Bindweefselmassage

Bindweefselmassage

Bindweefselmassage is goed voor iedereen die huidverbetering wenst. Het is namelijk de perfecte manier om de huidconditie te verbeteren. Deze behandeling is zeer effectief tegen rimpels en littekens en het verstevigt de huid.

Deze behandeling is zeer effectief tegen rimpels en littekens en het verstevigt de huid.

Bindweefsel, de onderste laag van de huid, bestaat uit collageen en elastine. Naarmate de huid ouder wordt, wordt daar minder van aangemaakt. De huid wordt daardoor minder elastisch, slapper en er vormen zich rimpels. Een bindweefselmassage prikkelt het onderhuidse bindweefsel.

Bindweefselmassage

Resultaat

Stress en verklevingen worden uit de huid gemasseerd. Dit stimuleert niet alleen de doorbloeding, maar hierdoor worden ook afvalstoffen sneller afgevoerd en het verbetert de effectiviteit van de spieren. De behandeling werkt celvernieuwend; de huid wordt steviger en ziet er stralender uit.

Wat zijn jouw wensen?

Een bindweefselkuur heeft het beste resultaat en bestaat uit 6 tot 12 behandelingen. Voor iedereen is de behandelmethode anders. Kom gerust eens langs voor een advies. Dan bekijken we samen welke methode het beste bij jou past!

 

Een stevige en stralende huid, wie wil dat niet?