Dr. Murad

Dr. Murad

Bij Rein Skin Institute werken wij met het Amerikaanse doktersmerk Murad. Dit merk is ontwikkeld door dermatoloog Dr. Howard Murad. Hij begon met de ontwikkeling van zijn uiterlijke en ook innerlijke verzorgingsformule omdat hij zijn patiënten wilde helpen. Hij is begonnen met drie thema’s voor een gezonde huid.

Hydratoren: deze ingrediënten verbeteren het vermogen van de huid om water aan te trekken, maar belangrijker nog: dat de huid water kan vast houden.
Ontstekingsremmers: deze ingrediënten zorgen ervoor dat de huid wordt verzacht en ook gekalmeerd.
Antioxidanten: de antioxidanten zorgen ervoor dat de huid een bescherming krijgt tegen celbeschadiging.

Alle producten van Dr. Murad zijn gebaseerd op bovenstaande ingrediënten. De bovenstaande punten zijn nu wereldwijd bekend als ‘HET Murad Recept‘.

Dr. Murad

Waarom Murad?

Dr. Murad deed onderzoek naar de processen waardoor het lichaam en ook de huid kwetsbaarder wordt voor ziektes en veroudering. Hierin ontdekte hij dat alle huidverouderingen een overeenkomst hebben: het verlies van haar cellulaire kracht. Deze onderzoeken hebben geleid naar de welbekende Inclusive Health levensstijl van Murad. Hierbij worden de cellen beschermd, zodat er sterke nieuwe cellen opgebouwd kunnen worden. Wanneer iemand zich volledig houdt aan de Inclusive Health levensstijl en ook de producten van Murad gebruikt, zal hij/zij een jongere versie van zichzelf creëren. Dit noemt Dr. Murad: ‘Youth Building’. Het overtreft andere simpele anti-aging strategieën en bereikt een huid met een jeugdige uitstraling en betere gezondheid.

Murads 3-stappensysteem

Ieder huidtype of huidprobleem kan door het 3-stappensysteem worden verbeterd en zelfs worden opgelost. Zoals wij wel eens zeggen: “De weg naar een gezonde huid is net zo simpel als tot 3 tellen!”

 • Reinigen – Tonifiëren: het reinigen van je gezicht, het liefst twee keer per dag om vuil, make-up en dode huidcellen te verwijderen. Gebruik de toner niet vaker dan twee keer per dag om de pH waarde van de huid te herstellen en om de huid zo ook te kunnen voorbereiden op de volgende stap.

 

 • Behandelen – Herstellen: stap twee is de belangrijkste stap in het huidverzorgingsritueel. Volg de gebruiksaanwijzingen die de specialist van Rein Skin Institute je hierbij meegeeft. Zo wordt de huid hersteld en geoptimaliseerd, zodat de huid zich kan beschermen tegen toekomstige schade.

 

 • Hydrateren – Beschermen: de laatste stap is om het vochtniveau van de huid weer op een goed niveau te krijgen. Zo kan de huid zich herstellen. Gebruik iedere dag een bescherming tegen de zon, ongeacht de activiteiten en weersomstandigheden van die dag!

Bij elke Murad gezichtsbehandeling werken wij met de fruitzuurpeelings van Murad. Deze peelings bevatten een mix van verschillende fruitzuren in verschillende concentraties waardoor we doelgericht kunnen werken op iedere huidconditie en/of huidproblemen. Fruitzuren verbeteren de huidtextuur waardoor fijne lijntjes, rimpels en vlekken verdwijnen en de conditie van de huid verbetert. Een kuur van 4 tot 8 behandelingen wordt aanbevolen voor de beste resultaten.

Voorafgaand de behandeling bespreken we jouw (huid)wensen en doen we een uitgebreide intake om te bepalen welke peeling geschikt is voor jouw huid.

Huidverbeterende behandelingen Murad

 • Murad behandeling LEVEL 1
  Reiniging, huidanalyse, wenkbrauwen bijwerken, AHA/BHA peeling, murad glycolzuur peeling, onzuiverheden verwijderen, gezichtsmassage, masker, serum, oogcrème, dag/nachtcrème.

 

 • Murad behandeling LEVEL 2
  Reiniging, huidanalyse, wenkbrauwen bijwerken, AHA/BHA peeling,  murad ip5 fruitzuur peeling, onzuiverheden verwijderen, gezichts-nek en schouders massage, masker, serum, oogcrème, dag/nachtcrème.

 

 • Murad behandeling LEVEL 3
  Reiniging, huidanalyse, wenkbrauwen bijwerken, AHA/BHA peeling, , retinol dual-power peel, onzuiverheden verwijderen, gezichts-nek en schouders massage, masker, serum, oogcrème, dag/nacht verzorging.

Upgrade Murad

 • Eye Lift firming masker in de behandeling Lijntjes rondom de ogen worden opgevuld, de huid verstevigd, verstrakt en wordt gelift.

 

 • Verstevigend face anti-aging masker in de behandeling vergroot de stevigheid van de huid met 42%, waardoor rimpels verminderen. Hierdoor ziet je huid er beter en jeugdiger uit en blijft jouw huid langer in goede conditie.

 

 • Intensief kalmerend/hydraterend masker in de behandeling.

 

Bekijk hier het filmpje over de filosofie van Dr. Murad