Huidproblemen

Je huid verbeteren?

De oorzaken van huidproblemen komen vaak van binnenuit. Denk aan een tekort aan voedings- en bouwstoffen, zoals vitamines, mineralen en antioxidanten en een gebrekkige afvoer van afvalstoffen. Ook je levensstijl en eetgewoontes hebben invloed op je huid. Daarom beginnen wij met het vinden van de oorzaak.

 

Wanneer we alle technieken inzetten, terwijl de binnenkant niet goed is, dan is het resultaat maar van korte duur. Daarom maken wij gebruik van een intake en uitgebreide huidmeting. Zo leren we jou én jouw huid echt kennen en weten wij hoe we jou verder kunnen helpen naar een blijvend gezonde huid, zodat jij dagelijks met plezier in de spiegel kijkt!

Geen standaard behandelingen bij ons, maar 100% maatwerk!

Met de beste expertise, nieuwste apparatuur en de zuiverste merken zorgen wij voor een stralende en vitale huid. Onze producten hebben wij met zorg uitgekozen, zijn zuiver en bevatten de hoogste concentratie werkstoffen. Dit past bij onze kernwaarden: eerlijkheid en zuiverheid!

 

De werkstoffen van onze klinische producten zijn hoog gedoseerd en doen dus echt iets voor je huid! De door ons speciaal geselecteerde producten zitten vol met actieve werkstoffen die de huidfuncties verbeteren en stimuleren. Ook zijn onze producten vrij van parabenen,  minerale oliën, zeep, SLES,  SLS en sulfaat. Veilig voor jou en jouw huid dus!

Heb jij één of meerdere huidproblemen? Wij helpen je graag om hier vanaf te komen, zodat je kan genieten van een stralende huid. Maak gerust een afspraak voor een intake, dan bespreken we waar jij tegenaan loopt en welk resultaat je kan behalen.