Pro age check

Misschien herken je jezelf hierin: je bent een ondersteunende partner, toegewijde moeder, een goede vriendin of een professional die haar carrière koestert. Door deze waardevolle rollen kan het gebeuren dat je jezelf uit het oog verliest.

 

In de spiegel zie je subtiele veranderingen… Meer vermoeidheid in je ogen en fijne lijntjes rond je mond. Het kan zijn dat je de behoefte voelt om het verouderingsproces te vertragen. Waar moet je dan beginnen?

 

Uiterlijk is niet alles, maar het heeft wel invloed op hoe jij je voelt. Het verouderingsproces is onvermijdelijk. Gelukkig liggen binnen handbereik de stappen om het te vertragen en jouw huid vitaal en stralend te maken.

 

Wij hebben ons meest uitgebreide en complete Pro Age Traject voor de 40+ vrouw ontwikkeld, om jouw huid op een natuurlijke manier te verjongen en te laten stralen. En dat niet alleen! Je zal je ook vitaler en zelfverzekerder voelen, zodat je weer met veel plezier in de spiegel kijkt!

 

Wil jij dat jouw leeftijd niet terug te zien is in jouw huid?  Start nu met de eerste stap en maak een afspraak voor de Pro Age Check t.w.v €97 (nu tijdelijk voor €49, je ontvangt dit bedrag retour zodra je start met 1 van onze op maat gemaakte trajecten). Tijdens deze check brengen we in kaart wat er nodig is voor een vitaal en stralend uiterlijk, waarbij leeftijd slechts een getal!

In 60 minuten:

Kijken we in de diepte van je huid

Doen we een collageen check

Brengen we je leefstijl in kaart

Plan nu je afspraak voor je persoonlijke Pro Age Check tijdelijk voor €49 in plaats van €97.

 

* Ga je het Pro Aging traject aan? Dan is de check-up kosteloos!

Pro aging - Rein Skin Institute Arnhem