Cosmedix

Nieuw!

 

Wij zijn altijd op zoek naar de beste producten: geweldig resultaat en zo zuiver mogelijk. Dit is beter voor je huid én ook voor het milieu! Wij hebben deze eigenschappen gevonden in Cosmedix! Huidverbetering op hoog niveau, op een natuurlijke manier en mild voor je huid. Cosmedix zorgt voor geweldige resultaten en is een weldaad in gebruik. Cosmedix past dus helemaal bij onze visie. Ik hoop dat ik jullie net zo enthousiast kan maken, als dat wij zijn!

Bestel makkelijk en snel je Cosmedix producten via onze webshop!

Over Cosmedix

 

Cosmedix® is een vegan-friendly huidverbeteringsmerk dat alleen met natuurlijke, hoogstaande werkzame ingrediënten in hoge concentraties werkt. Onregelmatigheden, rimpels, ouderdomsvlekken en acnélittekens verminderen of verdwijnen zelfs met de producten van Cosmedix. Dit is zonder te vervellen of andere huidirritaties! Er wordt alleen gewerkt met schone formules, het gehele jaar door!

Cosmedix werkt met chiraal correcte ingrediënten. Het woord chiraal komt uit de farmaceutische wereld. ‘Chiraal correct’ betekent dat alleen die ingrediënten die elkaar versterken (minimaal 10x werkzamer!) in een product worden verwerkt. Het peeling- en behandelprogramma heeft daardoor een milde maar effectieve aanpak voor iedere huid! Ieder huidprobleem: acné, hyperpigmentatie, anti-aging en eczeem kan met Cosmedix aangepakt en verbeterd worden. Een ander groot voordeel van Cosmedix is dat je ook er thuis prima mee aan de slag kan. Met een nieuwe egale en gezonde huid als resultaat. Daarom ter introductie (voor een beperkt aantal) deze speciale aanbieding:

Speciaal voor jou: Cosmedix introductieaanbieding:

Om te zien wat Cosmedix voor jou kan betekenen hebben we een hele speciale aanbieding, in deze aanbieding kun je bijvoorbeeld al aan de slag gaan met het meest krachtige ingrediënt om snelle resultaten te kunnen behalen, namelijk: RETINOL. Cosmedix werkt met een 2 gepatenteerd RETINOL complexen, om ook de dunne/droge huid van een mooi resultaat te voorzien. Samen met jouw huidspecialist kijken wij welk RETINOL voor jou het meest geschikt is. Er zijn 7 verschillende starterskits, voor iedere wens en huid een geschikte set:

Bijvoorbeeld:
• Roodheid en/of droogte verminderen
• De huid egaliseren en structuur verbeteren
• Onzuiverheden verminderen
• Ouderdomsvlekken, pigment of zonschade aanpakken
• Lijnen en rimpels verminderen
• De huid die gezonde glans terug geven

INTAKE & HUIDSCAN, KENNISMAKINGSBEHANDELING + 4 WEKEN THUIS- VERZORGING = RESULTAAT EN DE PERFECTE START:

Wat zit er in het pakket?:
• Intake en huidanalyse met de huidcamera
• Starterskit voor 4 weken skincare routine (reiniging, serum, (retinol), creme)
• 60 minuten behandeling, aangepast aan wens en behoefte

Normale kost dit pakket €219,- nu voor €169

Cosmedix gezichtsbehandelingen

Een COSMEDIX FACIAL van 60 of 75 minuten naar keuze maken wij op maat naar jouw (huid)behoefte

Deze behandelingen zijn in voor iedere huid geschikt en kunnen zonder voorbereiding van retinol (vitamine A) worden ingezet. N.a.v een intake kijken we naar de wensen en behoeften en maken we op maat een resultaatgerichte behandeling.

 
Wat zit er bij elke behandeling?
  •  Ontspannende massage
  • Uitgebreid thuisadvies
COSMEDIX PEELS
Deze behandelingen zijn gericht op snel resultaat, de peels worden in een kuur samengesteld en worden eventueel om de 2-4 weken ingepland. Dit is afhankelijk van welk doel er behaald gaat worden. 
 
Wat zit er bij elke peel-behandeling?
  • Een speciaal masker
  • Massage van de hoofdhuid of nek & schouders
 
Vanaf level 1+  moet de huid thuis voorbereid worden met vitamine a (retinol) van Cosmedix 

Persoonlijk en op maat

Omdat iedereen anders is en zo ook iedere huid, kiezen wij voor een persoonlijke aanpak. We nodigen je daarom graag uit voor een intakegesprek. Hoe staat het met jouw huidconditie, van welke huidproblemen ondervind jij last en wat zijn jouw wensen? Aan de hand daarvan bepalen we welke behandelingen en/of welke producten voor jou het meest geschikt zijn. Een persoonlijk en op maat gemaakt plan, voor het beste resultaat!

 

Ook kennismaken met de werking van Cosmedix huidverzorgingsproducten?
Kom langs in onze salon!