Wat zijn de voordelen van lichttherapie voor de huid?

Wat zijn de voordelen van lichttherapie voor de huid?

Maak kennis met lichttherapie: de oplossing onder andere voor acne, rimpels en ouderdomsverschijnselen. Het zorgt ervoor dat de huid weer een egale teint krijgt, straalt en er jeugdig uitziet. Ik

 vertel je graag meer over onze nieuwste aanwinst!

 

Lichttherapie, wat is het precies?

Lichttherapie is het gebruiken van specifieke golflengten van licht op het menselijk weefsel. Een soort fotosynthese voor zoogdieren. Hoe ouder we worden, hoe meer aandacht we besteden aan het minimaliseren van verouderingsproblemen. Huidveroudering leidt tot rimpels, fijne lijntjes en een laag collageengehalte.

Wat is collageen?

Collageen kan je zien als de lijm die je huid bij elkaar houdt. Wanneer je ouder wordt, maakt je lichaam niet meer op dezelfde manier collageen aan als op jongere leeftijd. Lichttherapie geeft jouw cellen de energie boost die het nodig heeft, om collageen aan te maken. Het resultaat is een vollere, strakkere en jeugdigere huid.

 

Celluma zorgt onder andere voor een verhoogde activiteit van de fibroblasten. Fibroblasten maken collageenvezels. Een gezond collageengehalte zorgt voor een stralende teint, een stevigere huid, sterke nagels, dichtere botten en gezond haar. Ook is collageen essentieel om spieren, gewrichten en pezen gezond te houden. Alleen maar voordelen!

 

Voordelen van rood licht

De golflengten van licht, wat wij als rood licht waarnemen met het menselijk oog, worden gebruikt bij het lichttherapie apparaat van Celluma. Ze kunnen het natuurlijke vermogen van het lichaam om collageen en elastine aan te maken, versterken door fibroblastcellen te activeren. Ook zorgt het voor een betere doorbloeding en transport van nutriënten binnen de cellen van ons lichaam én er wordt ook meer zuurstof gebonden waardoor onderliggende huidontstekingen afnemen en verdwijnen. Tot slot helpt het ook bij het behandelen van oppervlakkige ontstekingen zoals acne. Deze veilige én natuurlijke golflengten van licht leveren energie op, wat ons lichaam van binnenuit helpt te genezen.

 

Ontdek het zelf

Ontdek de krachtige werking van onze Celluma lichttherapie. Combineer het met je gezichtsbehandeling of gebruik het als ‘stand alone’ behandeling! Ben je benieuwd wat het beste werkt voor jouw huid? Wij adviseren je graag!

 

Klik hier om een behandeling met Celluma lichttherapie in te plannen en klik hier voor een persoonlijk advies!

Geen reactie's

Geef een reactie