Huidproblemen

Je huid verbeteren?

Je huid verandert continu door de wisseling van seizoenen, hormonale veranderingen, stress, medicijngebruik, ziekte, voeding en hoe jij je voelt. Daarom kijken we bij elke behandeling weer opnieuw naar waar jij en je huid het meeste behoefte aan hebben.

Geen standaard behandelingen bij ons, maar 100% maatwerk!

Er is duidelijk een verschil tussen huidverzorging en huidverbetering. Bij huidverzorging wordt alleen de bovenste laag van de huid behandeld. Bij huidverbetering worden juist de diepe lagen van de opperhuid behandeld. Hierdoor stimuleer je de huid om nieuwe cellen aan te maken waardoor je preventief en corrigerend werkt tegen huidveroudering en andere huidproblemen.

Dit doen wij door verschillende manieren door het gebruik van innovatieve apparatuur, peelingen, bindweefselmassage en suppletie voor huidherstel van binnenuit in te zetten.

Door alleen eenmalig een gezichtsbehandeling te ondergaan, kom je niet tot een gezonde huid op lange termijn. Daarom is het belangrijk om onze hoogwaardige producten thuis goed te gebruiken en ons advies op te volgen.

Wij werken met klinische producten die dieper in de huid werken. De werkstoffen zijn hoog gedoseerd en doen dus echt iets voor je huid! De door ons speciaal geselecteerde producten zitten vol met actieve werkstoffen die de huidfuncties verbeteren en stimuleren. Ook zijn onze producten vrij van: – parabenen, –  minerale oliën, – zeep, – SLES, – SLS en sulfaat. Veilig voor jou en jouw huid dus!

Huidverbetering

Wat zou jij willen verbeteren aan jouw huid?

acne

Acne

Wij bieden speciale acne behandelingen aan. We starten altijd met een uitgebreide huidanalyse en intake. Onze acne behandelingen worden meestal vergoed door zorgverzekeraars.

LEES MEER

Rimpels, verslapte / verouderde huid

Huidverslapping en rimpels zijn het gevolg van volumeverlies van de huid. Bekijk hier onze Anti-aging behandelingen tegen rimpels en huidverslapping.

LEES MEER

Pigmentvlekken

Minder donkere vlekken, een frissere huid en een verbeterde uitstraling. Bekijk hier onze behandelingen tegen pigmentvlekken.

LEES MEER

Vale & vermoeide huid

Weg met die doffe en vale huid! Bekijk hier onze behandelingen die ervoor zorgen dat je huid weer nieuwe energie krijgt.

LEES MEER

Rode gevoelige huid / Rosacea

Rosacea is een chronische huidaandoening waarvan de oorzaak nog steeds niet bekend is. Wij kunnen de rosacea met de juiste producten en behandelingen goed onder controle krijgen!

LEES MEER

Droge huid

Een droge huid kan verschillende oorzaken hebben. Enerzijds kan uitdroging van de huid ontstaan doordat de huidbarrière van buitenaf verstoord wordt door bijvoorbeeld zeepgebruik of ‘verkeerde’ producten of ingrediënten.

LEES MEER

Grove poriën / (Acne)Littekentjes

Grovere poriën en littekentjes kunnen wij verfijnen. Bekijk hier onze behandelingen en producten voor een fijnere huidstructuur.

LEES MEER

VIP behandelplan/huidcoaching bij Kim

Met 20 jaar ervaring als huidspecialiste weet Kim Rengelink dat je met alleen één enkele huidverbeterende behandeling niet tot een mooie, gezonde, jongere huid op lange termijn komt.

LEES MEER