Vegan gezichtsbehandeling

Vegan way of life

Bewustzijn gaat voor steeds meer mensen een belangrijke rol spelen in hun leven. Bewustwording van wat ze eten en wat ze op hun huid smeren bijvoorbeeld. Het gaat dan met name om de vraag waar deze producten en ingrediënten nu eigenlijk vandaan komen.

Waar vroeger het begrip vegetarisch nog best een beetje bijzonder was, gaan steeds meer mensen tegenwoordig voor een vegan way of life. Een flinke stap verder dus, en dat wordt steeds gewoner.

Wat is een vegan levensstijl?

Een veganist eet geen dierlijke producten of producten die afkomstig zijn van dieren, maar gebruikt in het dagelijks leven ook verder niets dat afkomstig is van dieren. Zij zien dus in het geheel af van dierlijke producten en producten met toevoegingen van dierlijke afkomst. Een veganist zal bijvoorbeeld geen leer of zijde dragen. Dat veganisten alleen proefdiervrije cosmetica gebruiken mag duidelijk zijn, maar ze gebruiken dus ook geen producten waarin dierlijke ingrediënten verwerkt zitten.

 

We begrijpen dat een schoonheidsbehandeling gevuld met veganistische huidverzorging gunstig is voor de planeet en voor je huid. De huidverzorgingsproducten van Cosmedix kunnen worden gebruikt door veganisten en bevatten geen dierlijke ingrediënten.

VEGAN gezichtsbehandeling

Speciaal voor jou als veganist hebben wij de VEGAN gezichtsbehandeling. Hiervoor gebruiken wij de klinische producten van Cosmedix. Cosmedix  is VEGAN en resultaatgericht!

 

Cosmedix denkt als een natuurlijk merk en is niet alleen vegan maar zet zich ook in voor een beter milieu. Cosmedix gezichtsbehandelingen die wij bij Rein Skin Institute uitvoeren zijn vegan behandelingen, of dit nu een dieptereiniging, acne behandeling of een luxe ontspannende behandeling is. Ook deze gezichtsbehandeling maken wij op maat naar jouw huidbehoefte!