staat hoog in het vaandel bij Rein Skin & Beauty, daarom houden wij er een rustige en vriendelijke werkwijze op na en hebben wij heerlijke wellnessbehandelbanken met verwarming! Wij ontvangen jou graag met een biologische kop koffie of thee en een gezonde lekkernij.

Esmay Verwoert – Allround schoonheidspecialist

Esmay is afgestudeerd als allround schoonheidsspecialist en is gespecialiseerd in biologische gezichtsbehandelingen met Absolution, Medik8 skinspecialist, acne behandelingen en bindweefselmassage.

Sigrid Huiskamp – Huidtherapeut

Huidtherapeut bij Rein Skin & Beauty.

 

Sigrid kan jou helpen om van je huidproblemen af te komen zoals, acne, pigmentvlekken, rimpels. Hiervoor gebruiken we o.a fruitzuurpeelings,

TCA peelings met verschillende sterktes aangepast aan jouw huidtype en huidprobleem.

Ook is Sigrid gespecialiseerd in definitieve ontharing doormiddel van laser en IPL.

Heb jij een huidprobleem of wil jij van je overbeharing af? Maak dan een afspraak bij Sigrid voor een gratis intake.

 

Dit kun je doen via ons contactformulier.

Huidverbetering.

De behandelingen van Rein Skin & Beauty zijn gericht op structurele huidverbetering. Denk aan verjonging van de huid op celniveau, huidversteviging, maar ook het aanpakken van huidproblemen en oneffenheden. We beschikken over alle expertise én ervaring om voor iedere klant een persoonlijk behandelplan samen te stellen.

Huidverbetering
Huidverbetering
Huidverbetering

Persoonlijk

Iedereen is anders en zo ook iedere huid. Graag bekijken wij wat wij voor jou kunnen betekenen. Heb je een huidprobleem, wat zijn je verwachtingen en wat zijn je wensen? Graag bekijken we persoonlijk de conditie van jouw huid en maken hier een op maat gemaakt behandelplan voor. Zodat ook jij kan stralen!

Maak nu een afspraak voor een vrijblijvend consult bij 1 van onze specialisten.

 

 

Wat kunnen wij voor jou betekenen?

Huidverbetering
Huidverbetering