Welke behandeling is de juiste voor mij?

Welke behandeling is de juiste voor mij?

Wij willen dat jij je lekker voelt, in jouw huid en zelfverzekerd door het leven gaat! Ons doel is dan ook om met onze innovatieve gezichtsbehandelingen, jarenlange ervaring en topproducten, samen met jou te werken aan een gezonde, stralende en jeugdige huid op lange termijn. Ben je benieuwd welke behandeling het beste is voor jouw huid? Lees dan verder!

Anti-agingbehandelingen tegen rimpels en huidverslapping

Huidverslapping en rimpels zijn het gevolg van volumeverlies van de huid. Dit ontstaat voornamelijk door het verlies van collageen in je huid. Het verlies van collageen begint heel langzaam vanaf je 21e levensjaar.

Wil jij je huid jeugdig houden of verjongen? Dan is het belangrijk om je huid goed te verzorgen met hoogwaardige producten die werkstoffen bevatten zoals retinol, vitamine c, niacinamide, hyaluronzuur. Deze werkstoffen, mits in een juiste formulering, zorgen ervoor dat de huid gestimuleerd wordt om meer collageen en elastine aan te maken. Ook zonbescherming is heel belangrijk. Gebruik elke dag een dagcrème met minimaal SPF30. De geschikte anti-agingbehandelingen zijn:

 • PRX-T33 No-Needle-Skin-Booster: Een nieuwe, unieke formule en werkt anders dan een peeling of algemeen gebruikte skin boosters. De gepatenteerde formule, een combinatie TCA met waterstofperoxide, geeft de huid direct een intense boost.
 • Collageenboost/ WISHpro: Bindweefselmassage met fruitzuurpeeling en microcurrent /
 • Oxygeneo Zuurstofbehandeling: Oxygeneo is een 3-in 1 gezichtsbehandeling (microdermabrasie, zuurstof en insluizen van werkstoffen) die fijne lijntjes verzacht, de huidtextuur verbetert, rimpels reduceert en de (doffe) huid laat stralen van vitaliteit.
 • Microneedling met de Dermapen 4: Door middel van kleine prikjes wordt er onder de oppervlakte een proces in gang gezet: door de prikjes worden namelijk de celdeling en de aanmaak van collageen en elastine gestimuleerd en de doorbloeding verbeterd. Als gevolg hiervan krijgt je huid niet alleen een betere structuur, maar oogt deze ook gladder en frisser.
 • Murad & Cosmedix level 1 t/m 3 peelingen: Onze peelingen van Dr. Murad en Cosmedix zijn peelings die samenwerken met het natuurlijke proces van de huid. Dit zorgt voor een gladdere en jonger uitziende huid zonder de huid te irriteren en zonder overmatige vervelling.

 

Pigmentvlekken

Naast rimpels zijn pigmentvlekken de meest zichtbare tekenen dat je huid veroudert. De schade van jarenlange blootstelling aan zonlicht veroorzaakt op een gegeven moment opgehoopt pigment. Dit uit zich in donkere vlekjes.

Minder donkere vlekken, een frissere huid en een verbeterde uitstraling. Voorkomen is beter dan genezen, dus zorg ik ervoor dat je het hele jaar door een dagcrème met minimaal SPF30 gebruikt. De geschikte behandelingen tegen pigmentvlekken zijn:

 • IPI/Lasertherapie: Bij onze huidtherapeut. Ouderdomsvlekken of pigmentvlekken kunnen we hiermee op een veilige manier verminderen of verwijderen.
 • Murad & Cosmedix Peels: Deze sterke maar huidvriendelijke peelings zorgen voor een egalere huid.
 • Microneedling met de Dermapen 4: Pigmentatie: 4-6 behandelingen met intervallen van 2-4 weken

 

Acne

Acne is het gevolg van een ontsteking van de huid rondom de talgklieren. Acne herken je aan de aanwezigheid van mee-eters, rode pukkels en puistjes. Bij het ontstaan van acne spelen verschillende factoren een rol. In de meeste gevallen begint acne in de puberteit, wanneer de huid onder invloed van hormonen allerlei veranderingen ondergaat.

In de meeste gevallen wordt een acnebehandeling bij ons vergoed door zorgverzekeraars.

Wanneer acne onbehandeld blijft, kan het een langere periode blijven bestaan. Meestal verdwijnt de huidaandoening voor het 25e levensjaar. Bij een klein percentage van de gevallen blijft de huidaandoening tot op latere leeftijd aanwezig. De geschikte behandelingen tegen acne zijn:

 

Vale/ vermoeide huid

Een trager huidvernieuwingsproces kan worden veroorzaakt door stress, ziekte, roken, ongezonde voeding, vochttekort, te weinig slaap… Je huid moet dus weer nieuwe energie krijgen om gezond te gaan functioneren.

De huid heeft dan (tijdelijk) een slechte doorbloeding, gebrek aan vitamines en mist energie om de huidfuncties goed uit te voeren. Heel belangrijk is het dan om eerst (minimaal een maand) de huidconditie op te bouwen met onze producten thuis, voordat we met een intensieve huidverbeterende behandeling starten.

De geschikte behandelingen tegen een vale/ vermoeide huid zijn:

 • Gezichtsbehandeling met Bindweefselmassage: Inclusief fruitzuurpeeling
 • Bindweefselmassage: In kuurverband (6 keer)
 • Oxygeneo Zuurstofbehandeling: Oxygeneo is een 3-in1 gezichtsbehandeling (microdermabrasie, zuurstof en insluizen van werkstoffen) die fijne lijntjes verzacht, de huidtextuur verbetert, rimpels reduceert en de (doffe) huid laat stralen van vitaliteit.
 • Murad of Cosmedix peel behandelingen

 

Rosacea

Bij Rosacea is de huid vaak erg gevoelig. Ook kan de huid een brandend gevoel hebben. Soms zie je duidelijk gesprongen bloedvaatjes, dit noem je couperose. Couperose is een vorm van rosacea.

Rosacea is een chronische huidaandoening waarvan de oorzaak nog steeds niet bekend is. Bij Rosacea zitten er soms ook rode bultjes en pukkeltjes op de huid. Dit zijn ontstekingen rond de talgklieren. Dit lijkt op acne en dat is niet vreemd, want rosacea is familie van acne. Toch is er een groot verschil. Bij acne zijn mee-eters te zien, wat bij couperose meestal niet het geval is. De behandelingen tegen rosacea zijn:

 

Grove poriën/ (acne) littekentjes

Grove poriën zijn genetisch bepaald en niet te verkleinen. Bij een droge huid zie je kleine poriën; een vette huid heeft grove poriën. Ook als we ouder worden zien we vaak grovere poriën door collageenverlies in de huid. Aan acne kun je littekentjes overhouden.

Het goede nieuws is dat je grotere poriën en littekentjes wel kan verfijnen. Dat doe je onder andere door producten met fruitzuren te gebruiken, zoals Salicylzuur. De behandelingen tegen grove poriën zijn:

Kom je voor het eerst? Dan maken wij een persoonlijk huidplan door middel van een gepersonaliseerd huidadvies met onze nieuwste huidcamera. We kunnen dan precies zien wat jouw huid nodig heeft en daarbij adviseren wij jou de juiste behandelingen en producten voor thuis, zodat we direct aan de slag kunnen om jouw huidconditie te verbeteren.

Voor elke behandeling doen wij een uitgebreide intake zodat we precies weten waar jij en je huid het meeste behoefte aan hebben.

Plan gemakkelijk jouw behandeling online in!

Geen reactie's

Geef een reactie