Pro-aging

Pro-aging is mooi & gezond ouder worden!

 

Als je goed in je vel zit, dan straal je! De eerste blik ’s ochtends in de spiegel kan je dag maken of breken. Het heeft invloed op je humeur en zelfvertrouwen. Hoe zie jij jezelf als je in de spiegel kijkt? Misschien vind jij jezelf er ouder uitzien dan jouw leeftijd en wil je weer zelfverzekerd in de spiegel kunnen kijken.

Hier helpen wij jou graag bij.  Zodat jij met een geweldig gevoel door het leven kan! Daarom zijn wij gespecialiseerd in Pro Aging. Een unieke methode, 100% afgestemd op jouw huid. Op die manier gaan we voor een langdurig resultaat.

De huid is niet alleen ons grootste orgaan maar ook het meest zichtbare. Daar wil je natuurlijk goed voor zorgen. Maar hoe doe je dat dan en hoe kun je huidveroudering tegengaan of voorkomen?

Pro-aging, het nieuwe anti-aging

Iedereen wil graag oud worden, zonder er ouder uit te zien. Het huidverouderingsproces is onvermijdelijk, dit begint vanaf je 25e levensjaar al. De collageen productie wordt minder, de huid vernieuwt zich langzamer en het weefsels en de structuren veranderen. Wil jij dat leeftijd slechts een getal blijft en je dit niet terug kunt zien in je huid? Daar helpen wij je graag bij als Pro Aging specialisten.

 

Wist je dat huidveroudering ontstaat door verschillende factoren? Je hebt het natuurlijke verouderingsproces, dat is een intrinsieke factor. Ook hebben we te maken met de invloeden van buitenaf die voor veroudering van de huid zorgen, de extrinsieke factoren. Deze extrinsieke factoren zorgen voor 80 tot 90% van de totale huidveroudering. Een goede reden om deze externe invloeden te minimaliseren! 

 

Een voorbeeld van extrinsieke huidveroudering? Luchtvervuiling zorgt voor oxidatieprocessen in de huid. Door oxidatie ontstaat de vorming van vrije radicalen, die ervoor zorgen dat er schade in de cellen ontstaat. Dit resulteert in een versnelde veroudering van de huid. Zo zijn er nog veel meer vormen van extrinsieke huidveroudering. Wij helpen je graag bij het minimaliseren van deze invloeden.

Pro aging - Rein Skin Institute Arnhem - vacature

Met plezier in de spiegel kijken

Wil jij er niet ouder uitzien dan dat je bent?  Start nu met de eerste stap en maak een afspraak voor de Pro Age Check t.w.v €97 (nu tijdelijk voor €49, je ontvangt dit bedrag retour zodra je start met 1 van onze op maat gemaakte trajecten). Tijdens deze check brengen we in kaart wat er nodig is voor een vitaal en stralend uiterlijk, waarbij leeftijd slechts een getal!

In 60 minuten:

 

  • Kijken we in de diepte van je huid
  • Doen we een collageen check
  • Brengen we je leefstijl in kaart

 

Je krijgt zicht op hoe onder meer je levensstijl invloed heeft op je huid. Deze elementen zijn namelijk essentieel om van start te kunnen gaan met Pro Aging.

Plan nu je afspraak voor je persoonlijke Pro Age Check Up tijdelijk voor €49,- ipv €97,-

Pro Age Kick start

In 6 weken maak je de start met Pro Aging. Het is een proevertje indien je nog niet (helemaal) klaar bent om de stap naar een lange termijn traject van 3, 6 of 12 maanden te maken. In deze 6 weken werken we met de 3 pijlers van onze Rein Arnhem Pro Aging methode.

Collageen versterkend van binnenuit

Huidverbetering met de nieuwste, meest innovatieve behandelmethoden

We geven inzicht in je levensstijl

Na 6 weken zie je merkbaar verschil in de structuur van je huid én voel je je merkelijk beter in je vel omdat je huid straalt! 

