Definitief ontharen / Huidtherapie

Huid- en Laser therapie

Heb jij pigmentvlekken, rode adertjes, couperose, steelwratjes, acne of overbeharing? Dan is een behandeling bij onze huidtherapeut van Cosmetique Totale een oplossing. Huidtherapeuten werken nauw samen met diverse artsen en dermatologen, zodat je verzekerd bent van een gedegen professionele huidverbeteringsbehandeling. Naast anti-aging behandelingen voor rimpels, behandelen wij ook de beschadigde huid, zoals acne, littekens, pigment en couperose.

Wij werken uitsluitend met HBO geschoolde en BIG geregistreerde huidtherapeuten, die tevens lid zijn van de beroepsvereniging NVH.

Onze huidtherapeut heeft op medisch en cosmetisch gebied alles in huis om ook jouw huid weer jeugdig, fris en strak te maken. Wij behandelen bovendien met de nieuwe eMatrix methode. Deze laserbehandeling is ook geschikt voor de donkere huidtypes.

Definitief ontharen

Veilig en effectief ontharen is absoluut maatwerk. Onze HBO huidtherapeut heeft zich gespecialiseerd in definitieve ontharing. Met de Elos methode, Diodelaser, IPL, Alexandrite laseren Nd: Yag laser hebben we de beste technieken in huis om elk huidtype en elke haarkleur effectief te behandelen. Dus ook voor het definitief ontharen van blond, grijs en vlassig haar en de donkere huid!

Wij werken uitsluitend met HBO geschoolde en BIG geregistreerde huidtherapeuten, die tevens lid zijn van de beroepsvereniging NVH. Zo maken wij het mogelijk dat je voor veel behandelingen in aanmerking kunt komen voor vergoeding door jouw zorgverzekeraar.

Nieuwsgierig geworden en zou je graag willen weten welke behandeling bij jou mogelijk is? Vraag dan nu bij ons Rein Skin Institute een gratis en vrijblijvend consult aan met onze huidtherapeut. Zij kan je precies vertellen welke behandeling bij jouw huidklacht geschikt is en of jij in aanmerking komt voor vergoeding door jouw zorgverzekeraar.