Wat is het verschil tussen Anti-Aging en Pro-Aging?

Wat is het verschil tussen Anti-Aging en Pro-Aging?

De term anti-aging zie je vaak voorbijkomen. Veel mannen en vrouwen worden enthousiast bij het idee van het vermijden van veroudering en er jonger uit zien dan hun leeftijd. Bij anti-aging wordt er veel nadruk gelegd op het voorkomen van rimpels en andere tekenen van veroudering. Is deze belofte wel reëel? Veroudering is een natuurlijk proces dat onvermijdelijk is. Maar dat betekent niet dat er geen stappen zijn die je kunt nemen, om jouw huid zo gezond en stralend mogelijk te houden op elke leeftijd. Daar vertel ik graag meer over!

Waar staat anti-aging voor?

De definitie van anti-aging is het stoppen van het verouderingsproces. Terwijl dit een proces is waar we niet aan ontkomen. Huidveroudering begint al vanaf je 25e. Echt zichtbaar wordt het om en nabij je 35e levensjaar. De hoeveelheid collageen en elastine in de huid neemt af, dit zorgt in eerste instantie voor fijne lijntjes en later voor rimpels. Hoe snel jouw huid verouderd, is deels genetisch bepaald. Ook externe factoren hebben hier invloed op.

Huidveroudering is niet te stoppen… We kunnen er wel voor zorgen dat het zo mooi mogelijk gebeurt. Dat is Pro-Aging!

 

Wat is Pro-Aging?

Als huidexperts geloven wij bij Rein Skin Institute dat Pro-Aging een betere term is dan anti-aging. Dit omdat wij de nadruk leggen op het ondersteunen van een gezonde, stralende en vitale huid, op elke leeftijd.

Het gaat erom dat we de focus leggen op het behouden van een gezonde huid. Een gezonde huid geeft namelijk meer glans, is soepeler, kan tegen een stootje en zal niet direct tekenen van huidveroudering tonen.

 

Wat kan ik doen om mijn huid gezond te houden?

  • Bescherm je huid tegen UV stralen. Door het dragen van een natuurlijke zonnefilter, kun je voorkomen dat jouw huid beschadigd raakt en sneller verouderd, met meer lijnen en pigmentvlekken.
  • Verzorg je huid goed met hydraterende en voedende producten die afgestemd zijn op jouw specifieke huidtype en conditie. Wanneer je huidbarrière intact is, kan je huid zich beter beschermen en vocht vasthouden.
  • Stimuleer je huid regelmatig door het te exfoliëren en te voorzien van voedingstoffen. Hierdoor kun je de gezondheid van je huid verbeteren en de tekenen van huidveroudering verminderen.
  • Ondersteun je huid door gezonde voeding te eten, voldoende slaap te krijgen en stress te vermijden.
  • Zorg ook goed voor de binnenkant. Een gezonde huid komt grotendeels van binnenuit!

 

Hoe begin ik met Pro-Aging?

Wil jij graag een gezonde, stralende en vitale huid, zodat leeftijd slechts een getal blijft? Dan is de Pro Age Kick start wat voor jou! In zes weken maak je de start met Pro-Aging. We werken met de volgende drie pijlers van onze Rein Pro Aging methode:

  • Collageen versterkend van binnenuit
  • Huidverbetering met de nieuwste, meest innovatieve behandelmethoden
  • We geven inzicht in je levensstijl

Na zes weken merk je verschil in de structuur van je huid én voel je je merkelijk beter in je vel, omdat je huid straalt!

 

De Pro Age Kick start bestaat uit de volgende stappen:

Stap 1: Intake en consult. We stellen vragen over je voeding en leefstijl, zodat we een persoonlijk en passend advies kunnen geven.

Stap 2: Je krijgt een huidmeting en collageen check, zo weten we precies hoe jouw huid ervoor staat en wat het nodig heeft.

Stap 3: We gaan starten met de eerste behandeling om de huidbarrière in balans te brengen. We zorgen ervoor dat je huid in een goede conditie en in topvorm komt. Het hydratatie- en zuurstof niveau van de huid wordt hierbij op pijl gebracht.

Stap 4: We stellen jouw persoonlijke thuisverzorging samen, dit heeft namelijk voor 70% invloed op jouw huid. Ook starten we met het gebruik van collageen van binnenuit.

Stap 5: De tweede behandeling. Deze is van hogere intensiteit. Dit kan nu omdat de huid goed voorbereid is.

Stap 6: Vanuit hier kijken we verder. We maken de balans op, bespreken de prachtige resultaten en kijken samen naar het (eventueel) verdere, op maat gemaakte traject.

 

Heb je vragen of wil je een persoonlijk advies? Neem gerust contact met ons op! Of maak gemakkelijk online een afspraak voor de Pro Age Kick start!

Geen reactie's

Geef een reactie