 

De Pro Age Kick start bestaat uit de volgende stappen:

 

Stap 1: Intake en consult. We stellen vragen over je voeding en leefstijl, zodat we een persoonlijk en passend advies kunnen geven.

Stap 2: Je krijgt een huidmeting en collageen check, zo weten we precies hoe jouw huid ervoor staat en wat het nodig heeft.

Stap 3: We gaan starten met de eerste behandeling om de huidbarrière in balans te brengen. We zorgen ervoor dat je huid in een goede conditie en in top vorm komt. Het hydratatie- en zuurstof niveau van de huid wordt hierbij op pijl gebracht.

Stap 4: We stellen jouw persoonlijke thuisverzorging samen, dit heeft namelijk voor 70% invloed op jouw huid. Ook starten we met het gebruik van collageen van binnenuit.

Stap 5: De tweede behandeling. Deze is van hogere intensiteit. Dit kan nu omdat de huid goed voorbereid is.

Stap 6: Vanuit hier kijken we verder. We maken de balans op, bespreken de prachtige resultaten en kijken samen naar het (eventueel) verdere, op maat gemaakte traject.

Pro aging - Rein Skin Institute Arnhem

Creëer een nieuwe kijk op gezondheid!

Gezondheidspreventie, ook die van je huid, begint bij jezelf. Een goede gezondheid levert de grootste bijdrage aan hoe we ons voelen. Wanneer we ziek zijn of ons niet lekker voelen, zullen we dit veelal ook onbewust uitstralen.

 

Een gezonde lifestyle zoals voldoende nachtrust, goede voeding, het gebruik van goede huidverzorgingsproducten, maar ook sporten en voldoende ontspanning staan aan de basis van een goede gezondheid en zullen je helpen naar die vitale en stralende huid.

Met onze expertise en hoogwaardige apparatuur kunnen we jouw huid stralend en vitaal maken. Door de juiste stappen op het juiste moment te zetten die jouw huid nodig heeft, gaan we voor een langdurig resultaat.

 

Bij Rein Skin Institute werken we niet met kant en klare behandelingen, maar met persoonlijke trajecten. Als Pro Aging specialist kijken we naar wat jouw huid nodig heeft, om de mooiste en gezondste versie van zichzelf te worden. Daarom krijg je altijd een persoonlijke behandeling en zal deze ook bij geen enkele salon te vinden zijn. Iedere huid is uniek en heeft andere behoeften!

Pro-aging

Pro-aging 

Wij draaien de communicatie over ouder worden ook om. Voorheen was dit altijd een negatieve strijd die draaide om anti aging, niet oud willen worden en elk rimpeltje, vlekje en plekje willen wegwerken. Naast dat dit een negatief gevoel is over jezelf, is het ook een onrealistisch gevecht dat niet te winnen is! Immers, oud worden willen we juist, maar wel op een verfijnde, elegante en verzorgde manier.

 

Op een positieve manier naar jezelf kijken

Wij benaderen alles op een positieve manier en spreken enkel over pro-aging. Oud worden met een optimistische bril op? Graag! Maar hoe? Doordat we leven, doordat we soms een wat minder moment meemaken maar vooral doordat we lachen, genieten en letterlijk leven, zal onze huid dit ook weerspiegelen. Maar niet alleen onze huid laat zien hoe we denken. Wetenschappelijk onderzoek heeft aangetoond dat door een positieve kijk op het leven, je lichaam op alle facetten beter gaat functioneren, en dus ook je huid! Denk maar na, als je in de spiegel kijkt en alleen maar focust op de rimpels of die vlekjes op je wangen, is dat het enige wat je nog maar ziet. Maar hoe fijn kan het zijn als je die lijntjes ziet als lachrimpels en de vlekjes waren de etentjes op het terras toen de zon ineens zo lekker lang bleef schijnen en je zo genoot van het gezelschap.