Huidverzorging voor mannen

gezichtsbehandeling voor mannen

Huidverzorging voor mannen

De huid van een man verschilt van de huid van een vrouw. Daarom is de huidverzorging voor mannen ook anders. Maar wat heeft de huid van een man precies nodig? Wij helpen je graag met het vinden van de beste huidverzorging voor jou!

 

De mannenhuid


De huid van een man wordt hoofdzakelijk gereguleerd door een ander hormoon dan die van de vrouwenhuid. Dit zorgt voor een andere huidstructuur. De huid van een man is 15 tot 20% dikker dan die van een vrouw. De huid bevat meer collageenvezels en ziet er steviger en robuuster uit. De robuuste mannenhuid heeft ook een negatieve kant. Jonge mannen hebben vaker last van pukkeltjes of acne.

 

Gezichtsbehandelingen voor mannen


Bij een verzorgde uitstraling hoort een verzorgde huid. Niet voor niets hebben wij de speciaal voor mannen ontwikkelde For Men gezichtsbehandelingen in het leven geroepen. Speciaal ontwikkeld ja, want de huid van de man is dus anders qua structuur, gevoeligheid en talgproductie. De mannenhuid kan door het dagelijks scheren, stress en andere factoren, droog en geïrriteerd aanvoelen. De For Men gezichtsbehandelingen zijn specifiek gericht op het aanpakken en voorkomen van deze problemen.

Gezichtsbehandelingen zijn dus niet meer alleen voor vrouwen! Ook mannen verdienen een schone, frisse en gezonde huid. Eigentijdse mannen zorgen goed voor zichzelf en durven daar ook voor uit te komen.

 

Huidverbetering

Voor een zuivere, frisse en goed verzorgde huid zonder irritaties kunnen mannen zich bij ons schaamteloos even lekker in de watten laten leggen! We geven jouw huid de verzorging die het nodig heeft, zorgen voor een ontspannen moment voor jezelf én we helpen je verder als je kampt met huidproblemen.

 

Harsen

Daarnaast is het mogelijk om jouw rug en schouders professioneel te laten harsen. Door middel van harsen verwijderen wij deskundig de overtollige haren inclusief de wortel. Dan ben je er 3 tot 6 weken van verlost! Wil jij definitief van je ongewenste haren af? Dan kun je ook altijd kiezen voor definitief ontharen middels een laserbehandeling bij onze huidtherapeut.

 

Gezichtsbehandelingen voor mannen


Er zijn verschillende gezichtsbehandelingen mogelijk bij mannen. We hebben ze voor jou op een rijtje gezet. Ben je benieuwd welke gezichtsbehandeling het beste bij jouw huid past? Neem dan gerust contact met ons op!

  • Microdermabrasie
  • Bindweefselmassage
  • Gezichtsbehandeling 60 minuten met Cosmedix of Absolution
  • Murad gezichtsbehandeling level 1,2 of 3

 

Producten

Ook voor mannen raden wij goede gezichtsverzorging voor thuis aan en bieden wij een breed scala aan geweldige producten die geschikt zijn voor de huid van de man. Wij raden nooit aan om dezelfde huidverzorging te gebruiken als bijvoorbeeld je partner. Waarschijnlijk heb jij een heel ander huidtype en kunnen de verkeerde producten de talgklieren verstoppen, waardoor er pukkels ontstaan.

Zie jij het zitten om je huid te verbeteren en naar een hoger niveau te brengen? Neem dan contact met ons op. Dan maken we samen een gepersonaliseerd huidplan!

Geen reactie's

Geef een reactie