Vitaal ouder worden op een natuurlijke manier: Een stralende huid zonder make-up

Vitaal ouder worden op een natuurlijke manier: Een stralende huid zonder make-up

Vitaal ouder worden en een stralende, egale huid hebben, zonder dat make-up nodig is, is een wens van velen… Gelukkig heb ik leuk nieuws voor jou, het is mogelijk! Bij het Rein Skin Institute hebben we namelijk een unieke methode die volledig afgestemd is op jouw huid, met als doel een langdurig resultaat voor een vitaal en stralend uiterlijk. Ook deel ik graag enkele tips met je, die je thuis kan toepassen. Heel veel leesplezier!

Gezonde voeding voor een stralende huid

Een gezonde huid begint van binnenuit. Eet een gevarieerd dieet rijk aan groenten, fruit, noten en zaden. Antioxidanten en vitamines zoals C en E zijn essentieel voor een stralende huid! Vermijd voeding wat ultra bewerkt is en veel suikers bevat. Veel suikerrijke voeding zorgt voor huidveroudering.

De invloed van hydratatie op de huid

 

Drink voldoende water om je huid gehydrateerd en soepel te houden. Water helpt bij het verwijderen van gifstoffen en bevordert de celvernieuwing. Naarmate de huid veroudert verliest het collageen, elastine, beschermende vetten en daardoor ook vocht, waardoor rimpels makkelijker kunnen ontstaan.

Wist je dat lichaamseigen hyaluronzuur de instandhouding van het vochtgehalte in je huid regelt? Een goed gehydrateerde huid met hyaluronzuur is dus essentieel voor een goede gezondheid van je huid én het zorgt ook voor het voorkomen van rimpels, omdat het de huid steviger maakt.

🌱Voeding dat rijk is aan magnesium, stimuleert de productie van hyaluronzuur

🌱 Magnesium zit o.a in graanproducten, groente avocado, noten, vlees en ook in pure chocolade.

Het effect van regelmatige beweging op de huid

 

Beweging stimuleert de bloedcirculatie en zorgt voor een betere zuurstofvoorziening van de huid. Dit helpt bij het behoud van een gezonde gloed.

Natuurlijke Huidverzorging

 

Gebruik huidverzorgingsproducten met natuurlijke ingrediënten. Vermijd producten met agressieve chemicaliën die de huid kunnen beschadigen. Op onze webshop vind je een groot aanbod aan natuurlijke en hoogwaardige huidverzorging. Deze producten zij op basis van natuurlijke ingrediënten en bevatten de juiste ingrediënten combinaties zodat het ook echt werkzaam is! Wil je een persoonlijk advies? Neem dan contactmet ons op, wij helpen je graag.

Bescherming tegen de zon

 

Bescherm je huid dagelijks tegen schadelijke UV-stralen met een natuurlijke zonnebrandcrème. Dit voorkomt vroegtijdige veroudering en pigmentvlekken. Ben je opzoek naar een natuurlijke zonnebrandcrème? Bekijk ons ruime, met zorg geselecteerde aanbod op de webshop.

Stressbeheer

 

Stress kan een negatieve invloed hebben op je huid. Praktijken zoals yoga, meditatie en voldoende slaap kunnen helpen om stress te verminderen en je huid gezond te houden.

Pro Age Check

 

Bij Rein Skin Institute bieden we de Pro Age Check aan, een uitgebreide analyse van jouw huid en levensstijl. Tijdens deze 60 minuten durende check-up:

– Kijken we in de diepte van je huid

– Doen we een collageen check

– Brengen we je leefstijl in kaart

De Pro Age Check is momenteel beschikbaar voor €49 in plaats van €97. Dit bedrag krijg je retour wanneer je start met een van onze op maat gemaakte trajecten. Deze check-up is de eerste stap om te ontdekken wat jouw huid nodig heeft om vitaal en stralend te blijven!

Conclusie

 

Het bereiken van een egale en stralende huid op een natuurlijke manier vereist een holistische aanpak. Door gezonde levensstijlkeuzes te combineren met hoogwaardige, natuurlijke huidverzorgingsproducten, een persoonlijk supplementen advies en het gepersonaliseerd Pro Age traject waarbij de intensieve behandelingen het collageen in de huid stimuleren, kun je een stralende huid bereiken zonder afhankelijk te zijn van make-up!

Plan vandaag nog je afspraak voor de Pro Age Check en zet de eerste stap naar een natuurlijke, vitale en stralende huid!

Geen reactie's

Geef een reactie